Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Existenz wrote:Ja mam juz skierowanie na te badania plus kilka innych. Nie jestem pesymistka ale dziś nawet piersi przestały boleć. Jak ręką odjal. Nospa działa wiec plecy i brzuch przestały boleć tylko plamienie zostalo
Existenz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Existenz wrote:Ja mam juz skierowanie na te badania plus kilka innych. Nie jestem pesymistka ale dziś nawet piersi przestały boleć. Jak ręką odjal. Nospa działa wiec plecy i brzuch przestały boleć tylko plamienie zostalo
Może piersi przestały boleć też po nospie -
Zrobili mi jeszcze jedno USG i ukazał się mały krwiaczek,jest też pęcherzyk i zarodek i prawdopodobnie już serce, jutro mam podjechać jak będzie mój lekarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2017, 14:37
PodwojnaMama, Kawokado lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:Zrobili mi jeszcze jedno USG i ukazał się mały krwiaczek,jest też pęcherzyk i zarodek i prawdopodobnie już serce, jutro mam podjechać jak będzie mój lekarz
Trzymam cały czas kciuki i wierzę, że będzie dobrze:)
Dziewczyny na kiedy miałyście termin @, że już testy powychodziły?
Mój termin @ przypuszczalnie na 5 wrzesień (przypuszczalnie, bo to cykl po odstawieniu tabletek anty) i zastanawiam się kiedy mogłabym testować.. -
nick nieaktualnyS1985 no to swietnie ze fasolka juz jest :)to przy krwiaku powinnas zdecydowanie lezec do momentu az sie wchlonie i oszczedny tryb zycia.
Ruth ja mialam termin na 22 Sierpnia. Wiadomo ze my z terminem na poczatku Maja jestesmy juz dawno po terminie a Ty jeszcze nie ale ja testowalam juz od 7dpo a 9dpo juz mialam testy i bete pozytywna, wiec mozesz juz sprobowac zatestowac.
-
Ruth wrote:Ok..kupie kilka testów i jadę z koksem;) przynajmniej będę wiedziała, czy mogę się wina z mężem napić2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
serena1989 wrote:Choklito- u mnie właśnie brak apetytu jak nigdy, ale to ze względu na mdłości, które w ciąży z synkiem towarzyszyły mi cały pierwszy trymestr. Teraz jednak chce się trochę mocniej pilnować bo w pierwszej ciąży przytyłam 18 kg i dużo czasu zajął mi powrót do formy.
Dziekuje serena 1989 za odpowiedz. Ja z kolei nie mam w ogole mdlosci, moze lekkie jak sie zdarzy, ze jestem bardzo glodna, a tak to nic. Raczej mnie od niczego nie odpycha ale ciagnie mnie do weglowodanow. Chlebka, makaronow, no i niestety slodyczy.