Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Śpi dalej 😉
Nynka, jest niższe niż nasze więc upadek łagodniejszy 😉 z naszego nie też spadła. Ja podchodzę do tego jak do nauki chodzenia, czasem są upadki ale służą właśnie nauce. Zawsze można jakąś matę czy coś miękkiego położyć. A łóżeczko ładne, całkiem sensownie wygląda, solidne. Materac mógłby być lepszy ale za te pieniądze nie ma czego oczekiwać. Nie jest zły. Młoda zadowolona i to najważniejsze. Ta radość, gdy je zobaczyła 😍😍😍 nawet nie chciała dobranoc tacie robić tylko od razu zaczęła swoje gadżety rozkładać i się układała 🙂Nynka, pawojoszka, wariancja lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Wpadłam dac znać ze żyje i zdać relacje z drugich urodzin Mani 😀
Cos mi się przewinęło, że mamy nowe fasolki? 😍 Gratuluję wszystkim!
Co do wagi to Mania waży 16kg 😂
Ubrania nosi 98-110cm.
No i wszystkiego najlepszego dla wszystkich majowych i kwietniowych dzieciatek ❤️ i wszystkich w brzuszkach i nowonarodzonych 😍Katy, MajowaMamusia, Wowka, Berbecia, Nina83, Nynka, wariancja, pawojoszka, olciabos, Ewciaa83, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katy, też o nich, tzn o Fatalicie i Wiki myślałam ostatnio... 😀
O Ferminie, Julku i Hani też. Ale ona się kiedyś pojawi 😉
I Hoope dawno nie było. Mycha też już dawno nie wpadła...
Ciekawe, czy Kira już urodziła drugie dziecko.Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuzia ma rowerek biegowy i nie chce na niego usiąść, juz jej nawet pokazywałam jak się na nim jeździ 😁
Musze jej kupić zestaw lekarza(zalecenie lekarskie) bo wczoraj tak się bała i darła przy badaniu (gorzej niz przy szczepieniu) że lekarz stwierdził że trzeba ją oswoić to może następnym razem będzie lepiej. Zuzia po któryms szczepieniu albo pobieraniu krwi tak to zapamiętałam że teraz ma atak paniki na widok lekarza. Wczoraj ledwo udało się ją zmierzyć, a z wagi uciekała -
nick nieaktualnyMajowa nie pociesze sie, u nasmnie jeden lekarz bez podejscia i szczepienie i to samo ryk wrzask od wejscia do przychodni.
Zestaw lekarza nie pomaga...on może zbadac, jego mozna zbadac ale nie tym.sprzetem u lekarza...
Pomogla zmiana lekarza😉
Dorodna ta Mania❤