Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieci urocze, i te małe jak Zosienka i te nasze dwulatki ❤ większa Zosia, wygadany Kamcio i Patryk w nietypowym odzieniu 😆
Kamcia, współczuję konieczności dokonania wyboru. Jeśli maż musi się zapisać już teraz, a może zrezygnować w każdej chwili to bym odwlekła proces decyzyjny w czasie. Czasami po prostu wszystko się układa samo, a zawczasu tracimy wiele nerwów. Cokolwiek nie zdecydujecie, to będzie dobrze, jeśli ta decyzja będzie wspólna i żadna strona nie będzie do czegoś przymuszona 😊
Chlebek udany, nie wierzę że to pierwszy 😋
Ja się nie nadaję na żonę polityka 😂 to tak od razu mi się skojarzyło 😂 przykro, że są takie zawody (głównie męskie), które wymagają ogromnych poświęceń. I brawa, dla tych, co je wykonują i dla rodzin, które ich wspierają 👏 -
Ja na temat wyjazdow mezow albo nie mezow to nie wiem, ja swojego nie meza czasami specjalnie wyganiam ba zakupy czy cos, jak juz nie moge wytrzymac, no ale Odkad mamy dzieci nigdy nie byl nigdzie dalej, mimo ze czasami wogole mi nie pomaga bo pracuje a jak wraca dzieci juz spia, no ale zawsze wraca I nie wiem jak to by bylo bez niego 😁
-
Z tym wzrostem to chyba przesadzilam. 😂 Ale ostatnio ja mierzylam centymetrem i tak bylo kolo 98 cm ale widocznie cos nie tak zrobilam. Bo teraz jak taka akcja tutaj to jeszcze raz ja postawilam, i ma tak ok 94 bo zalezy jak sie wyprostuje.. 😂
kattalinna lubi tę wiadomość
-
😄😄🤣🤣🤣 Spi.. Ale innych dzieci na stanie nie mam 😄 wiec te male stopki to Zosiowe
A tu Zosia w swojej stylowce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 18:10
kattalinna, kamciaelcia, Berbecia, Ninka83, Ewciaa83, Wowka, Katy, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Przyjmując zasadę siedmiu dni mogę już się pochwalić: Bożenka odpieluchowana w dzień. Pielucha na drzemkę, z reguły sucha (sika po wstaniu, czasem ma trudne przebudzenia do rzeczywistości i potrzebuje dłuższego przytulania). Spacery też na sucho. Od tygodnia ładnie woła, że chce na nocnik, wpadki oczywiście się zdarzają bo przecież zabawa bywa frapująca 😉 ale to i u starszych dzieci bywa
kamciaelcia, Katy, J.S, Asix, Nynka, Wowka, pawojoszka, Ninka83, Mała Matylda lubią tę wiadomość