Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi się dziś śniło że w ciąży jestem 😂chyba mam traumę po poprzedniej Wielkanocy.
Ja jeszcze nawet w kuchni roboty nie zaczęłam gdzie mówić o końcu ale planuje tylko sernik sałatkę i ciasto marchewkowe.
Zdrowych i wesołych Świąt, dużo słonka i radościNina83, Wowka, Berbecia, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi się śniło że nie byłam w ciąży 😂 urodziłam dziewczynkę, od razu miała długie warkocze 😂
I ja Wam życzę szczęśliwych i radosnych Świąt Wielkanocnych 🐣🐤
Wymęczyłam się i ja. Serniczek, ciasto z pianką z kefiru, rolada z łososiem, żurek i parzenie swojskich wędlin. Padłam na kanapę i tylko wodzę wzrokiem 😃kattalinna, Katy, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPadam....zdecydowanie wolę jeździć do rodziców😁
Ale chata wypucowana, ciasto zrobione, żurek, salatka tez. Jutro tylko miecho...😂
Dziewczyny jeśli dobrze licze to nasze 3 " wspólne" forumowe święta❤😊
Życzę Wam, Waszym rodzinom i naszym kwietniowo/majowo/czerwcowym doroslakom zdrowia i spokoju na te święta. Cała sytuacja dała nam szanse spędzić święta we własnym domu i na spokojnie ( o czym wiele na pewno co rok marzy), wykorzystajmy to.
Wesołych jajek!🐣🐣🐇🐇Katy, Wowka, Nina83 lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt 🐣🐥 Zdrowych i spokojnych ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2020, 14:16
Katy, kamciaelcia, Wowka, pawojoszka, Nina83, Nynka, Berbecia, kattalinna, olciabos, White Innocent, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Wesolych Świąt 🐰🐥🐣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2020, 22:18
kamciaelcia, jangwa_maua, kattalinna, White Innocent, Nina83, Katy, pawojoszka, Berbecia, Ewciaa83, Wowka, Sela, wariancja, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
Witam próbowałam dziś złapać ich wszystkich na jednym zdjęciu , niestety Wojtek się wyłamał i za nic nie chciał dołączyć więc będzie bez Wojtka.
Katy, kamciaelcia, Nina83, Nynka, edwarda20, jangwa_maua, kattalinna, Berbecia, Ewciaa83, Wowka, White Innocent, Cola87, J.S, Sela, wariancja, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
U nas było szukanie słodyczy z samego rana. Szymon ,cwaniak najpierw obleciał dom ,nazbierał ile się dało a potem dopiero innych budził, on to sobie w życiu poradzi. Już się obawiam o jutrzejszy poranek.
Nina83, kattalinna, Wowka, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny