Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego dla Michałka🎂 tak kojarzyłam, że ktoś ma też urodziny 17 a nie pamiętałam kto.
Igusia śliczna dziewczynka i ten kucyczek❤ też chce mojej coś ładnego wyczesac na głowie, ale póki co cieszę się jak ma spinke dłużej niż 3 sekundy 😆 Sto lat 🎈
Wszystkiego najlepszego dla Ani i Adasi🎁
Mnie przeraża widok ludzi w maseczkach, kiedy wszystko wróci do normy? Chcemy robić chrzciny Lili i super jakby udało się przez lato, ale nie chce chrzcin typu 3 osoby na krzyż w maseczkach w kościele😕
Chrzestna jest i tak bardzo się cieszy że będzie miała chrzesnice że mi dziękowała za wyróżnienie☺ Super bardzo nam milo że ktoś tak zareagował.
kattalinna, Magda33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatalina ostatnio na fb salonu sukien ślubnych widziałam maseczke z tiulu dla panny młodej 😕 i tak sobie myślę czy to żart czy będzie nowa moda ślubna.
Dzikich tłumów nie planuje, zobaczymy co to dalej będzie się działo,licze że za 2-3 mies sytuacja się unormuje i wróci normalność. Chcemy zrobić chrzciny przez lato bo jak straszą powtórką na jesień to przez rok nie ochrzcimy.
Wowka,Ty jestes juz na półmetku ciąży, dopiero co sikańca robiłaś. Pokaż brzuszek jak masz chęć☺ Ja niby 3 miesiące po porodzie a brzuch mam jak w 5 mies ciąży. -
To z wczoraj. Grubnę nie tylko w brzuchu, a na prawdę dbam o to, co jem. Taka chyba moja uroda 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2020, 11:08
Magda33, Nina83, jangwa_maua, Nynka, MajowaMamusia, kamciaelcia, olciabos, Berbecia, wariancja, White Innocent, Katy, kattalinna, J.S, pawojoszka, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego dla Ani i Adasia 😍😍
Wowka, ślicznie wyglądasz
Domyślam sie, że Kamil już w podstawówce mnie przerosnie 😂
Kamil dzisiaj bez drzemki.. Nie śpi od 5.30 i dalej nie zamierza 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 19:16
kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość