Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBerbecia, palmy piękne ale dzieci jeszcze bardziej piękne 🥰
Igorek śliczny chłopczyk 😍
Zosia piękna panienka i nawet pomalowane paznokietki ma 😆💕
Kamcia, córeczka to twój klon bez wątpienia 😍
Katy, czekamy na zdjęcia 🙏😀
Piękny dzień się zapowiada, słoneczko grzeje, ptaszki śpiewają 🥰 więc miłego dnia dziewczynki 😚kamciaelcia, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWowka dziękuję☺
Narożnik pamiętam jak kiedyś dostałaś zdjecie Skrzata i w tle był narożnik pomyślałam sobie wow marzenie. Pokazałam go teraz mężowi że taki mi się marzy, spojrzeliśmy na siebie i zaczęliśmy się śmiać że chyba brakło by nam na niego salonu, ale jest cudny. My musimy szukać czegoś duuzo mniejszego.
Łóżko nie wiem jak wybrac bo jednak materac to trzeba zobaczyć i chociaż tyłek posadzić żeby sprawdzić.
Dzieci wszystkie urocze 😍Wowka lubi tę wiadomość
-
Materac polecam piankowy, kupowałam przez internet, mam ten i jest super, chociaż po prawie 6 latach trochę się wyrobiły dołki ale dalej jest świetny
https://materace-viscotherapy.pl/materace-piankowe/9-materac-termoelastyczny-de-lux-20cm.htmlMajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nynka
półsandały???
Jesli o tych samych mówimy-Piotruś ten model uwielbiał, służył nam wiosna, lato i jesien, nie chciał sandałów, jesli mówimy o półsandałach
wydaje mi sie że w ogóle geoxy sa cięższe, twardsze i sztywniewjsze'
ale mimo to wydaja mi sie lepsze-nie poc się nózka, jest w nich bzezpieczna (lubię modele z gumowymi czubkami)
to kwestii adidasów z gumowanyi czubkami
bo adisady bez tej gumy wydają się lekkie
trampałki do kostki-lekkie
dla porównania adidasy//pumy sa lekkie, ale dla mnie w porównaniu do geoxów po prostu take "gumowe", gorsze na pewno
jak wczesniej posałam-np rzepy w geoxach sa super
pokaz model, może woęcej ocenię -
nick nieaktualnyhttps://www.eobuwie.com.pl/polbuty-geox-b-each-b-b-b720bb-01022-c0657-morski-zolty.html?snrai_campaign=G2DJb21q2f81&snrai_source=&snrai_content=&snrai_id=a647b0002826484ceb97b82da899e0b1
https://www.eobuwie.com.pl/sneakersy-geox-b-ethan-b-b-b821pb-01054-c0749-m-navy-lime.html?snrai_campaign=acQIbt76sJLK&snrai_source=&snrai_content=&snrai_id=204090a04d5a7c3eba9fde8d55c60904 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez musiałam zamówić buty dla młodej. Wybrałam mrugały i jestem ciekawa czy będą spoko. Nie lubię kupować butów on line bez mierzenia, dotykania 🙄.
A no i odsmoczkowanie już raczej pójdzie z górki. W dzień było kilka kryzysów. Ale nocki spoko 😊. Teraz zostanie odpieluchowanie.kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi tez dobrze jest trzymac sie jednej marki, bo łatwiej kupowac but następny
u nas stopa zwolniła, tzn mamy nadal 24, ale wg zasady doboru butów 25 tez dobre-więc zdzieramy 24
primigi (trampki czy sandały), geoxy, bartki staram sie upowlowac na limango i tak np primigi mamy za około 100zł
geoxy trochę im podrozały (w przypadku rozmiarówki Piotrusia), ale jak widze fajna kolorystyke w ulubionym modelu to kupuje na zas i tak mamy na przyszły rok
jednak i jego stopa zwolniła, jeden rozmiar jakis rok, ze wzrostem tez przystopował, bo akurat Piotr szybko odzienie zmieniał nosi 110
Patryk ekonomiczniejszy acz bardziej niszczy, np dziura w spodniach