Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam jednak wole wyjsc jak nic sie nie bedzie dzialo. Lekarka z IP stwierdziła, ze to wody, ale lekarz potem sprawdzal i to nie byly wody, z reszta ja sama nie bylam pewna caly czas bo malo tego lecialo...Jak nie bede miala minimum 2cm rozwarcia rano to nie beda wywolywac tylko moga mnie nawet tydzien trzymac na patologii ciazy, a tyle wolnego moj maz ani tesciowa nie dostaną..W czwartek mam wizytę z ktg, a jutro i tak mi pewnie zrobią...Czekam do rana i zobaczymy, ale juz watpie zeby sie mialo rozkrecic bo nawet tego śluzu z krwia nie ma
-
Berbecia wrote:A drugie pytanie mam mięso gotowane które muszę przerobić na farsz do pierogów ale nie mam chęci robić ich dzisiaj i czy Mogę taki gotowy farsz zamrozić?
Berbecia, możesz. Najlepiej w formie po prostu mięsa, po rozmrożeniu zmielisz i doprawisz.
Ja zawsze tak robię-obrane mieso z rosołu do zamrażarki i jak się więcej uzbiera to pierogi, albo, w wersji leniwej, pasztet. -
Tak sie wyspalam, ze az mnie glowa boli 😂 Raczej nic nie ruszylo bo nie bylo skurczy...
Edit. A jednak zrobilo sie 2cm rozwarcia przez noc, lekarz podjal decyzje o wywolywaniu :pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 08:29
J.S, Wowka, Nina83, Sela, Mała Matylda, Nynka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katy rozwarcie postępujące przez sen, fajnie😂,oby dalej szło też tak gładko. Dziwny ten szpital najpierw nie potrafią określić czy wody się Sącza czy nie, potem decydują o indukcji porodu mimo że jesteś przed terminem i nic złego się nie dzieje. Rozwarcie na 2 cm to niewiele można z tym chodzić jeszcze i z tydzień. No ale jak ma się dziać to niech się dzieje. Powodzenia
Katy lubi tę wiadomość
-
Katy a w którym szpitalu jesteś?
Wiecie co wczoraj się zaczęłam zastanawiać czy nie zrobić większych zapasów suchego prowiantu w związku z tym korona wirusem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 09:58
Nina83 lubi tę wiadomość