Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Berbecia,kurde klasa to prawie że altanka a nie kurnik. U nas nioski są po 20 ale kupiłam kilka jednodniowych po 4 zł jak dam radę je odchować to na jesień powinny się zacząć nosić. Mój kurnik to raczej taka większą buda ale spełnia swoją rolę więc lepszy mi niepotrzebny
Jeśli brudne dzieci to szczęśliwe dzieci ,to moje są dzisiaj bardzo szczęśliweEwciaa83, Katy, Nina83, wariancja, MajowaMamusia, Berbecia, kattalinna, Wowka, Mmiśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u nas było jedzenie szczawiu z trawnika
tarzanie sie z tata po trawie,
piaskownica
i obserwowanie helikoptera lpr
wszystko na działce
aaaaa
i Margolinka była ubrana na rózowoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 18:50
Nina83, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzialka dziś (2 pierwsze)I wczoraj (bo tak to my w domu siedzieliśmy)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2020, 08:31
pawojoszka, Ewciaa83, Katy, wariancja, Berbecia, MajowaMamusia, kattalinna, Wowka, Nynka, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka ja się śmiałam że zrobię sobie tam pokój z kuchenka i zabunkruje się tam.
A tak na poważnie mam ujowych sąsiadów więc muszę mieć idealnie zrobione z pozwoleniami bo inaczej miałabym nalot policji i starostwa co chwilę.
A po drugie 3 facetów to stawia i jeden przed drugim to ma co rusz to inne pomysły.
-
Pawojoszka tez bym chciala zdjecie całej 7 zobaczyc 😍 sliczne dzieciaki;)
Kamcia Twoja trójka jak zawsze urocza 😍
Zosia slodziutka 😘
Kacper glowe trzyma pieknie, Kamil w jego wieku prawie w ogole nie trzymal, ale to leń okropny urodzony w niedziele😂
Drugi raz Kamil zasnal bez cycka (dostal na minute doslownie) wiec licze, ze juz bedzie tak zasypial :p Teraz gorzej bedzie w ciągu dnia bo widzi, ze Kacper dostaje, ale stopniowo bede probowac:pEwciaa83, kamciaelcia, MajowaMamusia, kattalinna, Wowka, Nynka, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Może się kiedyś uda cała siódemkę ,będę próbować a nóż widelec się uda.
Berbecia nawet według przepisów są rzeczy ,które wolno ci postawić bez pozwolenia ,jakaś komurke do ilus tam metrów czy kurnik możesz stawiać . No ale w takim kurniku to ich nic nie ruszy nawet 25 stopni mrozuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 21:50
Katy, Berbecia lubią tę wiadomość