Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To u nas ceny z dupy... 😔
A propos, to też na zwykłe cotygodniowe zakupy wydajecie więcej, mimo że kupujecie podobne zestawy? Bo nie wiem, czy to kwestia cen, czy tego że teraz zakupy ogarnia mąż. Ale, kurczę, on bardziej uważny na zakupach niż ja i kupuje zgodnie z listą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 10:02
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego dla swietujacych 😘😘 Duzo zdrowka
My dzisiaj mielismy niezla przygode..Poszlam do ksiegarni, maz poszedl z dziecmi juz do auta..Wychodze, ide na parking patrze jakas babka stoi przy naszym aucie, meza nie ma, wozek z Kacprem stoi obok, lece tam pytam sie co sie stalo...Kamil sie zatrzasnal w aucie, maz w bagazniku bo sie tam probowal dostac...na szczescie sie udalo...MasakraNina83, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Ooo matko Katy ale przygoda 😱
Sto lat dla Jubilatów rosnijcie zdrowo 😘
Zosia tez jest nie znosna
Tysiac razy trzeva powtarzać to samo..nie słucha i nie potrafi sama sie bawić..
Dzisiaj chciała zebym zeszla z kanapy bo chciała włączyć światło.. I mowi mamusia nie, idz gotowac 😄 z glosem rozkazującym pokazała palcem gdzie mam sie udać, do kuchni 🤣 kierowniczka.. 😄Nina83, kamciaelcia, Wowka, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
To ja wam się przyznam że od jakiegoś tyg umieram z bólu...pyralgina z ketonalem co3h...zawał wykluczylam bo dawno bym padła
W nocy z bólu nie śpię
I coś mnie tchnelo-samodiagnoza...
I trafilam
MAM POLPASCCA
zajebiscie
Chlopcy szczepieni
Spodziewamy się u Malgosi za 9-14 dni ospy -
katy
a miałaś wysypkę?
lekarka założyła ze Małgosia moze złapac, już wiemy ze szczpienie odraczamy, mam w ogóle do ludzi nie chodzic
kattalinna
tak, potwierdzone
coś mnie tknęło zadzwonić z podejrzeniem diagnozy...mam mini wykwity w dwóch miejscach ale to one potwierdziły diagnoze lekarza-wysłałam foty na e porade
a tort wielki a zostało 10%
forma 24cm srednicyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 14:13