Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy, dopiero w nocy odeszły Ci wody, jeszcze jest czas na rozkręcenie akcji, ale rozumiem niecierpliwość. Tyle wirtualnych cioć Wam kibicuje, że po prostu musi być dobrze. W dalszym ciągu zaciskam kciuki, w pewnym momencie akcja ruszy z kopyta 😊
Nina83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nina ,jak dzieciaki szły do szkoły koło 7 mej to trochę poplakiwala więc się przebudziła ale nie wstała tylko poszła dalej spać . Włączyłam tv to już nie śpi ,kazała sobie bajki włączyć i śpiewa z mrówkami na ekranie jakieś piosenki ,nie wiem czy jej szykować śniadanie czy obiad odrazu😂
Nina83, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katy pojedyncze ale są więc coś tam się zaczyna. Jeszcze się na tulisz i na nosisz po nocach i dniach spokojnie ,ciesz się ostatnimi kopniaczkami.
Nina nic im nie daję ,to chyba ten sowi gen po mamie puzno chodzą spać zwłaszcza po tych feriach to i śpią do południa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 12:03
Nina83, Katy lubią tę wiadomość
-
Kattalina moje maluszki ruszały się do samego porodu i w trakcie też po każdym prawie Skórczu ,im poród też się nie podobał były poddenerwowane a jak tam u Katy akcja jeszcze słaba a wód mało to dzieciątko ma miejsce więc może dokazywać . A wasze dzieci w trakcie porodu nie ruszały się? Może moje takie nadpobudliwe tylko
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Coś mi się zdaje, że nie przenieśli na normalną salę 😉
Pawojaszka, faktycznie coś mi się przypomina, że się wierciła bo tętno wtedy bardzo jej skakało w górę. Ale w ostatniej fazie porodu to już nie pamiętam. W drogach rodnych chyba za dużo miejsca nie ma, można. Tylko się przeciskać jak.turbinka 😉Nina83 lubi tę wiadomość
-
Kattalina moje w drogach rodnych przebywają krótko tak że mogły już się nie wiercić a ja nie pamiętam
Katy lepiej jak się zaczyna łagodnie bo szyjka ma czas się rozejść jakby przy długiej szyjce poszły mocne skórze to by nie było śmiesznie. Cierpliwości ,poza tym oni zbyt długo cię trzymać bez wód nie będą -
No to zdecydowanie prowadzi team "Katy urodzi dziewczynkę" 😂
Katy, w końcu się rozkrecą, albo je lekarze rozkrecą 😉 ale akcja już jakaś jest przynajmniej 😊
Ja nie pamiętam ruchów w czasie porodu. Miałam małowodzie, mówili coś o związku ilości wód i ruchów, ale nie pamiętam co 🤭