Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba też zacznę spać w staniku sportowym bo to masakra jest, jak zmieniam pozycję w nocy i nie daj Boże jakoś się walnę albo coś to się budzę z bólu. Akurat został mi z fitnessu z początku roku to na coś się przyda Bez stanika nie jestem w stanie chodzić, bo mam wrażenie, że do ziemi zaraz się opuszczą, tak ciągną.
-
lena77 wrote:Dziewczyny jak z Waszym apetytem bo ja co 3 godz muszę coś zjeść bo ssie mnie w żołądku i od razu jak jestem głodna robi mi się niedobrze .Ale czy można tyle jeść czy to normalne ?
Ja z rana nie mogę nic przełknąć, bo mnie męczą mdłości tak do 3ech godzin po wstaniu z łóżka Jak mdłości nie utrzymują się cały dzień, to wtedy jestem głodna co chwilę I mam już zachcianki. Dzisiaj rano jak robiłam zakupy do pracy to na widok konserwy turystycznej tak mi ślinianki trysnęły, że musiałam ją kupić
To jest normalne
http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,7246768,Dieta_w_ciazy___rewolucja_na_starcie.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMufinka wedzona to nie surowa- jedz smialo ja szczerze mowiac walcze z glodem. Boje sie jesc duzo bo od zawsze walcze z otyloscia, obecnie mam 8kg nadwagi i nie powinnam duzo tyc. Jem zdrowo ale nie za dwoje aco do bolu piersi to powiem wam ze mi jako tako minal. Bola troche ale juz nie tak jak wczesniej
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, uspokoilyscie mnie wiadomo, nie mozna popadać w skrajności:D
U mnie piersi bolą, ale glownie sutki, ale do wytrzymania.
Apetyt mam różny, ale na przykład wcześniej bez słodyczy nie mogłam żyć, a teraz w ogóle ich nie jem to jest najdziwniejsze, że mogą one dla mnie nie istnieć
bóle podbrzusza u mnie są nadal od czasu do czasu, no i zmęczenie nadal ale zdecydowalam, że w poniedziałek na wizycie biorę L4, wczoraj już powiedziałam mojej pani dyrektor, przyjęła całkiem pozytywnie
A od wczoraj zaczęły się mdlosci, a wcześniej ich nie miałam, ale są umiarkowane -
U mnie w domu to mąż ma ostatnio większe zachcianki niż ja
Po wizycie. Wygląda na to że wszystko ok. Serduszko bije. Nie było słychać, ale lekarz powiedział, że pracuje prawidłowo. Następna wizyta pod koniec września. Pomyślę, czy wezmę już wtedy L4.dziewiec.zero, Katka., Grzybka lubią tę wiadomość
-
Bóle podbrzusza od czasu do czasu i ja mam. Czasami też tak mocno coś zakuje na środku podbrzusza tak głęboko i rwą jajniki od czasu do czasu.
Ale powiem Wam, że jak na 6t2d to już czuję opór w dole brzucha, jak do tej pory brzuch miałam płaski, bo jestem dosyć szczupła, 55kg, tak teraz wygląda jak balon i nie mogę wciągnąć (nie wciągam, bo nie można, ale tak delikatnie sprawdzam), a wzdęć nie mam. Też tak macie?
Ja makreli nie lubię jeść takiej samej, co najwyżej sałatkę z makreli bo tam są dodatki Ale za to wczoraj miałam ochotę na śledzie w sosie pomidorowym.
Mycha666 super, że już jest serducho, gratuluję Ja się będę wizytować w podobnym czasie ciąży (prawie 8tydz) i nie mogę się doczekać już zobaczenia i usłyszenia mojego Maleństwa
Paula95 witaj na kiedy belly wyznaczył Ci termin porodu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 10:01
-
Cześć dziewczyny!
Wg bbf 18 maja zostanę mama poraz drugi.
Mam rocznego synka.
Przysiadam do Was!Katka., Grzybka lubią tę wiadomość
Zanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
Zanim się urodziliście- KOCHAŁAM WAS,
Zanim minęła 1 godzina Waszego życia - BYŁAM GOTOWA ZA WAS UMRZEĆ.
2016&2018 -
Witaj Koralowa;)
Ja to z kolei mam problem z piciem wody, wcześniej bez problemu piłam dwa litry dziennie teraz jakoś nie idzie Staram się za to pić soki jedno dniowe owocowe i marchewkowe ale nie chcę przesadzić z ilością cukrów. Apetyt też jakiś mniejszy ale nie ma tragedi. -
Paula95 wrote:Witajcie dziewczyny czy mozna dolaczyc? w Poniedzialek zrobilam 3 testy hehe no i wszystkie pozytywne w nastepnym tygodniu mam usg:)
Wczoraj mi sie zaczal 5 tydzien, pozdrawiam was