Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Asix wrote:
Feeva cudne jesteście!😍
😘😘😘😘😘
Macie jeszcze filmik jaka to Mania jest ogromnie zmęczona 😂
https://youtu.be/ykcVO4L8Qy0Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2020, 21:58
Asix, kattalinna, Katy, kamciaelcia, Wowka, Berbecia, Ninka83, pawojoszka, Cola87, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Ale nadrukowalyscie, mialam co czytać xd
Asix, cudne chlopaki;)
Mam wujka Józka, bardzo sympatyczny:p
Wowka, gratuluje poczucia ruchow, jedyna rzecz, ktora lubilam w byciu w ciazy
Mania, przesłodka, zmęczona kwarantanna pewnie tez :p
Mam nadzieje,ze nikogo nie pominęłam..
U nas jakos leci, maz juz nie pracuje w nocy wiec często jestem sama z dwojka, dzisiaj musialam Kamila uspac majac Kacpra przy cycku..Udalo sie (balam sie, ze Kacper zacznie plakac jak juz Kamil zasnie,ale na szczescie tego nie zrobił) spia, a ja czekam na meza xd
A tu moje chlopaki:
Asix, kamciaelcia, MajowaMamusia, J.S, Wowka, Berbecia, Feeva, kattalinna, pawojoszka, Cola87, Ewciaa83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeraz są promocje na garnki i patelnię tefal na RTV euro AGD jak któraś potrzebuję. Zakupiłam wok i patelnię everest i zestaw bo się bardziej opłaca 5 garów niż 4 jakbym chciała kupić osobno, najwyżej dokupie jak będzie jakiś jeszcze potrzebny.
Mania jakie loczki ma 😍
Chłopaki forumowe to przystojniaki ☺
Ostatnio zważyliśmy dzieci,przy okazji ja siebie 😆 bo nie mam wagi niemowlęcej to Lili na rękach miałam. Wg wagi łazienkowej Zuzia 12.5 kg 😵 w ogóle po niej tego nie widać pewnie przez to że jest wysoka,Lili 5.3kg💪 -
Patryk to jest taki sredniak od poczatku
ani wysoki ani gruby/chudy
ale tez od poczatku jada ciut i czesto
takie ciut ze nie wiem na czym zyje i produkuje takie kupy
bilansów narazie nie robia ale moze sie uda w czerwcu ze szczepieniem Małgorzatki
Piotrus 2 lata-14,4 kg i 91 cm
lekarka zaznaczyła ze jedno i drugie 75 centylWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 07:31
-
Hej Feeva, Mania urocza 😍
Kamcia, fajna macie ta dzialeczke, dzieciaczki jak zwykle cudne
Katy, Kamilek juz taaki duzy w porownaniu do Kacperka. Super sobie radzisz, ja nie wiem czy bym dala rade to ogarnac, uspac jedno karmiac drugie 😂
Majowa, moj maly tez wazy 12,5 kg a rozmiar nosi 92. Wysoki tak samo jest i nie widac tej wagi
U nas tez bilansow nie robia, jestesmy umowieni na czerwiec ale nie wiem czy beda przyjmowac.
A tutaj filmik sprzed kilku dni, teraz nauczyl sie juz calego
https://youtu.be/6PepP3JTPzkWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 07:53
Wowka, Berbecia, Katy, kattalinna, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Kacperek się robi coraz bardziej podobny do Kamila 😍
To i ja sprawdziłam centyle. Wzrost na prawie 50, waga na 25 😂 najważniejsze, że zdrowy, mimo, że to niejedzenie mnie wyprowadza nieraz z równowagi 😊
Edit. Igorek ❤ on też się bardzo zmienił, kochany 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 07:56
Katy lubi tę wiadomość
-
Tez miałam pisać ze Kacperek jak Kamilek ❤
Igorek cudny
Śliczny i madrutki
Patryk powie ewentualnie KA (tak)
No i widzę ze 12 kg to przecietnie
Czyli Patrys poniżej przecietnosci
A Piotruś w tym wieku okazaly byl 🤣Katy, J.S lubią tę wiadomość
-
Powiem wam coś w tajemnicy...zaczelam się bic z myslami...czeka nas trudny czas. Raczej musze wziąć wychowawczy A to oznacza minus 1500zl(tak tak pensja moja jako wychowawcy w domu dziecka)
Na korepetycjach bym zarobila ale fizycznie mogę nie podołać...
Jest opcja wyjazdu na misję przez męża...kasa nie jest duza ale w sytuacji braku jednego dochodu... -
Niełatwa decyzja Was czeka, do kiedy musi się zdecydować?
Bożenka waży 13,4kg, co widać w pulchnościach 🙂 ale gruba nie jest. Te 12-13 w tym wieku to taki fit standard, co potwierdzają zdjęcia. Dziś spróbuję zmobilizować towarzystwo do pomiaru wzrostowego.
Igorek 😍J.S lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny to ja Nina, wywaliło mnie wczoraj z forum i nie mogłam się zalogować a jak dałam " nie pamiętam hasła" i wpisywałam maila to wyskakiwał komunikat, że nieprawidłowy adres e-mail 😖
Napisałam do admina ale bez odzewu póki co 😟założyłam nowe konto, jeśli uda się zalogować na stare to wrócę do starego. UfffKaty, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
No właśnie wczoraj chciałam napisać, że Kacperek podobny się robi do Kamilka 😍
Mania jaka fajnaaa 😍 jak cherubinek wygląda 💕
Tymuś i Staś jacy fajowi 🥰
Igorek, jaki śliczny i mądry chłopczyk 🥰
Zosia waży 13kg i ciuszki nosi w rozm. 92,98. Jest dość wysoka i też nie wygląda już na grubaska 🙂 a swojego czasu była dość pulchna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 16:38
J.S, pawojoszka, Berbecia, Katy, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość