Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMam umowę do końca maja, wiec jak będą zapisy to ide na ten ostatni tydzień. Ale jestem rozdarta czy iść tam w ogóle...
Biedny Adaś, a ja nie pamietam. Wy mieliście problemy wcześniej ze zlobkiem?
Ania to chyba odważna dziewczyna co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2020, 09:54
-
U nas minęło 3 tygodnie odpieluchowania i tydzień od pierwszej kupy na nocniku. Z siku zero problemów, mieliśmy jedną wpadkę w dzień (jak byłam w pracy, wiec cos czuje że mąż zapomniał pytac non stop), oraz jedną wpadkę w nocy (na noc jeszcze pielucha). Z kupą woła, siada, czesto ta kupa w ostatniej chwili wołana, kilka razy maly bobek w majtki, ale reszta na nocnik, nie jest zle
Nynka po co masz tam wrocic na tydzien? Wybacz ze się wtrącam, ale pamiętam jakie mialas problemy z szefem w ciązy. Dlatego jak to czytam co piszesz to noz mi sie w kieszeni otwiera. Wez zwolnienie lekarskie na katar, biegunke, oko, byle co byle tam po prostu nie isc. Po co. Odpocznij, wyluzuj się.
A jak potrzebujesz pomocy np z CV, oferuję swoją pomoc.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Nynka, odważna ale wstydliwa 😉 ostatnio dzikus się zrobił. U babci to prawie godzinę wlepiona we mnie siedziała, zanim się rozkręciła. U Wowki też się czaiła bardzo. Obecność Skrzata trochę pomagała bo ciekawość była duża. Fakt, że po spaniu jest gorzej bo i w domu czasem słabo zanim się obudzi na dobre.. Ze żłobkiem tyle fajnie, że lubi i się cieszyła, że idzie. Zna miejsce. No i przede wszystkim była jej ciocia. Niestety u nas dziecko oddaje się przy samym wejściu, może w szatni byłoby lepiej. Ale jestem pewna, że jak weszła na salę, zobaczyła inne ciocie i dzieci to było ok.
-
nick nieaktualnyMłody ma podobnie, z ta wstydliwoscia, potrzebuje chwili żeby nabrać odwagi.
Z tą pracą to jest tak, że mogę ale nie musze wracać. Macie racje, robie jemu przysługę też...nie myslalam o tym bo miala swoje cele (mam tam swoje wypracowane efekty i standardy, których nie zamierzam mu ot tak dać) a inaczej mnke nie wypuści. Ale jak tak na to patrze to faktycznie nie warte świeczki, może ktoś by mi pomógł...
Na razie nie zapowiada się, żebym miala wracać...
Edwarda dzięki za chęci😙 wczoraj siedziałam 3h nad tym CV, myślałam, że szału dostanę... -
Nynka, Berbecia, MajowaMamusia, Ewciaa83, kamciaelcia, Nina83, Wowka, kattalinna, jangwa_maua, olciabos, pawojoszka, wariancja, Cola87, Magda33, edwarda20, Mycha666, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
edwarda20 wrote:Katalina juz chyba kiedyś proponowalam pomoc z cv, zapraszam
-
Jangwa, tort uroczy 🤩 w porównaniu do naszej "imprezy" to u Was dzikie tłumy 😉 Bożenka kolejne już urodziny obchodziła w składzie mama, tata, kot. Na większe jeżdżę przyjdzie czas 😉
Edwarda, jak będę wiedziała jaka branża to się zgłoszę 😅jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
Jangwa, śliczności 🥰 ale wygląda na 3 😄
Moja klucha zjadła dwa kawałki (ale torcik malutki to kawałki też 😉). Po pierwszym chciałam zabrać tort do lodówki to zaczęła krzyczeć, że jej "toja toja" i musiałam dać dokładkę 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 12:12
jangwa_maua, Berbecia, Wowka, Nina83, Cola87, Magda33, wariancja, Katy, kamciaelcia, Mycha666, Ewciaa83, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
Właśnie wszyscy mówią że wygląda na mniej 😜. Polowałam żeby jej zdjęcie zrobić i ciężko było 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 08:25
kattalinna, Berbecia, Wowka, Cola87, Magda33, wariancja, Katy, kamciaelcia lubią tę wiadomość