Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcia, no właśnie, co dalej?
Pawojoszka, ja całe życie marzyłam o starszym bracie. Wlasnie o takiej instytucji opiekuńczej jak pisze Nynka 😊
Sama nie mogę się doczekać zdjęć bobasów 😆 ja w ogóle już jestem oczekiwaniem, kącik w pokoju urządzony, komoda zapełniona pachnącymi i poprasowanymi ubraniami. Brakuje mi jeszcze kilku rzeczy, z którymi czekam do wypłaty, bo trochę popłynęłam w tym miesiącu. Walizka już naszykowana, tylko stoi pusta 😆Ninka83, Nynka, wariancja lubią tę wiadomość
-
Po raz setny wywaliło mnie z forum i nie mogłam się zalogować, znów musiałam zmienić hasło... Na to samo które było wcześniej 😒
Co do dużej różnicy wieku, tak to przepaść ale mój pierworodny szaleje za Zośką a Zośka za nim, kocha go ustawiać 😉
W ogóle syn już nie może doczekać się brata, a przypominam ma już 17 lat 😉Ostatnio wspominał jak był mały i bardzo chciał rodzeństwo i szkoda, że wcześniej się nie udało ale stwierdził, że lepiej późno niż wcale.
Pawojoszka, brawa dla Ciebie 👏
Wowka, zazdroszczę ci gotowości ☺️
Ja mam prawie wszystko, oprócz aptecznych pierdółek. Tyle, że muszę wszystko poprac, poprasowac, poukładać a nie zrobię tego wcześniej bo musimy się najpierw przeprowadzić 😖
Mąż miał 4 tyg.urlopu właśnie na wykonczenie i przeprowadzkę. Dziś wrócił już do pracy a my dalej w czarnej DUPIE!
Siostra przyjechała 4 dni temu i w środę już wraca, chciala pomóc w przeprowadzce ale do przeprowadzki to jeszcze długa droga. Ja już wątpię czy do porodu uda się przeprowadzić. Wczoraj miałam dzień depresyjny, cały przepłakałam. Jestem bezsilna 🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 09:01
-
Ninka, dokładnie w takiej sytuacji byłam przed urodzeniem Jana, teraz nadrobiłam tymi przygotowaniami. Zdążyliśmy się przeprowadzić w sobotę, a w czwartek trafiłam do szpitala 🤯
Strasznie ciężka sytuacja, jak wiesz ze zbliża się poród, a tu jeszcze nie gotowe. Przytulam, nie ważne gdzie, najważniejsze że razem 😘Ninka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNina, dobrze Cię rozumiem i wiem jak denerwujące jest takie odwlekanie przeprowadzki. Dodatkowo jestes w ciąży i chcesz mieć spokój,a z tego co piszesz u ojca z tym ciężko😕 Pomyśl, że to chwilowe, że zaraz będziecie w komplecie i przeprowadzicie się do Waszego domu.
Syna zazdroszczę ☺ będzie cudownyn starszym bratem i pomocnikiem☺
Mąż ma kuzyna 13l i on tak potrafi się zająć Zuzia że jestem pod wrażeniem. Taki pomocnik by mi się przydał😁
Z rodzeństwem jak ze wszystkim, nieraz chciało by się mieć małą różnicę wieku ale coś nie pozwala. Mam brata starszego i to było zawsze super za dziecka,ale chciałam mieć starszą siostre, młodszego rodzeństwa nie, za to dzieciu w rodzinie uwielbiałam od zawsze ☺
Nina ściskam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 12:45
Ninka83 lubi tę wiadomość
-
Nie oglądalam tv ale raczej nie o nas bo u nas z tego zrobiła sie dziwna sprawa. Wcziraj informacja o tym covid na fb, potem zniknęła, potem zas sie pojawiła w innej treści a na noc zniknęła i juz żadna informacja sie nie pojawiła.. Zlobek jest otwarty, pani zakazona byla na chorobowym w ostatnim tyg i jej nie bylo. Tylio nie wiadomo kiedt sie zarazila i czt komus zdążyła to sprzedać..
Wkurzam sie na ten brak informacji bo to ze zlobek jest otwarty to niekoniecznie rodzice wiedzac o takiej sytuacji, puscili by dziecko.. Fajnie byloby wiedziec i decydować.. A tu jakas dziwna akcja... -
Hmmm, faktycznie dziwna sprawa z tym wirusem, a w zasadzie z dezinformacją...
Moim zdaniem teraz dopiero będzie wesoło, bo zaczęto robić badania przesiewowe.
Dziewczyny przychodzę z pytaniem, stoję przed wyborem nowego materaca dla młodej. Co polecacie na ten etap? Co macie? -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, chciałabym właśnie coś takiego, żebym mogła się położyć obok i żeby się nie rozleciał po pół roku.
Uważam, że w tym roku wyjątkowo zjadliwe te komary. Po jednym z ugryzień, Daria miała paskudny odczyn na nóżce, nóżka spuchnięta, ale na szczęście zeszło i jest ok. -
O rany, nawet w oko...? 🤯
No właśnie też mi się wydaje że wyjątkowo zjadliwe te komary. Teraz jak nie padało, to trochę mniej ich było, ale u mnie lasek w okolicy, teren podmokły i lecą jak opętane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2020, 12:40
-
Ojjej biedny Piotr 😟
Moj syn tak miał, ugryzl go komar a on puchł jak po szerszeniu, do dziś jak go ukąsi to ma rozlaną bulwę 😐
A mnie coś uczuliło pod pachami, wygladalo jak pokrzywka.. Rozlane, czerwone, spuchnięte i baaardzo swędzące. Przestalam używać antyperspirant ale po dwóch dniach żadnej poprawy 🥴... 4 dzien, opuchlizny nie ma ale mam krwiaki, strasznie to wygląda 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2020, 12:46
-
Jeden komar
Ugryzl w czolo co widać na pierwszym zdjeciu
Wczoraj opuchlo czoło
Dziś zeszlo na oko
W zeszlym roku ugryzienia robily się bardzo bablowate i czerwone aż sine...
Na ose i pszczole nie reagowal alergicznieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2020, 13:11