X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PRZEPRASZAM, WPROWADZIŁAM W BŁĄD
    TO NI SA GEOCY A BARTKI
    NIE SA TAK BARDZO CHŁOPIĘCE STAD JE JESZCZE MAM ;) ALE SPRZEDAZ I TAK ROZWAZAM
    Wkładka 16cm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 17:14

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adaś to przystojniak ☺ jakby co to mam 2 kandydatki dla niego 😁
    Cola kciuki, będzie wszystko dobrze☺

Pawojoszka kiedy ten kawaler tak wyrósł?

Wczoraj wiało jakby głowę chciało urwać, więc tez zaczęłam myśleć o czapkach, kurtkach itp.
    Zamawiacie gdzieś czapki szyte na dany obwód główki? Coś polecacie?

Cola87 lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa, toś mnie zaskoczyła z tymi czapkami 🤣 ja mam zwykle z Pepco obecnie. Działają i są ładne, wystarczy. A jak się zgubią to nie będę płakać bo były tanie 😉

age.png
  • Ninka83 Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajne chłopaki, Kacper i Bartek 😍
    Adaś przystojniak 🥰

Majowa, też mnie zaskoczyłaś tymi czapkami szytymi na miarę 😅
    U nas też pepcowe, jak się zniszczy czy zgubi nie ma żalu bo groszowe sprawy.

A ja właśnie leżę brzuchem do góry, syn z dziewczyną zabrali Zośke na spacer 😜 tylko ciekawe jak szybko z nią wrócą bo na pewno będzie chciała nimi drygować 😒

Sytuacja z mężem nie opanowana, cały czas mamy ciche dni. Właściwie widujemy się przez może godzinę na dobę bo wraca okolo 22, po pracy jezdzi na budowę.
    Dziś napisał ze max 2 tyg. I mozemu się wprowadzać... Tylko, że ja już to słyszę od x czasu 😟

Nie czekam na przeprowadzkę i zaczęłam prac i prasować ciuszki dla małego. Jedną turę już wyprałam i wyprasowałam, włożyłam do torby zamykanej na zamek. Druga tura się suszy. Swoje koszule do karmienia tez odświeżyłam i szlafrok oraz kompletuje kosmetyczkę do szpitala. Może i za wcześnie ale wolę mieć spokojną głowę chociaż z tym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina kciuki za przeprowadzkę.
    Kupiłam na jesień turban z chustka od pani co szyje i dużo osób szyje, myślałam że któraś coś poleci ☺ ładne takie komplety czapka z chustką/ kominem, można wybrać materiał i rodzaj czapki. Kupiłam kilka razy w pepco i jakies takie dziwne mi się wydają, jak łupina na żołędziu 😁 takie płytkie.

• Ninka83 Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byli 40nin na spacerze i Zośka podobno była grzeczna 👍 Później siedziała z nimi w pokoju, zajęli się nią a ja leżałam i słuchałam sobie muzyki 😅 o ludzie, nie pamiętam juz kiedy tak się relaksowałam 😜

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2020, 19:19

kamciaelcia, Katy, kattalinna, Wowka, Mycha666 lubią tę wiadomość

• Asix Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dawno nic nie pisałam ale nic ciekawego nie było. Stanisław coraz więcej gada Tymek to wulkan energii który jest wszędzie. Wszędzie się wspina a przy tym jest szybki jak strzała. A ja się wkręciłam na maksa z szyciem pieluszek ale szyje też ubrania dla siebie i rodzinki więc co do tych czapek to ja nie kupuje tylko szyję;)
    af3a41d1cf42.jpg
    f03d62f39ad1.jpg
    3ad9a1b0b10d.jpg

f3380c940f68.jpg

Kilka zdjęć

Ninka83, kamciaelcia, Katy, kattalinna, Wowka, MajowaMamusia, pawojoszka, Mycha666 lubią tę wiadomość

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • Ninka83 Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asix, fajne te Twoje chłopaki 😍 a Ty jesteś bardzo zdolna 👍👏😀

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super chłopaki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ostatnio urodzaj na przystojnych facetów mamy 😍😍 Asix, ja regularnie zachwycam się Twoimi cudnymi otulaczami, cieszę się, że Twoja marka powoli zaczyna się wybijać z tłumu 😊 żałuję tylko, że nie mogę sama potestować...

Asix lubi tę wiadomość

age.png
  • olciabos Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupowałam na fb Bukiet Pasji. Komplet, fajna bawelna i podobało mi sie. Na jesien miala tez taki komin z grubsza czapka ale z olx bo tam tez sie ogłaszają, ale przyszło jakieś sztywne i inny wymiar jak podalam. A ten bukiet pasji polecam

MajowaMamusia lubi tę wiadomość

3i49roeqvtlfpy4s.png
    Mala gwiazka 02/2019 *
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakupiłam dziś dziecku buty, czekamy na kalosze. Tym samym do wiosny/ lata mam problem z głowy 😄

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akurat promocja na Bukiet pasji ☺

Kattalina jakie buty kupiłaś?
    Zuzia ma kalosze i nie ubierz ich za nic.

• Mycha666 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MajowaMamusia z kaloszami początki trudne, ale potem jest miłość jako można wejść w kałuże.

Próbuj zakładać na krótko, ale często. U nas był ryk na początku, ale jakoś się przekonał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2020, 15:08

• Ninka83 Ekspertka

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm, forum coś się psuje?
    Napisałam, dodałam i nie ma 🤷‍♀️

Kattalinna, pokaż co kupiłaś 😀

Zośka kocha kalosze💕 gdyby mogła to by ich nie ściągała i tylko szuka okazji żeby założyć.
    Oto dowód, nawet po chacie potrafi biegać w kaloszach 🤦‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2020, 20:46

Katy, Wowka lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moi do kaloszy są pierwsi ;)dziś Piotrek na działke zakładał ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmuszać do ubierania kaloszy jej nie chce bo ewidentnie jej nie podpasowały. Zawsze jak ma nowe buty to każe sobie ubrać i chodzi po domu, a te nie i koniec. Wczoraj chciałam jej przymierzyć kurtkę na jesień czy jeszcze dobra, kazała sobie założyć kaptur i chodziła po domu chyba z pół godziny i nie dała sobie ściągnąć😁 to jest kierowniczka.

Co kupić na prezent prawie rocznemu chłopczykowi? Dla dziewczynki mam pełno pomysłów ale dla chłopca ciężko.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa, bo kaloszy się nie ubiera, one nie marzną 😜

Kupiłam trzewiki mazurka, zdjęcia nie pokażę bo nie chce mi się wstawać do butów 😉 granatowe z czerwonymi elementami, niektórzy by powiedzieli, że chłopięce 😄

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla rocznego dziecka, bez względu na płeć polecam Duplo. Dla starszych też, jestem fanką, mimo, że u nas od kilku miesięcy rzadko są wyciągane. Ale pierwsze pół roku to były codziennie.

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u rocznego Patryka wszelkie samochodziki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2883 2884 2885 2886 2887 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ