Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas jest słoiczek. Kiedyś Bożenka przyniosła jakiś do łazienki i został 😉
White, pokaż grzywkę 😄 nasza gwiazda miała ściananą chyba w styczniu i jeszcze nie wchodzi w oczy, to było skuteczne strzyżenie 🤣🤣
Czy Wam też tak szybko mijają tygodnie? Do dnia świstaka można się chyba przyzwyczaić... Ja dzień odliczam na do drzemki a potem do kąpieli. Następnie przetrwać noc i znowu to samo... Tym sposobem zgubiłam środę w tym tygodniu i nagle zrobił się piątek. A dopiero co był poprzedni bo była pizza promocyjna na dowóz. W tym tempie nie zdążę upiec tortu na urodziny. O prezencie nie wspomnę bo pomysłu i weny brak. -
Kattalina mi też tak szybko czas leci 😱 zakupiłam dziś Adasiowi majtki w Biedronce. Mamy teraz na stanie 10 par. Hhhmmm jakieś mam dziwne przeczucie że to nam nie starczy 😂 Gdzie trzymacie nocnik? Na widoku tam gdzie najczęściej przebywacie czy w łazience?
-
nick nieaktualnyKatalina sama obcinac jej nie będę co by dziecko mnie w przyszłości nie pytało dlaczego je skrzywdziłam😆 Do fryzjerskich umiejętności mi daleko a i nożyczek brak, chociaż fryzjerka mówiła że zna przypadki że rodzice obcinali dzieciom włosy nożyczkami do paznokci🙈 także da się.
Po wczorajszym zastrzyku wiedzy o odpieluchowaniu wyniosłam nocnik z pokoju żeby do niego nie wrzucała zabawek.
My płuczemy włosy prysznicem, Zuzia się nie drze ale za to przy wyciąganiu z kąpieli😱 darcie na całego ile by nie siedziała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 20:02
-
To ja chyba jestem dziwna bo nie przejmuję się przyszłą reakcją młodej. A będzie miała co komentować bo całe życie na zdjęciach jak dziecko powodzian 😜 grzywka przy tym to pikuś. U nas ścinał tata, w wannie na mokro. Trochę za krótko było ale najważniejsze, że włoski przestały przeszkadzać. A fryzura po wysuszeniu wyglądała uroczo. Teraz w sytuacji epidemii to już w ogóle bym nawet się nie zastanawiała tylko cięła sama. Nożyczki "fryzjerskie" kupowałam kiedyś w Rossmanie. Żaden fryzjer by ich raczej nie użył ale na takie akcje dają radę.
Cola, dobrze, że piszesz o majtkach w Biedronce, zlecę zakup jeśli mąż tam jutro pojedzie 🙂 u nas nocnik w dużym pokoju, czasem na środku 😉 wcześniej zawsze stał w sypialni bo był w użyciu przed/ po spaniu i przy zmianie pieluchy. Teraz dzień spędza tam gdzie my żeby droga była jak najkrótsza do niego 😆 w łazience nie zmieściłby się nawet...Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWolimy Zuzię w wersji bez grzywki, celem jest zapuszczenie jej wiec obcinanie mija się z celem,podciete miała żeby ściąć te pierwsze włoski żeby się nie robiły kołtuny i faktycznie po obcieciu samych końcówek już się nie robią.
Któraś pisała o dredach, może warto spróbować właśnie podciąć całe włoski żeby się nie robiły. -
nick nieaktualny
-
Czesc my juz po przeprowadzce,wiekszosc ogarnieta.
Pierwszy sen na nowy domu do tej pory nie pamietam😁😁 ale bylo to spanie moze 2 godz. Wojtus biedny sie budzil I plakal bo nie poznawal pokoju.
A rano jak poszlam do auta na szybie jest kuuuuupa od ptaka ale raczej pterodaktyl mi osrał bo takie wielkie, wiec biore to na szczescie 🙃🙃🙃Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 11:30
Nina83, wariancja, kamciaelcia, kattalinna, Katy, pawojoszka, MajowaMamusia, Wowka, Magda33, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Wariancja ledwo pierwszy okres dostalam a tu juz bocian 😂😂😂
Gdyby ciaza trwala miesiac czy dwa to moze jeszcze jedno by bylo😁😁
I to dziwne troche bo Zosia taka mala, ale jak ona za Wojtkiem patrzy🙂 jak on do niej podchodzi to oczu z niego nie spuszcza I cos tam mruczyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 11:51
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚliczne dzidzie 😍💕
Jakiś czas temu też obcięłam Zosi grzywkę, złapałam między palce i ciach 😆 Zosia nie ma gęstych jeszcze włosków więc nierówności nie były widoczne, nawet fajnie się układała. Na szczęście nie mamy też problemu ze spinkami, kitkami... Sama przychodzi żeby ją czesać, a jak podczas zabawy zsunie się jej spinka to odrazu leci żeby jej poprawić 😆
Mycie głowy bez płaczu pod prysznicem i pazurki też bez problemu daje sobie obciąć, uff dzięki Bogu bo syn pod tym względem był straaaaszny, co ja musiałam się na gimnastykowac 😖
Ewcia, życzę Ci przyjemnego mieszkania w nowym miejscu 🙂 a ta niespodzianka na szybie to na szczęście ☺️
Mnie niedługo też czeka przeprowadzka... Nie mogę się doczekać 🙏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 11:55
Ewciaa83, Wowka lubią tę wiadomość
-
bylismy na "spacerze"
poszlismy na działke, chłopaki na rowerkach
nawet nawet im to szło
Patryk wytrwalszy-wrócił rowerkiem, pPiotr w wózku
i doszłam do wniosku ze nasz "normalny" spacer to 5m od meza
praqwie 4h
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2020, 08:26
Cola87, Berbecia, Ewciaa83, Katy lubią tę wiadomość