Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie, kiedyś ktoś wspominał, że też ma hashimoto, czy Wasi ginekolodzy też Wam zaproponowali zażywanie sterydów? Mnie dzisiaj na wizycie gin powiedział, że przy takim antyTPO ok. 1500 powinnam właśnie zażywać sterydy aby moje przeciwciała nie atakowaly tarczycy dziecka...W końcu się udało...
-
Witaj nowa mamo
Ja mam np taki kremik:
https://cdn02.dm-static.com/images/mediacatalog/h7613033349423-1146022/productimage_1120x1720/1507114834000/7613033349423-1146022_org.png
Ale powiem wam szczerze, że ja jak narazie to smaruje się (tylko) tak mniej więcej co dwa dniz reguły - jak nie zapomnę
bo u mnie to już upośledzenie z pamięcią
-
Sela wrote:Dziewczyny mam pytanie, kiedyś ktoś wspominał, że też ma hashimoto, czy Wasi ginekolodzy też Wam zaproponowali zażywanie sterydów? Mnie dzisiaj na wizycie gin powiedział, że przy takim antyTPO ok. 1500 powinnam właśnie zażywać sterydy aby moje przeciwciała nie atakowaly tarczycy dziecka...
Hej, ja mam hashi i brałam steryd do 12 tc bo tak zalecił mi immunolog. Ja miałam przed zajściem w ciążę niskie przeciwciała nie wiem jak to wygląda teraz ale kazał mi już odstawić. -
A ja już od godz 4 nie śpię. Nie wiem czy to przyzwaczajwnie już organizmu na wczesne wstawanie do pracy czy to juz stres przed dzisiejsza wizyta. O 10.15 będę już u lekarza.
A tak się cieszyłam że dzisiaj mam dzień wolny i chociaż pośpię do 8.
Jeszcze od wczoraj mnie tak pobolewa delikatnie podbrzusze, mam nadzieję tylko że to przez powiększająca się macice.
U żyje jeszcze nadzieję, że dzisiaj dowiem się co Szkrabek skrywa między nóżkami
Trzymajcie kciuki!kattalinna lubi tę wiadomość
-
Ja dziś bardziej na smutno. Godzinę temu dostałam telefon od przyjaciółki, jej mąż nagle zmarł, zatrzymanie krążenia. Osierocił dwójkę małych dzieci 2 i 5 lat
Takie sytuacje przypominają mi jak cenne jest życie nasze i bliskich, jak powinno się dziękować Bogu/losowi za to co się ma i nie gniewać się zbyt długo. A tak na koniec życzę Wam dużo szczęścia i udanych dzisiejszych wizyt!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2017, 08:11
-
Postanowiłam, że do świąt ze słodyczy będę jadła wyłącznie czekoladki z kalendarza adwentowego. Gdyby ktoś coś podejrzewał to wyjaśniam, że mam tylko jeden kalendarz
Dzisiaj wizyta o 15:30, czekam z niecierpliwością. Trzymajcie proszę kciuki.
malwka08, Sela lubią tę wiadomość