Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdaś to przystojniak ☺ jakby co to mam 2 kandydatki dla niego 😁
Cola kciuki, będzie wszystko dobrze☺
Pawojoszka kiedy ten kawaler tak wyrósł?
Wczoraj wiało jakby głowę chciało urwać, więc tez zaczęłam myśleć o czapkach, kurtkach itp.
Zamawiacie gdzieś czapki szyte na dany obwód główki? Coś polecacie?Cola87 lubi tę wiadomość
-
Ale fajne chłopaki, Kacper i Bartek 😍
Adaś przystojniak 🥰
Majowa, też mnie zaskoczyłaś tymi czapkami szytymi na miarę 😅
U nas też pepcowe, jak się zniszczy czy zgubi nie ma żalu bo groszowe sprawy.
A ja właśnie leżę brzuchem do góry, syn z dziewczyną zabrali Zośke na spacer 😜 tylko ciekawe jak szybko z nią wrócą bo na pewno będzie chciała nimi drygować 😒
Sytuacja z mężem nie opanowana, cały czas mamy ciche dni. Właściwie widujemy się przez może godzinę na dobę bo wraca okolo 22, po pracy jezdzi na budowę.
Dziś napisał ze max 2 tyg. I mozemu się wprowadzać... Tylko, że ja już to słyszę od x czasu 😟
Nie czekam na przeprowadzkę i zaczęłam prac i prasować ciuszki dla małego. Jedną turę już wyprałam i wyprasowałam, włożyłam do torby zamykanej na zamek. Druga tura się suszy. Swoje koszule do karmienia tez odświeżyłam i szlafrok oraz kompletuje kosmetyczkę do szpitala. Może i za wcześnie ale wolę mieć spokojną głowę chociaż z tym. -
nick nieaktualnyNina kciuki za przeprowadzkę.
Kupiłam na jesień turban z chustka od pani co szyje i dużo osób szyje, myślałam że któraś coś poleci ☺ ładne takie komplety czapka z chustką/ kominem, można wybrać materiał i rodzaj czapki. Kupiłam kilka razy w pepco i jakies takie dziwne mi się wydają, jak łupina na żołędziu 😁 takie płytkie. -
Byli 40nin na spacerze i Zośka podobno była grzeczna 👍 Później siedziała z nimi w pokoju, zajęli się nią a ja leżałam i słuchałam sobie muzyki 😅 o ludzie, nie pamiętam juz kiedy tak się relaksowałam 😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2020, 19:19
kamciaelcia, Katy, kattalinna, Wowka, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Hej dawno nic nie pisałam ale nic ciekawego nie było. Stanisław coraz więcej gada Tymek to wulkan energii który jest wszędzie. Wszędzie się wspina a przy tym jest szybki jak strzała. A ja się wkręciłam na maksa z szyciem pieluszek ale szyje też ubrania dla siebie i rodzinki więc co do tych czapek to ja nie kupuje tylko szyję
Kilka zdjęć
Ninka83, kamciaelcia, Katy, kattalinna, Wowka, MajowaMamusia, pawojoszka, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Ja kupowałam na fb Bukiet Pasji. Komplet, fajna bawelna i podobało mi sie. Na jesien miala tez taki komin z grubsza czapka ale z olx bo tam tez sie ogłaszają, ale przyszło jakieś sztywne i inny wymiar jak podalam. A ten bukiet pasji polecam
MajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmmm, forum coś się psuje?
Napisałam, dodałam i nie ma 🤷♀️
Kattalinna, pokaż co kupiłaś 😀
Zośka kocha kalosze💕 gdyby mogła to by ich nie ściągała i tylko szuka okazji żeby założyć.
Oto dowód, nawet po chacie potrafi biegać w kaloszach 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2020, 20:46
Katy, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZmuszać do ubierania kaloszy jej nie chce bo ewidentnie jej nie podpasowały. Zawsze jak ma nowe buty to każe sobie ubrać i chodzi po domu, a te nie i koniec. Wczoraj chciałam jej przymierzyć kurtkę na jesień czy jeszcze dobra, kazała sobie założyć kaptur i chodziła po domu chyba z pół godziny i nie dała sobie ściągnąć😁 to jest kierowniczka.
Co kupić na prezent prawie rocznemu chłopczykowi? Dla dziewczynki mam pełno pomysłów ale dla chłopca ciężko.