X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezent się spodobał

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 07:45

olciabos, Berbecia, wariancja, pawojoszka, Wowka, Katy, Ewciaa83, Mała Matylda, Nina83 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • J.S Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, ja mialam polpasca a maly ospy wcale nie mial, a szczepiony nie byl. Dobrze White mowi, ze to nie jest takie proste, bo ja tez bylam pewna ze zaraz bedzie mial, a tu zonk, nic

Sto lat dla jubilatow 😍

Co do cen to jest koszmar, ja to w ogole nie potrafie sie rzadzic, kasa mi przez palce ucieka.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba coś jest w powietrzu bo Bartuś dziś od 4 rano imprezuje i mało tego że nie śpi on wrzeszczy cały dzień z przerwa na drzemkę, że też nie może być jak Ula.
    Kamcia impreza super nawet pogoda wam dopisała u nas zimno. Choroby współczuję.

Dziewczyny czy wasze dzieci po tej ostatniej szczepionce miały biegunkę? Bo Ula dziś ma strasznie co chwila, biedactwo a nikomu nic nie jest żeby to jakieś zatrucie mogło być.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczepienie mieliśmy zdecydowanie wcześniej, kilka miesięcy poslizgu
    Bez czegokolwiek

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2020, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina jeszcze wcześniej?!😱

Ja Wam powiem że czułam się ok rano, ale maruda i awanturnik mnie do 10 wykończył...

Katy matko co za historia! Wiem, że to straszna historia ale parsknelam smiechem (przepraszam 😉).

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, niestety... Aż się zastanawiam co będzie jutro

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2020, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już zapowiedzialam, ze jutro chce zostać sama w domu i nie obchodzi mnie co chlopaki ze sobą poczna😳

kattalinna lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam się szykuje fajny dzień. Bożenka ma randkę 😉

Wowka lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2020, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja cieee...już jakiś amant się kręci?😁

• Cola87 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla dzisiejszych solenizantów 😘 Kamcia super ten prezent, widać, że Patryczek szczęśliwy! Ja dziś mam dość, Adaś pół dnia jak nie więcej jęczał i ryczał...nie miał drzemki, padł już o 19 i do tej pory chyba z 6 razy się już budził. Niech mnie ktoś dobije...mam tylko nadzieję że jakiegoś choróbska to nie wróży...

Nina83 lubi tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka wrote:
    O ja cieee...już jakiś amant się kręci?😁
    Kilku 😉

Nina83 lubi tę wiadomość

age.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 15 maja 2020, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, tak mialam wysypke, na plecach. Lekarka mi powiedziala dokladnie to co WI napisala ;)

Nynka, tez sie smialam jak juz emocje opadly :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 16 maja 2020, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, jak noc? U nas pobudka o 5, wypas 😉

age.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2020, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pobudka o 6 tej w porównaniu do wczoraj to się nawet wyspałam, no ale Bartuś ma dopiero 5 miesięcy to mu jakoś muszę wybaczyć.

Dziś urodziny ma Basia, Patk już dawno nie zaglądała ciekawe co tam u nich

cf409fc7e7.png
  • Mała Matylda Autorytet

Wysłany: 16 maja 2020, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie😊

Spóźnione życzenia urodzinowe dla Mani, Uli, Zosi i Patryczka – pięknego, radosnego dzieciństwa kochani😘

Też ostatnio myślałam o dziewczynach, które gdzieś nam się zagubiły. Poza wspomnianymi zastanawiałam się jeszcze co u Kwiatkowej.

Sela, gratuluję maleńkiego serduszka, rośnijcie zdrowo i spokojnie😘
    Jak się czujesz?
    Wowka, Nina – jak Wasze samopoczucie?
    Kamcia, wspołczuję choróbska.

Cola, kciuki za szybką realizację marzeń o drugim maluchu, mam nadzieję, że najbliższa wizyta podniesie Cię na duchu☺️

My też mieliśmy już zacząć starania, ale chcę jednak jeszcze trochę odczekać, pójść najpierw na usg i upewnić się, że wszystko ok.

Olciabos, jak Wam idzie odpieluchowanie?
    Edwarda, cieszę się że u Was wszystko zmierza w dobrą stronę, razem z Wami odliczam czas do upływu tygodnia i głoszenia ostatecznego sukcesu🙂

Kattalinna, cieszę się, że łóżeczko okazało się takim hitem. Oddzielne spanie wpłynęło jakoś na częstotliwość nocnych karmień?

Katy, co za przygoda 😋
    Gdy już wiadomo że dobrze się kończyła nie sposób się nie śmiać😂

Co do afer, to u nas mamy lepsze i gorsze dni, w te gorsze awantury na każdym kroku, o każdy zakaz. Przed drzemkami też zwykle wielki protest, a zasypia gdy tylko przyłoży głowę do poduszki.
    Poza klasycznymi krzykami i tupaniem Zosia szantażuje mnie w mało wyszukany sposób „będę płakała” albo mówi że nie mam litości. Gdy chcę w  końcu porozmawiać z kimś dorosłym nakazuje mi „mamo nie mów tyle”. Dwulatka mnie terroryzuje🤦

kamciaelcia, kattalinna, Nina83, wariancja, Cola87, Mycha666, pawojoszka, Wowka, Sela lubią tę wiadomość

uch59vvjdzcznt8y.png
    tb73e6ydy4fz1gcd.png
  • Mycha666 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2020, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Zatem melduję się. Jak zwykle Wowka mnie wywołała.

Wszystkiego najlepszego dla jubilatów. Zdrówka dla wszystkich rówieśników Kubusia, ich rodzeństwa i mamuś. Kciuki za staraczki.

Podczytuję Was ostatnio. U nas wszystko po staremu. Widzę, że temat odpieluchowania króluje. My też wykorzystaliśmy siedzenie w domu na odpieluchowanie. Jakoś w marcu się za to wzięłam i poszło nadzwyczaj sprawnie. Za to bardzo bałam się odsmoczkowania, ale też nam się udało przez to przejść. Została butla na noc ze zwyczajów niemowlęcych, ale to dla mnie wygoda, więc z tym się akurat nie spieszę. Od razu mi się przypomniała Hoope jak pisała o mm jak o paszy (czy coś takiego).

Za mną półtora miesiąca pracy zdalnej. Tragedia. Nigdy więcej. Ani dziecko zaopiekowane, ani praca zrobiona ani posprzątane.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2020, 20:28

Nina83, wariancja, Cola87, Wowka lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2020, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas dziś smerfnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 07:45

Berbecia, edwarda20, Nina83, kattalinna, wariancja, Mycha666, Cola87, pawojoszka, Wowka, jangwa_maua, Ewciaa83 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2020, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Matylda rozbawiłaś mnie szantażem Zosi 😂 musi być przeurocza 🥰 Mycha dawno Was nie było, fajnie że się odezwałaś, zazdroszczę odsmoczkowania i odpieluchowanie. Mój jedyny sukces z kwarantanny to pozbycie się smoczka w ciągu dnia. Używamy tylko do spania i z tym czuje że będzie problem 🙈

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2020, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzień na budowie zaowocował tak
    6ca4025f41ac.jpg

Berbecia, kamciaelcia, edwarda20, Wowka, kattalinna, Nina83, Cola87, Ewciaa83, Katy, Mycha666, wariancja, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 16 maja 2020, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ubrania to tylko zdjąć i spalić. Mój brat mnie pytał czy jakaś rekonstrukcje wojny robiliśmy. Ale jeszcze trochę szczegółów i będzie gotowe

cf409fc7e7.png
‹‹ 2823 2824 2825 2826 2827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ