Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego co najlepsze dla Kamilka
Tort wygląda super ale mi się wydaje że twojemu mężowi to się chyba córka marzy i nic nie mówię ale stawiam na to że cię jeszcze ciąża będzie czekać.😋kattalinna, Katy, Wowka, White Innocent, Berbecia lubią tę wiadomość
-
Haha on to ma bardziej dosc niz ja teraz bo Kamil mu w nocy urzadza histerie zeby go na rekach nosil wiec watpie zeby chcial kolejne dziecko xd
Ja teoretycznie powinnam miec jutro wizyte po pologowa, ale nie pojde na nia wiec seksy beda nie wiadomo kiedy w ogole u nas 😂 -
Piękny tort 😃
Katy, mów co chcesz, ale słowa Pawojoszki zapamiętaj. To mądra kobieta jest, też sądzę jak ona 😉 przecież macie na córkę jeszcze wiele lat, niekoniecznie trzeba się brać do roboty zaraz po połogu 😂pawojoszka, kattalinna, White Innocent lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:Katy, dziwnie mi się patrzy na taką pustą kanapę bez miliona skarpetek, kapci, chusteczek, kubków, talerzyków i nie wiem czego jeszcze 😉
Katy 🎂 super wygląda. Też nie byłam na wizycie po połogu, ale seksy były😆 gdzie tu czekać do końca epidemii🙉Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nynka, od czegoś się zaczyna 😉
Katy, jak sobie na trzydziestkę strzelisz córkę to to i tak za masę lat będzie 😅
Ostatnio chusta wróciła u nas do użytku. Od dziś chyba będzie ciągle pracować na siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 13:32
Katy, wariancja, Nina83, White Innocent, jangwa_maua, Berbecia, Wowka, J.S, Nynka, pawojoszka, Cola87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niby tak, ale balabym się, ze po trzecim juz zostane gruba 😂 Nie no trzecie nie wchodzi w gre :p
Kamil z okazji urodzin zasnal sam (bez cycka w buzi, bez noszenia na rekach itp), pierwszy raz tak calkiem xd Musialam wziac Kacpra ze soba do sypialnii, a ze mial kolke albo cos innego go meczylo to sie darl..W pewnym momencie sie uspokoil i obaj zaczęli zasypiać, chwile poczekalam bo wiedzialam, ze Kacper zaraz znowu wlaczy syrene i ucieklam za nim sie rozplakal calkiem:p
No i Kamil dalej śpi od tamtej pory, a normalnie juz by była pobudkaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2020, 23:30
Berbecia, Wowka, kattalinna, Nina83 lubią tę wiadomość
-
godzinę w sumie z dojazdem do domu ale kolejny tydzien, czy dwa moge siedziec w domu
jednak taniej robi sie zakupy na biezaco, masakra ile kasy zostawiam...ale tak szczerze-tylko ja robiłam duze zakupy, absolutnie bym sie nie fatygowala dla kilku produktów(moja lista powstaje przez tydzien)
przezyłam - a to najwazniejsze stresowalam sie tym tydzien
ale dobrze ze ekstra kasa wpadła na konto, bo bym ndal czekała na kase a zatem blizej swiat byłyby zakupy -
Kamcia ,czwarta ? To od której tam stałaś?😂
Ja mam plan jutro zrobić zakupy na święta czego zapomnę,bo na bank czegoś zapomnę to mój kupi w sobotę bo jeszcze pracuje do południa . Ja mam plan 1-2 w nocy bo już od piątej mogą być kolejki.
U mnie kasa na koncie leży jak nigdy, czekam na po świętach i mamy zaczynać remont. Na razie rozbudowuje hodowlę ,nakupie drobiu , dziś przyjadą kaczuszki. Myślę o tej kozie intensywnie ale młody mnie z domu wywali razem z tą kozą 😁.
W tym roku będzie armagedon gospodarka leży i kwiczy firmy się zamykają ,sucho któryś rok z kolei ,nie dośc że bezrobocie będzie to i jedzenie w górę pójdzie -
Pawojoszka my na razie stawiamy ten kurnik
Na tyle ile mamy materiału. Na razie wygląda tak
Z dokończeniem i kupnem inwentarza będzie gorzej bo mąż nie pracuje nadal i musimy się wstrzymać z zakupami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 21:30