Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeju to straszne😟 w obliczu takich tragedii aż wstyd narzekac na swoje drobne problemy...
Byliśmy u lekarza i sama nie wiem co myśleć...powiedziala ze zapalenie oskrzeli, opieprzyla nas, ze kaszel w nocy a my tak slabo reagujemy i kaszel dwa tygodnie trwa! Gdzie wcześniej lekarze mi mowili ze 6 a czasem 12 tygodni kaszel moze trwać....
No i dala antybiotyk jak sie nie poprawi do soboty...na zapalenie oskrzeli? Chyba jakas Pani zapobiegajaca wszelkim mozliwym zdarzeniom.... -
U nas byl. Ostatnio duszacy kaszel, w nocy po 2 godz nie spala, nie mogła tez w dzien odkrztusic tego, i furczalo jej przy wydechu. Skończyło sie antybiotykiem.. Tez sie bilam z myslami czy aby napewno antybiotyk potrzebny, ale faktycznie kaszlala okropnie, kaszlala w nocy, żadne tam inhalacje, czy syropy nie pomagaly. W pon poprzedni byliśmy sie osluchac bylo ok, a w pt bylo juz cos słychać na oskrzelach. Jutro ostatnie dawki konczymy.. Jest juz dobrze.
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie, zazdro ze mozesz szukac. Nasz prywatny ma wyl tel, nie wirm mozw cos sie stalo, bo zero kontaktu. W osrodlu zdrowiw jest super pediatra, ale jak. Zosua sie pochorowala to byla ba urlopie. I trafilismy do innej, nie byla zla. Zosia nawet ja polubila 😉
-
nick nieaktualny
-
A my witamy się mikolajkowo
Goooooory wymarzonych prezentów
Zobaczcie też jak małe dziecko robi się z dnia na dzień duże... 😉
W gondoli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 21:18
MajowaMamusia, jangwa_maua, Katy, Nina83, wariancja, Wowka, kattalinna, Berbecia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia cudeńka
Mnie odwiedziła taka Pani Mikołajowa
Zadowolona z pociągu, pojeździła nim po podłodze, po czym rozłożyła na części pierwszeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 13:10
kamciaelcia, Nina83, wariancja, Wowka, kattalinna, Berbecia, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, która miała problemy w ciąży z pękającymi naczynkami na nogach? Byłam ostatnio u ginki i stwierdzam, że ją poniosło. Wcześniej kazała mi kupić 2 opakowania cyclo 3 fort, zużyłam i nie wiedziałam, że mam to brać cały czas, więc smarowałam nogi tylko Lioton 1000. Na ostatniej wizycie stwierdziła, że mam nowe pajączki i mam brać na to cyclo non stop do końca ciąży, mówię ok. Powiedziała, że w skrajnych przypadkach zaleca się zastrzyki przeciwzakrzepowe, ale nie będzie mi ich przepisywać, bo nie ma po co się kłóć. Pod koniec wizyty stwierdziła, że w sumie to mi przepisze te zastrzyki bo jak mam nowe pajączki to jestem zagrożona zakrzepicą i zatorami. Mówię jej, że przecież to się bierze w ostateczności, w poprzedniej ciąży też miałam z tym problemy i nic nie stosowałam na to, a tak w ogóle ja sobie nie będę sama dawać zastrzyków przez 2 miesiące bo nie dam rady, to mi powiedziała, że ona mi przepisuje, a ja zrobię co będę chciała. Wróciłam do domu i oczywiście się nakręciłam czytając o zakrzepicy itp, ale zastrzyki stosuje się w konkretnych przypadkach, a nie na pajączki. Nie wiem co mam robić, która miała problemy z pajączkami i co na to brałyście?
-
zrób badanie na krepliwosc??
cyclo bierze pawojoszka i sobie chwali-ale na zylaki i nikt nie straszy zakrzepica...
poza tym ostatnio ogladałam w tv-pajaczki a popekane naczynka to cos innego(?) popekane np rutyna pomaga...
ale dobrze pamietam, ze ta twoja gin wiele spraw traktuje na wyros w naszym mniemaniu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 10:58
-
nick nieaktualnyTak, moja ginka wg mnie wiele spraw bierze na wyrost, żelazo bez potrzeby nadal kazała mi brać, luteiny mi nie chciała przepisać (a sama powiedziała, że mam brać do 34tc), dziwna jest, ale z tymi zastrzykami to już poleciała.
Ne wiem czy popękane naczynka a pajączki to coś innego, myślałam, ze to to samo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 11:04
-
Ile slodyczy na tych zdjeciach 😍
To ja wrzuce Kamila z sesji :p
Nie wiem nic na temat pąjaczkow, na szczescie mnie ten temat nie dotyczy wiec nie pomogę
Kamil juz pieknie chodzi chociaz jeszcze lubi sobie czasem poraczkowac :p
Slyszalam o tym wybuchu w Szczyrku, cos strasznego:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 12:12
wariancja, Nynka, jangwa_maua, kattalinna, kamciaelcia, Berbecia, MajowaMamusia, pawojoszka, Wowka lubią tę wiadomość