Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieci wszystkie przecudne, Lila już ledwo w gondolce się mieści że swoimi nuzkami modelki.
Najlepszego dla jubilatki.
Jaś i Ania fantastycznie razem wyglądają, cudne są takie obrazki.
Berbecia no nieźle taki kurnik to pięciogwiazdkowy jest. Kawał do raj roboty, teraz tylko kurki żeby się nie marnował.
Kamcia współczuję, oby szybko przeszlo, ale skoro dajesz radę bez tabletek to może już ku lepszemu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2020, 17:48
Wowka, kamciaelcia, kattalinna, Berbecia lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Zuzi 🥰
Skarzacik i Bożena jacy już duzi 😍 Też bym się chetnie spotkała z kimś z forum :p
Kattalinna, super tort
My dzisiaj byliśmy na roczku synka mojej siostry xd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2020, 21:35
kattalinna, J.S, Cola87, Berbecia, Wowka, pawojoszka, Magda33, Mycha666, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękujemy za życzenia ☺
Bardzo lubie wystroić moje gwiazdy i popatrzeć sobie na nie 😍
Super pieczecie torty, też się zmotywuje kiedyś 😁 Zuzi w tym roku upiekła ciocia męża, górę dekorował tata odkrywając tym samym że idzie mu całkiem nieźle jak na pierwszy raz ☺
Katy właśnie myślałam o Twojej siostrze że urodziła synka rok temu☺
Berbecia ale fajny kurnik, kur nie lubie (chyba że jajka i mieso 😆)ale domek będą miały pierwsza klasa.Katy, Berbecia lubią tę wiadomość
-
Rozmowa męża z kolega nt budowy szopki
Mąż mowi ze chce zbudować
Kolega mowi:buduj buduj. Ja mam gdzie się wyprowadzić gdyby moja mnie wyrzucila
Mąż odp:ja też mam (przyczepa campingowa na działce)
Kolega: A jak ci zabierze?szopki nie zabierze 🤣
Ale tak od siebie dodam ze nasza działka taka "duża " Bo jest podwójna. Jedna jest na mnie i to ta część z przyczepą, druga na męża 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2020, 21:22
-
Sto lat dla ślicznotki Zuzi 🎂🎁❤ Majowa druga córcia równie śliczna 😘
Skrzato i Bozenka randka pierwsza klasa i ta stylizacja #matchymatchy 🔥😉
Dziewczyny, jesteście zdolniachy, robicie piekne torty, domki dla dzieci, kurniki 😂
Kamcia, wspolczuje tego dziadostwa. Zdrowka!kattalinna, kamciaelcia, MajowaMamusia, Wowka lubią tę wiadomość
-
Kattalina mój niby kiwa głowa że tęskni za ciociami i że chce do żłobka i do dzieci, ale trochę się boje czy jednak po takim czasie ryku nie będzie przy rozłące. Ale w tym tyg po trzy godzinki będzie chodził więc da radę 💪 ja jeszcze tydz urlopik i potem wracam do roboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2020, 22:05
-
Ja tez sie martwilam jak to bedzie ze zlobkiem, a Mloda poszla bez wiekszych akcji. Obawiam sie o jutro, bo od soboty buncik dwulatka w natarciu 😉
Aaa... jedyne co to pierwszego dnia zaprowadzil tatus 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2020, 22:19
kattalinna, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKattalina, cola dajcie znać jak pierwszy dzień. Ja sie obawiam co to u nas będzie...niby chetny, wszystkie dzieci zaczepia, ale nie wierze mu że łatwo pójdzie.
Młody miał iść od razu jak otworzyli, ale że szef mi nie chcial placic postojowego, to poszlam dalej na opieke....
Niestety moje plany powiekszania rodziny nie wyszły😢 więc biore sie za szukanie pracy, czeka mnie praca zmianowa, więc mam w zwiazku z tym depresje wręcz...i pewnie wracam jeszcze na chwile do starej pracy...
Jakis glupi ten 2020😛Mycha666 lubi tę wiadomość
-
Nynka, jak to wracasz do starej?
Młodzież odstawiona. Zgodnie z pokręconymi prawami uniwersum, dziś zaspaliśmy wszyscy. Obudziłam się 7:15 a planowałam najpóźniej 20 po wyjść, żeby na spokojnie być. Wyszłam 44 i nie byłam. Płuca do tej pory bolą po biegu. Ale zdążylysmy. Z grubsza, może minuta opóźnienia, nie wiem czy koleżanka przed nami miała godzinę przed czy po nas 😉
Bożenka stała zawstydzona, ale nie płakała. Iść sama nie chciała, ale ciocia po nią podeszła to nie wyrywała się. Z tego wszystkiego zapomniałam się pożegnać z własnym dzieckiem 🙉 przy bramce spotkałam koleżankę z synkiem, nie został...