Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ee nic sie nie dzieje, jedynie to bedzie problem z Kamilem w nocy bo maz nie moze z nim zostać cala noc i chyba czesc nocy tesciowa z nim bedzie musiala zostac:/ A on jak sie przebudzi to musi byc cyc, a jak nie ma to ewentualnie na rekach zasnie..
U mnie skurczy brak, o 8 dopiero mnie zbada ordynator i podejmie decyzje czy wywoluja, czy ide na patologie ciazy skad raczej sie wypisze na wlasne zadanie jesli nic sie nie bedzie dzialo bo nie zamierzam tu siedziec tydzien albo nie wiadolo ile...a wizyte i tak mam w czwartek u swojego lekarza..No chyba, ze w nocy sie cos zadzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 18:42
-
Oj, Katy...
Nocką Kamila spróbuj się nie przejmować-może potrzebować czegoś innego jak Ty jesteś w domu, a dac sobie radę inaczej jak Cię nie ma. Będzie dobrze 😊
Dlaczego myślisz, że mogą Cię położyć na patologii? Myślałam, że tu już jest kwestia-czekamy na naturalną akcję, bądź wywołujemy, no ale max do jutra.
Kciuki, żeby wszystko się rozkreciło naturalnie. I szybko poszło. I żebyś już wyszła ze szpitala z synkiem 😉 -
Katy wypisywanie się na własną prośbę jak wód jest mało albo prawie wogole to słaby pomysł ,możesz się nabawić infekcji ,tętno musi być monitorowane często i jak tylko coś niepokojącego będzie się dziać to w szpitalu reagują a w domu możesz nawet nie wiedzieć że coś jest nie tak. Kamil ma prawie dwa lata to nie jest noworodek teraz myśl o sobie i malenstwie . Nie e ma sensu się narażać na niepotrzebne komplikacje.
-
Ta lekarka przy przyjęciu mowila, ze malo..Nie wiem jakie afi..Juz nie bede miala usg dzisiaj pewnie wiec dopiero jutro sie dowiem.
Polozna mowila, ze gdyby to byly wody to raczej by juz chusnelo i zaczelyby sie skurcze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 19:57
-
Katy chyba niekoniecznie czasem kobiety chodzą kilka dni z saczącymi wodami i nawet nie wiedzą o tym. To przy przyjęciu nie robili ci badania czy to wody czy nie? Skoro przyjechałaś bez skórczy to na jakiejś podstawie cię przecież przyjęli do porodu ,jakby nie stwierdzili że to wody to by cię odesłali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 20:26
-
Mojego brata żona jak rodziła to najpierw zaczęły jej sączyć się wody ,kazali czekać na skorcze 24h po tym czasie położna umówiła ja na wizytę w szpitalu ,jak pojechała to jeszcze cały dzień leżała bez skórczy a urodziła dopiero w nocy i to po tym jak jej wody przebili do końca ,tak że zajęło jej to okolo48 h ,u ciebie jeszcze nie ma 24 dlatego oni się nie spieszą czekają jak samo się zacznie i tak jest lepiej puki to bezpieczne ,jak uznają że nie mogą dłużej czekać dadzą oxy a wiesz oxy to złooo
-
O kurde, ale lipa... 🙄 Katy, Pawojaszka dobrze gada, ja bym jej posłuchała. Kamil da radę, doświadczenie wielu mam w podobnych sytuacjach to potwierdza. Ja mam tylko żlobkowe i tu też się okazuje, że można żyć i spać bez cyca, w domu dalej nie ma takiej opcji bo jest mama. Dadzą radę w domu.
Spróbuj pospać trochę, my tu będziemy czuwać za Ciebie 😉
Wiecie co, dobrze, że są tylko dwie płcie 🤣Wowka lubi tę wiadomość