Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj bawiłam się w fryzjerkę i Mimi obcielam grzywkę bo do oczu właziła, a że mi tak dobrze szło to stwierdziłam że sobie też zrobię 😜🙃
Ceny powalają takich placów zabaw. My mamy zrobiony własnoręcznie może nie jest idealny ale funkcje swoją spelnia😁 będziemy później go przerabiać żeby mała miała też swój domek
Kurnik mam już gotowy jeszcze ogrodzenie zrobić i jest koniec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 08:51
kattalinna, kamciaelcia, Wowka, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka
Ja od dawna "zbieram "na plac zabaw
Jak dzieci dostają pieniążek bez konkretnego celu, zawsze mówię jaki nasz cel
Połowę uzbierali...
Na drugą jeszcze "zarabiamy "ale to są pieniążki że sprzedaży na allegro. Nie wypłaca tego na bieżąco i ostatnio skontrolowalam A tak miła kwota (prawie druga połowa)
Z czasem będzie ten mały domek
Wygraną w lotka rzeczywiscie bym się nie pochwalila
Nikomu 🙈
A mąż by zrobił
Ale materiały też drogie A stwierdziliśmy że ten kolega (co za grosze przywiózł drewno na hustawke) tym razem zrobi pod górkę i moglibyśmy nie dokończyć pracy(kolega pozazdroscil hustawki i sam zrobił z elementów dla męża)
Mąż zrobi sam szopkę 👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 06:38
-
nick nieaktualnySto lat, wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych świętujących 🎈🎂🎁
Mam jeszcze butelkę dicofloru to dam i kończę.
Katalina super że Ania zakochana w łóżeczku. Mam nadzieję że Zuzia też swoje pokocha, muszę je w końcu zamówić póki jest promocja, ale czekam aż drzwi wstawią żeby móc zawieźć już do jej pokoiku.Nina83 lubi tę wiadomość
-
Kattalina moją grzywką już tak ładnie nie wygląda 🙃
Kamcia faktycznie cena nowego drewna jest zabójcza. Nam się udało ostatnio kupić około 6 kubików desek szalunkowych po budowie za 400 zł. Wiadomo trzeba oczyścić z gwoździ i betonu, jest więcej roboty ale cały kurnik powstał i jeszcze zostało.
Zazdrość ludzka nie zna granic.
Pawojoszka jak zrobię zdjęcie to wstawie
DZIECIACZKI KOCHANE DUŻO ZDRÓWKA I RADOSCI💐💝🌹🎂🎂🎂Nina83, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Mąż za materiał i dowóz materialu na hustawke zapłacił cale 70zl
Ale miało być 50 (20 dorzucił za przyspieszenie dowozu ostatnich belek)
Ale sruby, wiertło, drewnochron...
Berbecia
Swietna cena za deski
U nas można zamówić deski odpadowe takie z kora (wiec na szopkę będą piekne)oczywiście z tartaku (lubuskie to lasy , tartakow w brud) z dowozem, wielka gora czyli pewnie metr za 220 zł i już wydaje się świetną cena
A tak kupić deche-cenowo masakra -
nick nieaktualnyWowka,jeden blat przełożony bita śmietana z musem brziskwiniowym, a drugi śmietana z musem truskawkowy. Dodałam też troszkę galaretki cytrynowej żeby związała dobrze krem bo po dodaniu musu bita śmietana zrobiła się luźna.
Nie załapałam się na zdjęcie od Berbeci 😟
Moje szczęście kończy dziś 2 lata 🥺
Czas biegnie zdecydowanie za szybko 😢
Dziękujemy za życzonka 😘
Wszystkiego najlepszego dla Uli i Patrysia 🎂😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 09:24
pawojoszka lubi tę wiadomość
-
Sto lat i wszystkiego naj dla Zosi i Patryka.
U nas deski takie ładne w sklepie też majątek kosztują ale jak braliśmy drzewo na zimę do palenia to dwa metry z dowozem 330 zł dałam a było tam dużo ładnych desek które można by było wykorzystać na takie budowle jak domek dla dzieci bo na kurnik to mało by byłokamciaelcia lubi tę wiadomość