Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Majowa
Sioooooo
Nie zawstydzaj mojej Małgosi
Ona ma x3 ciuchy dziewczynskie
A Ty tak stroisz
Nou niu
Boziuuuu
Zapomnialam napisać
Zuzia jest prześliczna!!!
Bo Lilusia niemowlaczek A wiec inna kategoria wagowaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2020, 21:50
-
Majowa jakie masz fajne te dziewczyny.
Dwa lata. Kiedy to zleciało?
Paweł jutro kończy 13 ile rzeczy się przez ten czas wydarzyło a wydaje się jakby zupełnie niedawno trzymałam w ręku mój pierwszy pozytywny test ciążowy,a tu niewiadomo kiedy czterdziestka na karku i dorastające dzieci.Nina83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję ☺ wszystkie nasze forumowe dzieci są śliczne 😘
Często mówię mężowi że co jak co ale dzieci to nam się udały.
Oj tak czas pędzi zdecydowanie za szybko. Wczoraj z mężem wspominaliśmy studia, co się wtedy działo, co wspólnie przeżyliśmy 😁 fajny okres czasu to był i nie możemy uwierzyć że już 8 lat temu skończyliśmy studia.
Zuzia w niedzielę kończy 2 lata, a ja mam wrażenie że dopiero co siedziałam jak na bombie i czekałam na poród, 2 rok zleciał mi bardzo szybko. Zaraz rok mija od maratonu i poczęcia Lili 🙉 Szok. -
Piekne dzieci 😍
Kamcia, my mamy ogrodek przy kamienicy, ale tez bylo niezle, dlugo nam zajelo zrobienie go, bo byl strasznie zapuszczony, ale teraz jak milo posiedziec. Tez nie mam zdjec, a szkoda.
Ten czas leci okropnie, ja sie zatrzymalam na 22 latach, a tu zaraz 26 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2020, 08:38
-
Śliczna Ula, Zuzia, Margolcia i Lili 😍
Kamcia, wszystkie Twoje dzieci mnie zdumiewają włosami. Od razu mają, a później tylko im rosną 😊
Dziś 11.05, do grona dwulatków dołącza Milenka Berbeci 🎈🎁🎈 sto lat i poproszę o zdjęcie 😃
O robotach ogrodowych nic mi nie mówcie. Dopiero skończyliśmy. Mam zdjęcia przed i po 😁 -
Nieeee
Malgonia jest jakby kudlata ale łysa 🤣ja na to patrzeć nie mogę 🤣🤣
Czasem mam ochotę maszynka jej ściąć
Ale jeszcze się nie przebranzowalam więc za fryzjerstwo się nie łapie. Kudlata i czarna byla Emilka
Kazdy nastepny bardziej łysy
Smialam się że czwarte włosów nie będzie miało A tu takie 2w1🤭 -
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dwulatkow 😍😘
Sliczne dziewczyny i chłopaki 😘😘
No ten czas strasznie szybko leci, mi ostatnio brakuje czasu na wszystko dlatego mnie tu malo...
Na dodatek Kamil ma coraz czestsze bunty, mi brakuje cierpliwosci i mam wrazenie, ze woli spędzać czas z kimkolwiek tylko nie ze mna, a jestesmy na siebie skazani zwlaszcza jak maz w pracy...Dobija mnie to troche..Tescie tez mnie znowu irytują i chodzę wiecznie zla
A no i torty tez super 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2020, 12:05
-
Spóźnione ale szczere sto lat Stasiu i Milenko, dużo zdrówka:-*
Ale Wy torty pieczecie! Matko chyba muszę coś upiec Leosiowi, ale mam obawy czy wyjdzie hihi
ja właśnie czekam na wizytę do gin... myślałam, że wizyty są tak planowane, że jak mam na 12:20 to max 12:30 wejdę, a tu już ta godzina, a przede mną jeszcze 1os... i coś nie widzę tej dezynfekcji pomieszczenia po pacjentce.
Chyba sobie poczekam.W końcu się udało...
-
Estradiol niski i fsh. Miesiąc temu też robiłam, były nisko ale w normie. Fsh spadło ciut poniżej normy było ciut powyżej, a estradiol z 28 spadł na 17. Norma od 21 udało się zapisać do giną na 20.05. teoretycznie zaraz przed owulacja, ale z tym estradiolem to owulacji pewnie nie będzie 😭