Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wowka, super wyglądacie ❤️
Niestety, ten szef to taki buc, przecież jak rodziłam też mężowi nie dał wolnego i od początku miałam noce z dwójką pod opieką
Trudno mąż coś sobie znajdzie na pewno..
Ciężkie noce mam z Kacprem przez ten katar, wszyscy jesteśmy w sumie chorzy ale chyba to nie ten wirus :p -
Jak Julcia śliczna i jak wysoko główkę już podnosi ☺️.
Berbecia zakupiłam lody choć Adaś nie za bardzo jest za lodami, zjadł trochę pierwszego dnia i drugiego i koniec, już nie chce. Zrobił się wybredny, je głównie zimny rosół z makaronem o suchy chleb bez skórek 🤷 mam nadzieję że dziś w nocy będzie lepiej, dzisiejsza też była z płaczem. Choć zastanawiam się czy to nie koszmary bardzoej, bo dość szybko mu przechodzi, na pewno lek nie zdąży zadziałać. Berbecia i dużo zdrówka dla Was, oby szybko Was to cholerstwo opuściło.
Faktycznie nam gdzieś Kamcia zaginęła 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2020, 22:48
-
Mój syn dostawał jeszcze zimne serki waniliowe w szpitalu. Możesz spróbować jak lubi.
Kattalina podwórko jest ale nie ma siły wyjść. Mecze się i pocę jak świnka.
Wowka 🥰 śliczna i silna dziewuszka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2020, 23:53
-
O Boziu, jaka cudna Jula 💕😍 jak pięknie główkę trzyma i jaka kluseczka urocza się
zrobiła 😃 Cudna jest!
Cola, współczuję... Może rzeczywiście koszmary zwiazane z zabiegiem ma Adaś?
Moja Zoska od rana się przebiera i tancuje..🤦♀️😆
Zosia ma bardzo słabe włoski, miala już dość dlugie ale piorka dosłownie. Od kilku dni próbowałam ja namówić na obcięcie ale nie chciała o tym słyszeć, bo jak to stwierdziła " to boli!" 😒 Wczoraj ja ją kapalam, umylam wlosy i czesalam odrazu w wannie i nawet nie wiedziała kiedy zrobiłam ciach ciach 😆 taka byla zajęta zabawą i śpiewała "mam piękne dlugie włoski" i wiecie, że nadal się nie zorientowała że są juz krótkie 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2020, 12:28
jangwa_maua, kattalinna, Berbecia, Katy, Wowka, pawojoszka, Nynka lubią tę wiadomość
-
jangwa_maua wrote:Iga też nie ma gęstych. Ale liczę że z czasem będzie miała bujną czuprynę 😅
-
Berbecia zdrowka,bedziecie to juz miec za soba. W koncu wszyscy to przechoruja, wiekszosc pewnie zanim jeszcze szczepionke wkoncu dostaniemy.
Normalnie tyle slodyczy widzdzialam ze nie zasne teraz.
Patrzylam na wowke i sie zastanawiam kiedy ta kobieta zdazyla urodzic a tu juz taka duza dziewczyna i tak sie sztywno trzyma. No a Kacper przeciez on ledwo co sie urodzil a tu juz 9 miesiecy masakra.Katy lubi tę wiadomość
-
Nina Adaś też nie chce obcinać włosków, już nie wiem jakim sposobem go wziąć, zawsze jest płacz 🤦 Ale Zosia kochana ☺️
Berbecia dobrze że dzieci się zdrowo trzymaja! U nas dziś pierwsza noc bez płaczu, rano trochę pomarudzil ale już jest ok.
Kacperek jaki już duży 😍 strasznie ten czas leci...Ninka83, Katy lubią tę wiadomość