Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Choklito wrote:Oj zazdroszcze wam tych zwolnien. Tez bym z checia posiedziala sobie w domciu i odpoczela. Ja niestety bede pracowala do kwietnia jesli z ciaza bedzie wszystko w porzadku.
Mycha666, w piatek bedziesz juz miala USG? To juz tylko 2 dni
W piątek będę miała pierwsze usg. Zobaczę naszą Kruszynkę. Ciekawe, czy będzie już słychać serduszko. -
Hej kobietki
Ja w poniedziałek miałam bete 97, dzisiaj już 230, więc trochę mi spokojniej, że póki co jest wszystko ok
Pierwsze USG mam 15 wrzesnia, to bedzie 5 tyd i 4 dni... Zastanawiam się, czy to jednak nie za wcześnie. Pewnie serduszka jeszcze nie będzie widać i potem będę się stresować. Co sądzicie? Przełożyć na później czy pójść i ogólnie nawet zobaczyć, co tam się ciekawego dzieje?
Zuzanka już z nami
-
Kajka 90 wrote:Dziękuję za radę PodwójnaMama.
Chyba tak zrobię.
Dzisiaj byłam taka przybita że nawet zastanawiałam się czy jest sens cokolwiek robić.
Czyli jest jeszcze jakaś szansa?
Czy powinnam brać coś oprócz luteiny?
Co wy brałyście dziewczyny w wypadku krwawienia ?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Choklito wrote:Oj zazdroszcze wam tych zwolnien. Tez bym z checia posiedziala sobie w domciu i odpoczela. Ja niestety bede pracowala do kwietnia jesli z ciaza bedzie wszystko w porzadku.
Mycha666, w piatek bedziesz juz miala USG? To juz tylko 2 dni2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ja dzisiaj 5t5d i wizyta na 13:40. prawdę mówiąc widoczność pęcherzyka,zarodka i serduszka zależy w dużej mierze od sprzętu jakim operuje lekarz. ja na ostatniej wizycie widziałam pęcherzyki bardzo wyraźnie mimo że tego dnia patrząc na to jak przyrastala beta mogło być co najwyżej 100. w poprzedniej ciąży serduszko widziałam w 5t3d więc może i teraz się udaNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
kelegena wrote:Hej kobietki
Ja w poniedziałek miałam bete 97, dzisiaj już 230, więc trochę mi spokojniej, że póki co jest wszystko ok
Pierwsze USG mam 15 wrzesnia, to bedzie 5 tyd i 4 dni... Zastanawiam się, czy to jednak nie za wcześnie. Pewnie serduszka jeszcze nie będzie widać i potem będę się stresować. Co sądzicie? Przełożyć na później czy pójść i ogólnie nawet zobaczyć, co tam się ciekawego dzieje?
Ja byłam na pierwszej wizycie po pozytywnej becie, było widac pogrubione endometrium i tyle teraz mam wizyte na 18.09 na 16:40 i to bedzie już 7t4d wiec już ma nadzieje wszystko zobaczę.
Boże dziewczyny tak mnie mdli... nie daje sobie rady już -
Feeva wrote:Ja byłam na pierwszej wizycie po pozytywnej becie, było widac pogrubione endometrium i tyle teraz mam wizyte na 18.09 na 16:40 i to bedzie już 7t4d wiec już ma nadzieje wszystko zobaczę.
Boże dziewczyny tak mnie mdli... nie daje sobie rady już
Ogólnie czuje, ze łapie mnie przeziębienie -
nick nieaktualny
-
Ulli88 wrote:ja dzisiaj 5t5d i wizyta na 13:40. prawdę mówiąc widoczność pęcherzyka,zarodka i serduszka zależy w dużej mierze od sprzętu jakim operuje lekarz. ja na ostatniej wizycie widziałam pęcherzyki bardzo wyraźnie mimo że tego dnia patrząc na to jak przyrastala beta mogło być co najwyżej 100. w poprzedniej ciąży serduszko widziałam w 5t3d więc może i teraz się uda
Tanda lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja od 4.30 męczę się z mdłościami ,okropne uczucie ,jak tylko poczuję głód zaczyna mnie ssać w żołądku i jak zaraz czegoś nie zjem np .bułka z masłem to mam wrażenie że zaraz zwymiotuje .Drażnią mnie wszystkie perfumy ,kosmetyki które intensywnie pachna,mam tak wyczulony węch gorzej niż mój pies myśliwski
Klaudiia87, Tanda lubią tę wiadomość
28.03.2015 aniołek
26.12.2015 aniołek
22.09.2017 aniołek
[/url] -
nick nieaktualny
-
lena77 wrote:Ja od 4.30 męczę się z mdłościami ,okropne uczucie ,jak tylko poczuję głód zaczyna mnie ssać w żołądku i jak zaraz czegoś nie zjem np .bułka z masłem to mam wrażenie że zaraz zwymiotuje .Drażnią mnie wszystkie perfumy ,kosmetyki które intensywnie pachna,mam tak wyczulony węch gorzej niż mój pies myśliwski
Tez mam chyba problem z zapachami.. wczoraj byłam na zakupach to wszystko mnie drażniło.
A dzisiaj jak robiłam jajecznicę na śniadanie mojemu M to myślałam, ze zwymiotuje -
Hej dziewczyny,
Jak zwykle dużo się tu dzieje Ja wczorja odebrałam bete, która zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki, któa nie przyszła. Beta hcg 50,88 czyli 3-4 tydzień. W przyszły czwartek mam pierwsza wizytę (14 września). To wczesnie, ale przynajmniej wykluczę ciąże pozamaciczną i pewnie będzię pęcherzyk. Ide do mojej gin, u której prowadziłam pierwsza ciąże, wiec wiem co mnie czeka i az tak bardzo sie nie stresuje.
Planujemy powiedzieć rodzicom po tej wizycie, a konkretnie chcemy ubrać koszulke naszej córeczce z napisem "będe starszą siostrą" i zobaczymy reakcje . W pracy muszę tez jescze we wrześniu powiedzieć, żeby zdażyli kogoś na zastępstwo znaleźć, bo dłużej niż do Świąt nie planuje pracować.
Poza siusianiem, wzdęciami, brakiem okresu, potrzebą większej ilości posiłków i zapchanym nosem nie mam innych objawów jeszcze.
Miłego dnia Wam zyczę!!! Jak najmniej męczących dolegliwości! Bądźcie pozytywnej myśli!nodemo lubi tę wiadomość
Lipiec 2015 - córeczka
Maj 2018 - córeczka
-
Jeśli chodzi o zapachy to odrzuca mnie od mocnych perfum męskich, smrodu rozpuszczalnika i farb (niestety u mnie w pracy z produkcji czasem te zapachy wchodzą na biuro) i smród ze śmietnika... A tak to nic.
MamaDi gratulacje haha
My też powiedzieliśmy już rodzicom pomysł z koszulką fajny! -
też byłam w szoku. na wizytę poszłam tylko ze względu na recepty na zastrzyki kiedy lekarz powiedział że zobaczymy czy coś widać powiedziałam mu jaka betę miałam dzień wcześniej i byłam pewna że NIC nie będzie widać a on pokazal mi dwa pęcherzyki. fakt faktem ma sprzęt z kosmosu voluson e10 mozecie na youtube zobaczyc jakie cuda na nim widac. zobaczymy co dzisiaj wypatrzy
PodwojnaMama, Feeva, MamaDi, Pajka, lena77 lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019