Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
White, ileż słodyczy 🥰🥰🥰🥰 grzywka fajna, Bożenka obrębie ma mniej więcej podobnej długości. Od stycznia, przypominam 😂 teraz rozważam podcięcie z tyłu bo ma takie cieniutkie pióra sterczące. Ale nie wiem ciągle to nie ruszam 😉
Magnata nie mam, ale to musi być dobre, to inna formuła już niż większość pozostałych. Mam beckersa i jesteśmy zadowoleni. Kryje dobrze, jest wydajna. Czyści się też dobrze chociaż czerwone wino wygrało.White Innocent lubi tę wiadomość
-
I magnata można szorować wielokrotnie ja czasem jak ściany szoruje to woda płynie aż kałuże na podłodze ,wszelkie środki nie uszkadzają farby ani koloru a u mnie ściany czasem dużo muszą przejść,no i nie płowieją od słońca ,pod obrazkami ten sam kolor cały czas
-
White, wooow, super to wyglada, mala blondyneczka i brunecik 😍
Kamcia, taak, ta kosiarka wygrywa, jak przyjdzie to dam znac czy warto 😊
Polecacie jeszcze jakies zabawki na ogrodek?
Na farbach niestety sie nie znam.
Wowka, to bole migrenowe raczej, cisnienie oscyluje w granicach 120-130 na 70-80, ja puls mam wysoki 85-90 ale to od zawsze taki. Mam nadziejs, ze to jakies fronty atmosferyczne i dlatego tak reaguje moja glowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2020, 13:11
Nina83, kamciaelcia, wariancja, White Innocent, Ewciaa83, pawojoszka, MajowaMamusia, Wowka, olciabos, kattalinna, Katy lubią tę wiadomość
-
To ja się pochwalę i dziećmi i palmami wielkanocnymi. I dzieci i palmy hand made😊
Cudne wszystkie dzieciaczki.
Ja się nie biorę do obcinania. Męża tak maszynka goliłam że opitolilam go na 5mm dobrze ze siedzi w domu to mu odrosną😁
Milenke zabrałam kiedyś do fryzjera żeby podciąć wszystkie włoski i teraz nie ma już tych piór.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2020, 07:43
J.S, Ewciaa83, MajowaMamusia, White Innocent, Wowka, olciabos, wariancja lubią tę wiadomość
-
A i u nas powoli ruszamy z odpieluchowaniem. W domu sama się rozbiea i siada na nocnik jak jej się chce,czasami trzeba przypomnieć. Z dwójeczka jest gorzej wczoraj pierwszy raz udało się na nocnik a tak to w majty albo pod telewizorem🙂
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle cudne dzieci tylko kiedy one tak urosły?
Co do magnata to czytałam że jest super do mieszkania w którym są dzieci, bo można szorować i nic się nie dzieje, ale właśnie nam chłop od remontu trochę go odradza że przez to ściana nie oddycha. Poleca za to farby z greinplast, szary to chce z magnata albo z bekersa, a nad białym myślę, bo u nas tylko biel i szary na ścianach. -
Jakie piękne dzieci, a jakie dorosłe 😱 Milenka faktycznie jak trzylatki już, śliczna dziewczynka Igorek to mały modniś 😍 White cudnie razem rodzeństwo wygląda, ciekawa jestem czy zostanie mały brunecik Kamcia jaka ta Twoja królowa do braci podobna! Normalnie bliźniaki w różnym wieku
White Innocent, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Kamcia masakra ,kiedy ona ci tak urosła? Chociaż tak myślałam dzisiaj że mój ksieciunio też już za chwilę 4 miesiące kończy za chwilę będziemy próbować innego jedzenia a nawet się nie zorientuje jak się od cyca odstawi i będę mieć depresję.
Berbecia "hand made"? Serio? Palmy to może i tak ale dzieci to się chyba tak nie da .😂Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Słodkie dzieci.
Blond Ida z brunetem Jasiem ❤ grzywka nie jest zła, taki styl dwulatków 😂
Królowa Malgorzata 😍 dla mnie cała mama i Piotruś 😋
Igorek ❤ przystojniaczek, ale też wygląda na starszego 😃
Robótki ręczne i nie tylko ręczne Berbeci sliczne i podobnie jak dwie krople wody. Palmy też imponujące, ja też zrobiłam sama ale nie taką okazała 😃
Majowa, narożnik i łóżko zamawiałam z mirjan24. Dobry zakup, przyjechał transportem firmy, zapłaciłam przy odbiorze. Po dwóch latach kanapa wygląda bardzo dobrze, a łóżko całkiem nowka sztuka 😁 krzeseł jeszcze poszukam, bo ślad po nich zaginął 😊
Farby-teraz mam duluxa Easycare i beckersa. Ten drugi dulux colors jest do dupy. Nie zauwazam duzej roznicy pomiędzy tym easycarem a beckersem 😊
Miłego dnia 😊
Edit. Pawojoszka, pokaż nam Bartusia 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2020, 06:54
kamciaelcia, White Innocent, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 18:14
Berbecia, kamciaelcia, kattalinna, J.S, Nina83, White Innocent, Katy, jangwa_maua, MajowaMamusia, pawojoszka, wariancja, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość