Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak to te buty ☺ ale skoro nie polecacie to szukam innych. Nie wiem jaki rozmiar potrzebuje bo to zależy od firmy z renbut mamy 23.
Dzięki za info, będę szukać z darmowym zwrotem w razie W. Na wiosnę kupiłam buty z pumy i są beznadziejne, najlepiej mierzyć, ale nie będę jej ciągnąć po sklepach. -
Rety w końcu nadrobiłam i połowe zapomniałam.
Najważniejsze to spóźnione sto lat dla naszych dwulatków!
U nas też nadal problem z siadaniem na nocnik. Tylko NIE!
Odpuściłam trochę temat, ale za jakieś 2 tyg znowu się zabieramy. Są jakieś majtki treningowe czy coś takiego, używałyście?
Powiem Wam, że u mnie nie jest wesoło. Pojawily mi się plamienia i gin chce mnie wysłać na L4. W poniedziałek mam wizytę, także zobaczymy. Ogólnie zrobił mi się malutki polip na szyjce i nadżerka... podobno ten polip może podkrwawiać. Od 2 tyg mam brać duphaston 3x2 i luteine 2x dziennie i oczywiście jak najwięcej leżec, co przy Leonie jest awykonalne...
Nie wyobrażam sobie L4, bo i tak muszę jeździć 30km żeby zawozić Leona do żłobka, tak pracując robiłam 60 na dzień, a tak to będzie 120km! Paliwo mnie zje. Nie chce rezygnować ze żłobka, bo Leo by mi się zapłakał w domu. No ale jak na wizycie każe iść na L4 to nie mam wyjścia...W końcu się udało...
-
My po bilansie 2 latka. Zosia ma 95 cm i 15.5 kg. Bardzo plakala, ogolnir wielks tragedia. Ośrodek kojarzy ostatnio tylko ze szczepieniam. Dr tylko stwierdzilw ze krzywi kolana co tez wiem, jeszcze mamy obserwowac. Ma duzo biegać, chodzic itd. Bilansu na 3 latka nie ma ale w okolocy tego wielu kazala sie pokazać..
-
Olciabos ale maszą duzą córeczkę! wow!
Sela jest bardzo duzo roznych rodzai majtek treningowych, róznia się przede wszystkim ceną no i wygladem, co kto lubi. Wpisz w wyszukiwarke lub na allegro. Ja kupilam 3 pary drozszych i 5 par tanszych i poki co mamy tylko te tansze przetestowane, takie:
https://allegro.pl/oferta/majtki-pieluchy-treningowe-nauka-sikania-kaczuszki-8280090986?snapshot=MjAyMC0wNC0yMVQxNToyNTowMi4wMzBaO2J1eWVyOzc2OGFhYTA4YjNhNDBhYjQ2NzExOTY3MzQ2MzZkY2UxZmJlZWU2NjRhNmIyYjQ3NGFmYmJiZmNhZGU2M2U4YzI%3D
male siku utrzyma, duzego juz nie.Sela lubi tę wiadomość
-
U nas odpieluchowanie chyba też na razie nie wyjdzie bo Kamil na nocnik nie chce siadać..usiadzie na 5 sekund i wstaje, a jak chce go zachęcić to zaczyna plakac:/ Jedyny plus to, że mokre majtki mu przeszkadzaja i od razu każe przebierać xd
Zamówiłam kocie kocie i nunusia na nocniku, może to go zachęci :p
Właśnie wracamy z mini wycieczki, po drodze nas burza złapała, a do auta mieliśmy 2.5km. Pobiegalismy sobie z mężem xd
A tu chwilę przed ulewa :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2020, 19:07
kamciaelcia, Berbecia, olciabos, kattalinna, Sela, Wowka, pawojoszka, MajowaMamusia, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Ja zabrałam dzieci na działkę
I też deszcz nas zastał
Deszcz deszczem-wiekszosc w przyczepie przesiedzielismy A tez tam mamy ciuchy na zmianę
Ale w drodze powrotnej do auta Patryk pobił rekord w wybrykach dzieciecych 🙈wziął autko z dzialki i pchal je na kolanach do auta, jakieś 300m
Nie wiedziałam czy go do auta rozbierać czy co??oczywiscie przy aucie wieeeelka kałuża 🙈🙈do pampersa rozebralam go na klatce schodowej
Małgorzata tez zadowolona
Mamy tez pierwszego zabka
A wrecz dwa na raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2020, 20:58
Berbecia, olciabos, kattalinna, Wowka, pawojoszka, Katy, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Olciabos
Okazala ta twoja trzylatka 🤭
Czym karmisz??
Zosia to pewnie w siatkach centylowych się nie mieści -
Dziś mam dwoje w domu, jedno w przedszkolu
Wczoraj kupilam u kolezanki stolik pod mega bloksy (uzywka)
Nasza kolekcja wzbogacila sie o kolejne klocki
Dla Patryka najlepsze i tak klocki z kolkami
Piotrowi nie pokazałam bo by grzecznie rani nie ubral sie
No i mam okazję kupic jezdzik (z myślą o Malgosi)ale jeszcze ceny nie znamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2020, 20:59
Wowka, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Katy piękne miejsce, wy oczywiście też.
Kamcia gratulacje pierwszego uzębienia ja też już od jakiegoś czasu wyglądam żabka bo wszystko do buzi wędruje ale jeszcze nic nie wypatrzyłam.
Wczoraj byliśmy na komunia u Julki. Julka to mojego męża siostry córka, kiedyś wam pisałam że jej w Anglia dzieci zabrali, teraz dzieci są w Polsce u brata ojca dzieci. Impreza fajna, dzieci się wybawiły tylko dowiedzieliśmy się że Artur nie radzi sobie z Julka i chcą ja oddać do ośrodka. Strasznie szkoda tego dziecka.kamciaelcia, Katy lubią tę wiadomość
-
Składam wszystkim solenizantom zaległe życzenia my odpoczywamy na długim weekendzie u koleżanki w lubelskim. A po powrocie czeka nas szczepienie i wizyta u neurologopedy. Jednak się zdecydowałam skonsuktować, bo mówi malutko. U laryngologa słuch zbadany, wędzidełka ciut krótkie ale nie najgorsze. Będą chyba podcięte przy okazji migdałka. Szczepienia się znów boje, mamy w czwartek a w pt chyba opiekę wezmę żeby nie szedł zaraz po do żłobka.