Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Współczuję akcji... U nas jeszcze tak nie ma, ale dzięki Wam jestem już czujna. Męża też uprzedziłam, że może być gorzej. Oczywiście mam nadzieję, że jednak nie 😉 U nas chyba w końcu coś rusza w kwestii mowy. Codziennie pojawiają się nowe pojedyncze słowa. A jaka radość z każdego 🥰 my się cieszymy, że jest, Bożenka cieszy się, że my się cieszymy i jest taka dumna przy tym, jakby odkryła nowy pierwiastek 😄
Wowka, niezmiennie się cieszę i gratuluję 🥰Wowka lubi tę wiadomość
-
Wowka, gratulacje 😘😍
Ja sie nawet nie odzywam, bo nie mam juz sil na te histerie i wrzaski, jest okropny, nie mam juz wplywu ani pomyslu jak sie zachowywac, jak mi pokazuje takie akcje. Jestem zmeczona praca i zachowaniem dziecka, ktore jest totalnie okropne.
U nas tak klepie, ze leb po calym dniu peka, wstaje o 6 i nie spi do 20 😭Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWowka cudowne wieści 😍
Akcji wszystkim współczuję, ale przypomniałam sobie że u nas jakis czas temu też był nocny napad histerii. Zuzia się obudziła, nie chciała mleka, nie dała się dotknąć, płakała dość długo. Myśleliśmy że jej się coś przyśniło i się wystraszyła, ale skoro u Was podobne historie to pewnie taki etap.
Zuzia teraz jak jej coś spadnie na podłogę mówi-oj nie😁 a zapytana o cokolwiek odpowiada nie. Smakuje ci-nie, ale je😁 Lilianka jest zapatrzona w siostre jak tylko słyszy jej głos zaraz się kreci i szuka jej wzrokiem i się śmieje. Zuzia juz bardziej reaguje na siostrę bo jak np. przynosze ją do pokoju z drzemki to pokazuje palcem i mówi po swojemu, nawet dała jej buziaka w czoło😘
Trochę mnie pocieszyłyście że nie tylko u nas te wrzaski i krzyki wymuszające o wszystko. Juz się trochę ostatnio martwiłam bo oczywiście wszyscy są mądrzy w gadce i tylko słyszymy że Zuzia jest rozkapryszona i głośna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2020, 18:15
Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPawojoszka, też próbowałam nie reagować ale jak zaczęła sobie krzywdę robić to jakoś nie dałam rady udawać, że nie ma problemu.
Reszta dnia była udana 👍 bawiła się, tańczyła, śpiewała. Jednym słowem była grzeczna. Zasnęła też bez problemu, liczę na na spokojną noc 🤞 -
Nina83 wrote:Dziewczyny współczuję i wam i sobie 😚 dziękuję, że o tym piszecie bo zaczęłam się bać, że jaka psychoza ją dopadła bo nigdy tak się nie zachowywała. Oczywiście miała gorsze dni i pokazywała pazurki z wymuszaniem i histeriami ale nie w takim stopniu jak teraz, teraz jest koszmar 😭
Gdybym nie wiedziała, że to Ty piszesz to myślałabym, że to ja opisuje 😉 też już myślałam o jakiejś psychozie, serio, te jej "ataki" wyglądają strasznie. Mąż mówi, że gdyby sam nie zobaczył tego w nocy to by mi nie uwierzył jakbym mu opowiadała o tym. Tak jak mówisz, wiadomo, że dziecko nie było wcześniej święte, pokazywało pazurki, miało swoje zdanie i robiło awanturki, ale to co robi teraz właśnie wygląda jakby ją normalnie coś opętało. Ciężko w ogóle to opisać, opowiedzieć, tak żeby oddać w pełni jej zachowanie.
Wowka serdeczne gratulacje, rośnijcie zdrowo! ❤️Wowka lubi tę wiadomość
-
Wowka, serdeczne gratulacje 😊 rosnijcie zdrowo!
Kilka tygodni temu u mojego dziecka rowniez byly nocne awantury (2 moze 3 dni z rzedu), wrzask nie do opanowania. Dopiero teraz widze, ze mialo to zwiazek z tym 'buntem'. Myslalam wtedy, ze albo jej sie cos przysnilo, albo przestraszyla sie, bo ja ruszylismy w nocy.
Powiem Wam ze z jednej strony rozwoj dziecka jest niesamowity i piekny, a z drugiej troche przerazajacy...Nina83, Wowka lubią tę wiadomość
-
Goście pojechali
I dziś skorzystalismy z pogody inaczej niż dzialka (kielbaska z ogniska okazala się wiekszym hitem niż grill)
Oczywiscie skończyło się na golasku
A Piotrek za Chiny nie chciał sciagnac koszulki 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2020, 21:02
pawojoszka, Berbecia, kattalinna, wariancja, Katy, J.S, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny