Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Brawa dla Bozenki
U nas ida dolne piątki wlasnie, ciągle rece w buzi i cyca by ciagle chcial...A propo u nas wielki postep bo nauczyl sie zasypiac bez cyca i w nocy tez nie dostaje bo spi z mezem xd Niestety w ciągu dnia dalej chce...
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Jak się tak chwalicie 😋 (tu szczególne brawa dla Bozenki) to i ja się pochwalę, ze moje dziecko od pewnego czasu zasypia lezac na materacu, nie na rekach! jak bylo do tej pory. Dla Was standard, a dla nas wielki sukces. Za pieluche nie wiem jak sie zabrac...
Kattalinna, zobaczysz, ze z odstawieniem pojdzie latwiej niz Ci sie wydaje. U nas bylo naprawde bardzo bardzo zle, a teraz w zasadzie nie ma tematu cyca. Tylko skora z brodawek mi schodzi 😂
A i moja Gwiazda dmuchala dzisiaj swieczki na torcie 😁 🎂
P. S. ostatnio bylo tu duzo pieknych dzieci 😍kattalinna, Katy, Wowka lubią tę wiadomość
-
Wariancja, buziaki urodzinowe dla Jubilatki 😘😘😘 i gratuluję zasypiania na materacu 🙂 to kolejna abstrakcja dla mnie, połączona z cycem 🤣
Katy, u Ciebie zatem sytuacja odwrotna, u mnie głównie w nocy wisi, w dzień tylko na drzemkę, chyba że czasem się sama obsłuży w międzyczasie...
wariancja lubi tę wiadomość
-
Dopiero doczytałam, kilka postów mi umknęło...
Majowa, ja kiedyś oglądałam wypowiedź Magdy Komsty, że odpieluchowanie nocne to zupełnie inny proces niż dzienne. Nie musi występować jednocześnie, chociaż oczywiście może. Widzę, że u nas ta pielucha to jest też znak, że już idziemy spać, tzn. mogę liczyć, że już przestanie biegać po mieszkaniu, uciekać i piszczeć jak opętana 😉 to takie niewerbalne "ok, staruszki, dam już wam odpocząć od mnie" 😉 -
Sto lat dla jubilatki🌹😘
U nas wszystkie zęby już w paszczy są, a z odpieluchowaniem cofnęliśmy się o 2 kroki do tyłu i smoczek w użyciu cały czas. Czekam na spokojnie nie mam żadnego parcia, sama kiedyś odrzuci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2020, 22:47
wariancja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majowa ja mam zamiar kupic ten z Ikei. Nie wiem jak Wasze dzieci ale Henryk to jest wariat, do szuflady nie wloze kredek czy farbek bo mialabym cale mieszkanie w sekunde pomalowane. Jak rysuje to musze przy nic siedziec, bo chwila nieuwagi i juz leci malowac na podlodze, meblu czy scianie. Tego typu rzeczy muszę chować wysoko. Takze wez też to pod uwagę
PS. no i do wszystkiego pasuje ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 12:20
-
nick nieaktualny