Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia, ja mialam polpasca a maly ospy wcale nie mial, a szczepiony nie byl. Dobrze White mowi, ze to nie jest takie proste, bo ja tez bylam pewna ze zaraz bedzie mial, a tu zonk, nic
Sto lat dla jubilatow 😍
Co do cen to jest koszmar, ja to w ogole nie potrafie sie rzadzic, kasa mi przez palce ucieka.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Chyba coś jest w powietrzu bo Bartuś dziś od 4 rano imprezuje i mało tego że nie śpi on wrzeszczy cały dzień z przerwa na drzemkę, że też nie może być jak Ula.
Kamcia impreza super nawet pogoda wam dopisała u nas zimno. Choroby współczuję.
Dziewczyny czy wasze dzieci po tej ostatniej szczepionce miały biegunkę? Bo Ula dziś ma strasznie co chwila, biedactwo a nikomu nic nie jest żeby to jakieś zatrucie mogło być.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sto lat dla dzisiejszych solenizantów 😘 Kamcia super ten prezent, widać, że Patryczek szczęśliwy! Ja dziś mam dość, Adaś pół dnia jak nie więcej jęczał i ryczał...nie miał drzemki, padł już o 19 i do tej pory chyba z 6 razy się już budził. Niech mnie ktoś dobije...mam tylko nadzieję że jakiegoś choróbska to nie wróży...
Nina83 lubi tę wiadomość
-
Witajcie😊
Spóźnione życzenia urodzinowe dla Mani, Uli, Zosi i Patryczka – pięknego, radosnego dzieciństwa kochani😘
Też ostatnio myślałam o dziewczynach, które gdzieś nam się zagubiły. Poza wspomnianymi zastanawiałam się jeszcze co u Kwiatkowej.
Sela, gratuluję maleńkiego serduszka, rośnijcie zdrowo i spokojnie😘
Jak się czujesz?
Wowka, Nina – jak Wasze samopoczucie?
Kamcia, wspołczuję choróbska.
Cola, kciuki za szybką realizację marzeń o drugim maluchu, mam nadzieję, że najbliższa wizyta podniesie Cię na duchu☺️
My też mieliśmy już zacząć starania, ale chcę jednak jeszcze trochę odczekać, pójść najpierw na usg i upewnić się, że wszystko ok.
Olciabos, jak Wam idzie odpieluchowanie?
Edwarda, cieszę się że u Was wszystko zmierza w dobrą stronę, razem z Wami odliczam czas do upływu tygodnia i głoszenia ostatecznego sukcesu🙂
Kattalinna, cieszę się, że łóżeczko okazało się takim hitem. Oddzielne spanie wpłynęło jakoś na częstotliwość nocnych karmień?
Katy, co za przygoda 😋
Gdy już wiadomo że dobrze się kończyła nie sposób się nie śmiać😂
Co do afer, to u nas mamy lepsze i gorsze dni, w te gorsze awantury na każdym kroku, o każdy zakaz. Przed drzemkami też zwykle wielki protest, a zasypia gdy tylko przyłoży głowę do poduszki.
Poza klasycznymi krzykami i tupaniem Zosia szantażuje mnie w mało wyszukany sposób „będę płakała” albo mówi że nie mam litości. Gdy chcę w końcu porozmawiać z kimś dorosłym nakazuje mi „mamo nie mów tyle”. Dwulatka mnie terroryzuje🤦kamciaelcia, kattalinna, Nina83, wariancja, Cola87, Mycha666, pawojoszka, Wowka, Sela lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Zatem melduję się. Jak zwykle Wowka mnie wywołała.
Wszystkiego najlepszego dla jubilatów. Zdrówka dla wszystkich rówieśników Kubusia, ich rodzeństwa i mamuś. Kciuki za staraczki.
Podczytuję Was ostatnio. U nas wszystko po staremu. Widzę, że temat odpieluchowania króluje. My też wykorzystaliśmy siedzenie w domu na odpieluchowanie. Jakoś w marcu się za to wzięłam i poszło nadzwyczaj sprawnie. Za to bardzo bałam się odsmoczkowania, ale też nam się udało przez to przejść. Została butla na noc ze zwyczajów niemowlęcych, ale to dla mnie wygoda, więc z tym się akurat nie spieszę. Od razu mi się przypomniała Hoope jak pisała o mm jak o paszy (czy coś takiego).
Za mną półtora miesiąca pracy zdalnej. Tragedia. Nigdy więcej. Ani dziecko zaopiekowane, ani praca zrobiona ani posprzątane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2020, 20:28
Nina83, wariancja, Cola87, Wowka lubią tę wiadomość
-
Mała Matylda rozbawiłaś mnie szantażem Zosi 😂 musi być przeurocza 🥰 Mycha dawno Was nie było, fajnie że się odezwałaś, zazdroszczę odsmoczkowania i odpieluchowanie. Mój jedyny sukces z kwarantanny to pozbycie się smoczka w ciągu dnia. Używamy tylko do spania i z tym czuje że będzie problem 🙈