Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pawojoszka, super dzieciaki ❤
Kamcia, pięknie Malgoni w sukience :p
Berbecia, zdazylam tym razem :p Milenka, duza dziewczynka, synek podobny do Ciebie troche
U nas tez jutro ma juz padac, a w nocy -1
Ja sie musze wybrac do lekarza bo znowu mnie cos brzuch boli co jakis czas i sie boje, ze mam to co siostra:/ Dzisiaj mnie zlapalo pod koniec spaceru i ledwo szlam do domu, a potem musialam poleżeć zeby przeszlo..Berbecia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Najgorsze ze Piotruś nie powiedział co i jak domyslilam się od razu bo widzialam go z tym ziarenkiem, dlubal w nosie i nagle krzyk, placz
Coś widzialam, psikalam, dzialalam katarkiem, gleboko siedzialo
W szpitalu już bylo miekkie
Piotruś byl dzielny, nawet nie plakal
Jedyne dziecko na sorze więc siedzieli w innym pomieszczeniu i szybko poszło, z dojazdem 2h -
nick nieaktualnyDzieci nasze forumowe jak zwykle urocze 😍 i już takie duże, Berbecia nie wiem do kogo są Twoje dzieci podobne ale najważniejsze że oboje cudne☺ Ty też ładnie wyglądasz.
Pawojoszka jak miło popatrzeć na taką dużą rodzinę☺ Asia to chyba cała Ty? Jak się tak napatrze to mi przechodzi przez myśl kolejne dziecko 🙉 Niech mnie ktoś strzeli przez głowę i przypomni jak źle znosiłam ciążę i jak się najęczałam że nigdy więcej co by mi takie pomysłu do głowy nie przychodziły. Hormony buzują 😆
Kamcia przypomina mi się klocek lego w nosie, czerwona jedynka 😀 i wizyta na pogotowiu. Dzieci to mają jednak pomysły.
Dzięki dziewczyny za odpowiedź ws usypiania.
Berbecia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny