Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewiec.zero wrote:Albo dwoch chlopcow bo ten dzidzius po lewej tak w sumie na srodu ma ciekawe.. u mnie pewnie juz za pozno na takie rozpoznania o ile to 7tydz, chociaz z hcg wychodzil 4-5tydz
a ja znowu się śmieję, że jak dwie dziewczynki to będziemy sobie na zakupy jeździć a mąż, że zbankrutuje hehe -
Hej, pozwolę sobie do Was dołączyć jeszcze nie mam wyznaczonego dokładnie terminu ale z pewnością będzie to początek maja Jestem po wielu nieudanych stymulacjach i mocnej hiperstymulacji w końcu udało się naturalnie
Jutro mam znów kontrolne beta hcg z uwagi na wcześniejsze ciąże biochemiczne. 1.09 było 1035 betaKatka., Hoope lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
Madzia_ wrote:Hej, pozwolę sobie do Was dołączyć jeszcze nie mam wyznaczonego dokładnie terminu ale z pewnością będzie to początek maja Jestem po wielu nieudanych stymulacjach i mocnej hiperstymulacji w końcu udało się naturalnie
Jutro mam znów kontrolne beta hcg z uwagi na wcześniejsze ciąże biochemiczne. 1.09 było 1035 betaMadzia_ lubi tę wiadomość
-
Możesz wpisać mnie wstępnie na 6.05 proszę
Nie ukrywam, ze troszkę się stresuję. Jutro idę znowu na betę w piątek znów do gina on wtedy da mi skierowanie na usg i na wszystkie badania.Katka. lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
nick nieaktualny
-
Martyna32 wrote:Zastanawiam się kiedy powiedzieć wszystkim o ciąży ( narazie wie tylko mąż). Czy u was już rodzina wie?
Mojego M to pierwsze dziecko, moje drugie...nie mógł się nie pochwalić,że będzie tatą -
Dziewczyny, ja siedzę jak na szpilkach i czekam na wyniki bety. 30.08 była 29,1.09 52... Byłam dziś u gina (4tyg+5dni) i nie było widocznego pęcherzyka... Jest obawa o ciążę pozamaciczną, więc lekarz kazał mi dziś powtórzyć betę. Ja uważam, że po prostu ciąża jest jeszcze zbyt wczesna i nie ma co wyrokować... Byłam tak szybko u gina ze względu na infekcję i antybiotyk, który biorę, a teraz żałuję, że poszłam. W ciąży z synkiem byłam na wizycie w 7 tyg, było od razu bijące serduszko i święty spokój. A teraz mega stres
-
U mnie wie siostra, nasi rodzice i koleżanka z pracy póki co Poczekamy do 12 tygodnia i będziemy o tym krzyczeć na lewo i prawo Hahah Na koniec pazdziernika sie hajtam
Witam nową majoweczke
Serena bez stresu! Trzymam kciuki i jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze -
Cześć dziewczyny, ja już po
Stres był okropny, okazało się, że wszystko jest ok i nerwy niepotrzebne. Maluszek ma 5mm usłyszeć bicie serca to coś niesamowitego - rozkleiliśmy się z mężem ze wzruszenia. Jestem taka szczęśliwa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 19:43
lena77, Katka., s1985, PodwojnaMama, Grzybka, Klaudiia87, dziewiec.zero, Zojka lubią tę wiadomość
-
Serena1989 o której masz wyniki bety? Podzielam Twoje zdanie, że jest wcześnie i po prostu mogło jeszcze nie być nic widać, mogło dojść później do zapłodnienia itd. Trzymam kciuki za wysoką betę i serduszko na kolejnej wizycie :*
Chopinistka jak po wizycie????Jagna 15.04.2018 -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny .
Pajka pytałaś jak się czuje, objawy miałam wyraźne ból piersi, uczucie ciągnięcia w dole brzucha, ospałość. Niestety dziś w nocy dostałam krwotoku. Całkowicie niespodziewanie. Podłamałam się, nawet nie zdążyłam mężowi o ciąży powiedzieć bo chciałam poczekać do wizyty u ginekologa w przyszłym tygodniu.
Któraś z Was też tak miała na początku ciąży?