X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2020, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka u nas było ok dopóki z termometrem pani nie podeszła 🙈 wpadł w histerie, biedny mój 😭 mam nadzieję że mu przejdzie...przykro mi że plany nie wyszły, wiem co czujesz...ja w środę idę do lekarza i może coś się rozjaśni czemu nie wychodzi.

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2020, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam umowę do końca maja, wiec jak będą zapisy to ide na ten ostatni tydzień. Ale jestem rozdarta czy iść tam w ogóle...

Biedny Adaś, a ja nie pamietam. Wy mieliście problemy wcześniej ze zlobkiem?

Ania to chyba odważna dziewczyna co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 09:54

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2020, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas minęło 3 tygodnie odpieluchowania i tydzień od pierwszej kupy na nocniku. Z siku zero problemów, mieliśmy jedną wpadkę w dzień (jak byłam w pracy, wiec cos czuje że mąż zapomniał pytac non stop), oraz jedną wpadkę w nocy (na noc jeszcze pielucha). Z kupą woła, siada, czesto ta kupa w ostatniej chwili wołana, kilka razy maly bobek w majtki, ale reszta na nocnik, nie jest zle :)

Nynka po co masz tam wrocic na tydzien? Wybacz ze się wtrącam, ale pamiętam jakie mialas problemy z szefem w ciązy. Dlatego jak to czytam co piszesz to noz mi sie w kieszeni otwiera. Wez zwolnienie lekarskie na katar, biegunke, oko, byle co byle tam po prostu nie isc. Po co. Odpocznij, wyluzuj się.
    A jak potrzebujesz pomocy np z CV, oferuję swoją pomoc.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 18 maja 2020, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, odważna ale wstydliwa 😉 ostatnio dzikus się zrobił. U babci to prawie godzinę wlepiona we mnie siedziała, zanim się rozkręciła. U Wowki też się czaiła bardzo. Obecność Skrzata trochę pomagała bo ciekawość była duża. Fakt, że po spaniu jest gorzej bo i w domu czasem słabo zanim się obudzi na dobre.. Ze żłobkiem tyle fajnie, że lubi i się cieszyła, że idzie. Zna miejsce. No i przede wszystkim była jej ciocia. Niestety u nas dziecko oddaje się przy samym wejściu, może w szatni byłoby lepiej. Ale jestem pewna, że jak weszła na salę, zobaczyła inne ciocie i dzieci to było ok.

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2020, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody ma podobnie, z ta wstydliwoscia, potrzebuje chwili żeby nabrać odwagi.

Z tą pracą to jest tak, że mogę ale nie musze wracać. Macie racje, robie jemu przysługę też...nie myslalam o tym bo miala swoje cele (mam tam swoje wypracowane efekty i standardy, których nie zamierzam mu ot tak dać) a inaczej mnke nie wypuści. Ale jak tak na to patrze to faktycznie nie warte świeczki, może ktoś by mi pomógł...

Na razie nie zapowiada się, żebym miala wracać...

Edwarda dzięki za chęci😙 wczoraj siedziałam 3h nad tym CV, myślałam, że szału dostanę...

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 18 maja 2020, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, jeśli miałabyś wrócić po swoje to ok. Po jednym dniu możesz się rozchorować 😉 bo ze względu tylko na szefa, nie nie nie.

Ja muszę też ogarnąć CV... Bleeee

age.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2020, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina juz chyba kiedyś proponowalam pomoc z cv, zapraszam ;)

kattalinna lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 18 maja 2020, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie jakiego mam siłacza :p Kamil w jego wieku to ledwo ledwo trzymał głowę xd

b2fcb18a186a.jpg

Nynka, Berbecia, MajowaMamusia, Ewciaa83, kamciaelcia, Nina83, Wowka, kattalinna, jangwa_maua, olciabos, pawojoszka, wariancja, Cola87, Magda33, edwarda20, Mycha666, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2020, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki Kacperek jest śliczny 😍🥰 nie mogę się na patrzeć 😍

Katy lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 18 maja 2020, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    Katalina juz chyba kiedyś proponowalam pomoc z cv, zapraszam ;)
    W jakim wymiarze? 😉 Moje ogarnięcie ograniczy się do uzupełnienia ostatnich informacji. Jak się nikt nie odezwie to będę szukać porady 😆 ale dziękuję bardzo, będę pamiętać 😘

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 maja 2020, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NINA
    TO SAMO POMYSLAŁAM O kACPERKU
    a nie zawsze mam okazje napisac co mysle
    potem wpadłam na pomysł ze Kamilowi było ciezko przez włosy na głowie XD

Katy, Nina83 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katy Autorytet

Wysłany: 18 maja 2020, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, mąż mówi, że Kacper będzie ładniejszy od Kamila 😂🤭 Dla mnie obaj są najpiękniejsi to wiadomo xd

Kamcia, rozbawilo mnie to, ale faktycznie włosów miał już więcej wtedy :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2020, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się bardzo Kapterek podoba 😍
    Kamil w samochodzie już taki dojrzały 😊

I widziałam też przystojniaka Adasia. Wymiata spojrzeniem 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 19:24

Cola87, Katy lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2020, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina edytuje cv calkowicie, layout i wszystkie informacje dostosowuje do branzy, robię tak ze zaden rekruter nie przejdzie obojetnie ;)

J.S, kattalinna, Nynka lubią tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 18 maja 2020, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po urodzinach. Jubilatka nie w humorze była. Słabe te urodziny jakoś 😔. Praktycznie bez gości tylko moi rodzice i prababcia. Tort odbiegał od moich wyobrażeń ale samorobny 😜

d848bc830d33.jpg

kattalinna, Nina83, wariancja, Berbecia, Wowka, Cola87, Katy, kamciaelcia, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 18 maja 2020, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa, tort uroczy 🤩 w porównaniu do naszej "imprezy" to u Was dzikie tłumy 😉 Bożenka kolejne już urodziny obchodziła w składzie mama, tata, kot. Na większe jeżdżę przyjdzie czas 😉

Edwarda, jak będę wiedziała jaka branża to się zgłoszę 😅

jangwa_maua lubi tę wiadomość

age.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 18 maja 2020, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda tylko że nie chciała nawet na niego spojrzeć 🤷‍♀️. Nawet zdjęcie ciężko jej zrobić 😂.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 08:24

kattalinna, Berbecia, Wowka, Cola87, kamciaelcia lubią tę wiadomość

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 18 maja 2020, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, jak Adaś w żłobku? U nas wszystkie dzieci płakały do 9, potem było spoko. Dziecko dostałam zadowolone, a teraz ja jestem szczęśliwa bo mi w 15 minut usnęła bez awantur, nerwów i kombinowania 😆

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 18 maja 2020, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa, śliczności 🥰 ale wygląda na 3 😄

Moja klucha zjadła dwa kawałki (ale torcik malutki to kawałki też 😉). Po pierwszym chciałam zabrać tort do lodówki to zaczęła krzyczeć, że jej "toja toja" i musiałam dać dokładkę 🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 12:12

jangwa_maua, Berbecia, Wowka, Nina83, Cola87, Magda33, wariancja, Katy, kamciaelcia, Mycha666, Ewciaa83, MajowaMamusia lubią tę wiadomość

age.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 18 maja 2020, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wszyscy mówią że wygląda na mniej 😜. Polowałam żeby jej zdjęcie zrobić i ciężko było 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 08:25

kattalinna, Berbecia, Wowka, Cola87, Magda33, wariancja, Katy, kamciaelcia lubią tę wiadomość

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
‹‹ 2826 2827 2828 2829 2830 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ