Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my zamowilismy chlopakom plac zabaw
Tzn pojechalismy (zmiescilismy się w aucie) oglądać i oni tak naprawdę sami wybrali...
Niby 2 tyg
Ale nastawiam się miesiac...
Ten
Chcieliśmy domek ale oni na punkcie tego oszaleli
Teraz kończę tort 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 07:41
wariancja, Berbecia, MajowaMamusia, kattalinna, Nina83, J.S, Wowka, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia super będą mieć dzieci na działce ☺ taki domek to marzenie nie tylko dzieci ☺
Do którego miesiąca podajesz dicoflor? Pytałam lekarki na bioderkach mowila żeby juz odstawić bo to 2-3 mies, na szczepieniu lekarz mówił że właściwie to i dorośli powinni brać cały czas i bądź tu mądry.
Kattalina,jak nowe łóżko, Ania śpi w dzień też w nim? Myślę nad zmianami jakie wprowadzić po przeprowadzce, przede wszystkim chciałabym pożegnać wózek na drzemki, bo Zuzia ledwo się w nim mieści. I przydałoby się pożegnać flaszke na spanie, ale z tym to może być ciężko. Martwię się o zęby, a z drugiej strony ona mało je na kolację, więc ta kasza to uzupełnienie posiłku.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Jest i drugi prezent
No dzisiaj...matki nie było 10 min i Patrys tatę w pokoju zaskoczył
Była za to przejażdżka na działkę
A jakie zadowolenie
Wykonując swoj pierwszy tort (bez skosztowania) stwierdzam że to szpachlowanie nie dla mnie 🤭 strojenie?🙈nie można być pieknym mlodym i jeszcze uzdolnionym estetycznieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2020, 07:42
Wowka, Nina83, kattalinna, Berbecia, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia, plac zabaw super👍 marzy mi się taki, jak tylko ogarniemy nasze podwórko to chcę coś podobnego dla moich maluchów 😀 Wózek przebija wszystko! Jest czadowy! Niedługo chłopcy będą wozić mała królewnę 😆
Skończyłam tort😀 chłodzi się w lodówce, czeka na jutro 🤤
W tym roku mało dziecinny bo słabo się przygotowałam, ale będzie pyszny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 17:01
kamciaelcia, kattalinna, Wowka, pawojoszka, Berbecia, Katy, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Kamcia, na co teściowej kratka? 😂
Teraz tym bardziej chcę, żeby mój ślubny się zmotywował i postawił plac zabaw 😉
Nina, tort super. Co ma w środku?
Ja jutro robię nic. Tak jak dzisiaj. I wczoraj. Ale uwielbiam ciężką pracę, mogę godzinami się jej przyglądać 😂kattalinna lubi tę wiadomość