Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattalina nie wiem czy ważne ale krok zrobiłam i wzięłam nowe skierowanie do laryngologa.
Moja dzisiaj tak rąbła głową, że pół ucha ma siwe i mam teraz pietra czy wstrząsu nie ma. Nic nie robię tylko patrzę co robi i jak się zachowuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 17:12
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przejrzałam wiadomości, już wiem że Katy jeszcze w dwupaku 😉
Zdrowia dla chorujących, sił i cierpliwości dla podwójnych rodziców.
Majowa, piękny awatarek😊
Ja dzisiaj wróciłam do pracy. Miałam sporo obaw, ale jakoś poszło.MajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
Nynka u nas w zeszłym tygodniu zaczęły okropnie ropieć oczka i po 2 dniach pojawił się kaszel. Na oczka od razu poszły krople z antybiotykiem. Zaczęło się poprawiać po 4 dniach. Ale do tej pory jak wstanie po nocy to mu się zbiera...W końcu się udało...
-
To ja napisze tak jak dwa lata temu 😂 Dziewczyny, chyba wody mi odchodzą:p
Znowu nie jestem pewna, ale tym razem nie panikuje i nie lece do szpitala od razu bo nawet nie mam jak, także czekam na rozwój sytuacji bo poki co cos tam leci, ale maloMała Matylda, kamciaelcia, Ewciaa83, Cola87, Wowka, Nynka, wariancja, Nina83, kattalinna, jangwa_maua, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaty pisz od razu z porodowki kogo tulisz!
Emocje jak 2 lata temu😁
Sela, ja nauczona doświadczeniem chorobowym nie lece od razu do lekarza. Przemywalam oczka rumiankiem i herbata. Na kaszelek juz prawie ogarniam syropy. Na razie jeden pomogl.
Oczy lepiej, ropa tylko po nocy, katar też, kaszelek mikro.💪
Dziś poranek idealny, i w żłobie bez placzu❤Nina83, Katy, kamciaelcia, Wowka, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję, właśnie mnie dali na sale przedporodowa :o Wod juz malo, Boze boje sie 😂
A w ogole Kamilek chcial buty ubierac jak wychodziłam:( Alw podobno grzeczny jest poki co xdWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2020, 08:33
Nina83, Mała Matylda, Wowka, kattalinna, pawojoszka lubią tę wiadomość