Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchajcie, a na indukcji w ogóle jest opcja, żeby rączki się nagrzewały? Pytam bo nie mam doświadczenia 🙂
Mała Matylda, jesteś? Chyba Ty kupowałaś majteczki zC&A z allegro, możesz dać mi namiar na sprzedającego? Przejrzałam trochę tych majciochów i c&a wydają się być najlepsze i w optymalnej cenie ale termin dostawy mnie trochę odrzuca, kwarantanna się do tego czasu skończy i stacjonarnie kupię... -
Kattalinna, jakbyś zgadła 😂 ja duży 6,2l garnek często wykorzystuje, a nawet kupiłam jeszcze większy, bo ten czasem za mały 😂
Dokupiłam do zestawu jeszcze jeden średni. Bo lubię mieć dwa 😉
Moim zdaniem jest opcja, żeby się nagrzaly rączki na indukcji. Jakby były z tego samego co garnek i tworzyły jedną całość, jak to było przy emaliowanych np. Skoro garnek się nagrzewa, to rączki teoretycznie też mogą 😊 i tak, o to trudniej niż na gazie otulającym cały garnek 😂kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż szukam garnków na indukcje ale teraz to chyba prawie wszystkie robią na każdy typ gazowki. Właśnie patrzyłam na zestawy żeby było kilka garnków ale małych i średnich, jeden wielki nam i w zasadzie leży.
Patelnię mam z tefala co mi kiedyś poleciłyscie i jest ok, muszę jeszcze mniejsza zamówić.
Teściu ostatnio mówił że bociany widział to może znowu coś przyniosą.Nina83, Asix lubią tę wiadomość
-
kattalinna
wczoraj mama trawe kosiła i tez miała towarzystwo
wracaja tak zmeczeni, ze tylko afery o nic
mooooja głowa
Małgonia przespała
ale rano po szczepieniu była płaczliwa, potem sie naprawiła
a juz nie wspominam jak wygladaja po powrocie
Piotrus nauczył sie wode pompowac, Pompuje a Patryk korzystaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2020, 19:07
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Kamcia, przypuszczam że Twoi po tym podlewaniu i robotach ogrodniczych to mójx2 😂 dzisiaj była świetna zabawa w robienie błota i chlap chlap chlap 😆
Asix, cudny pulpecik 😍
Zrobiliśmy pomiary Skrzata. 11,6kg i 88cm psot 😊kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
ta woda ma 10 stopni
edit
i jaki skrzat?
toz to zacna waga!
ja swoich zwazyłam PRZED zawieszeniem przedszkola/klubiku
zwaze po odwieszeniu...
ale przed...11,6kg
cm nie znam choc mierzyłam
a co dopodlewania...
pompuje Piotr-nauczył sie...
Patryk szybko biegnie po piuasek-tarza rece nastenie je myje...
tata podlewa po x czasie czyli dzieci robia co chca(bo matka nie widzi )
takie cwaniaki x 3
edit enty raZ
moze nagram po cichaczu nastepnym razem
dzis nagrałam jak chlopaki dopadli nowa/stara zabawke dla Małgosi
niech maleńka szybko rosnie i ustawia ixh po katachWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2020, 20:20
Wowka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Trochę żem się nie odzywała 😂 mimo że czasu teraz mam az nadto to... Praktycznie go nie mam 🤷♀️ Mania wypełnia każda sekundę mojego dnia i nocy. Szczerze to czasem mam jej serdecznie dość, ta cała epidemia mi już siada na leb 🙈
Pod tym względem też że wszystko mi się wali.
Mąż dostał wypowiedzenie w pracy, ma do końca maja. Do tego zamrożone sa na razie imprezy ślubne itp, które też miał na ten rok poplanowane, w sensie fotografii.
Mi dostanie pieniędzy z dotacji się przesuwa.
Salony fryzjerskie i kosmetyczne w planach otwarcie dopiero w 3 etapie odmrazania gospodarki... Ale już zapisałam klientki takie zaufane na przyszły tydzień, bo za coś żyć trzeba...
Z rodziną nie widziałam się 1,5mca, jutro mamy plan już się zacząć spotykać bo żadna ze stron już nie wytrzymuje.
Także to koronagówno rozwaliło wszystko.
A co u Was? ❤️ -
maz w pracy usłyszał-nie moge pisac kto co pOWIEDZIAŁ...
za te godziny i trudy...
ze jak się w wojsku nie podoba można marchewkę na targu sprzedawac
powiedział to generał...
generał!!!
wojsko
nie wot- nie wojskowe oddziały terytoraialne
czyli oddziały stworzone przez pis(pisze gdyby ktos nie wiedział)
zaraz skasuje
bo dostaja kary za PRAWDE -
kamciaelcia wrote:feeva
gęba mi się uśmiechnłęła!!!
popieram/nie popieram
ale wiem skad te lasy pozamkane-w partyzantce siła...
szczerze
pokaz Manie!!!
wkupne musi byc
Nie wiem czemu bokiem 😶Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2020, 21:30
kattalinna, Wowka, wariancja, Katy, J.S, Berbecia, pawojoszka, Cola87, Mała Matylda lubią tę wiadomość