Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje sie dzisiaj na warcie
Farbe wybieram w niedziele, chyba... jak pojedziemyMielismy przestawiac w ta sobote wszystko, ale wiecie, nie mam sily na to. Musialabym wszystko z szafy wyniesc, oproznic komode, cholera ja sama sie wycofalam z tego na przyszly piatek. Nie chce mi sie po prostu.
Kattalina, a ja na spodnie dla siebie czekam, mi te zakupy wychodza cudownie
Fermina, oby pomoglo!! Daj znac -
J.S., dokładnie mam tak samo, dlatego tej farby nie kupuję. Bo na myśl o wywalaniu zawartości komody, regału i nie wiem czego jeszcze to mi się odruch obronny robi. A wybór farby straszny - biała
Dziś 5.30 i się wszyscy obudziliśmy. Nie ma jak wolna sobota. -
Sela trzymam kciuki!!
Wiem, że o farbie była już mowa i o tym jaką wybrać z różnych względów. Ale czy jak zacznie się malowanie to będziecie w domu? Bo mnie mąż chce wygonic i stwierdził, że pod żadnym pozorem nie będę siedzieć w tym smrodzierzadko taki stanowczy
Ale czy jak wybierzemy jakąś lepszą farbę, bez niektórych substancji to mogę pomoc w malowaniu? Czy w ogóle mogę bez względu na farbę,a on przesądza?Sela lubi tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
A robiłyście ostatnio morfologie?? Bo mnie właśnie wyszła anemia, chociaż nigdy w życiu nie miałam anemii. Dzisiaj powtórzę ten wynik, bo może jakiś skrzep się zrobił w probówce... zrobię też dla świętego spokoju żelazo...zobaczymyW końcu się udało...
-
Fatalita, JS, Katalinna, u nas malowanie nie w miejscu obecnego zamieszkania
nie musiałam też nic przestawiać, ale też by mi się nie chciało.
Gdyby było malowane tu, to po prostu poszlabym do innego pokoju i przeczekała całą robotę, ale mnie zawsze bolala glowa od tego zapachu, mimo ze te farby teraz nie są toksyczne i nie stanowią zagrożenia prócz nieciekawego zapachu. Chyba, że planujecie malować olejną, wtedy bym sie wyprowadziła na tydzien do hotelu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 08:04
-
Kattalina ja dzis tez jakies pobolewanie brzucha w nocy albo mi się śniło bo jak sie budzilam niby ok.
Sela dasz radę.
Z tymi wozkami mnie zastrzelilyscie. Tyle trzeba czekac...a myślałam ze kupie dopiero jako ostatnie z wyprawki.
Takie wodniste uplawy tez mialam i bez luteiny a teraz dochodzą gluty z tabletki.
Morfologia tez raczej ci wynik slabsza.
A i na zatoki najlepsze cieplo. Chodze wtedy w kominiarce męża jest za duza wiec widac mi tylko oczy i nos. Nawet w niej spie. Mina meza bezcenna ale problem z zatokami mija:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 07:55
-
Sela, powodzenia!
Kattalina, mam to samo. Calkowity odruch obronny, jak pomysle o balaganie i wszedzie platajacych sie worach z rzeczami, to mi slabo.
Jak twoj brzuch dzisiaj? Przeszlo?
Mala Matylda, bedziemy balowac, a co!
A co do wozka to na maxi cosi czeka sie max 10 dni, silver cross do miesiacaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 07:54
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry nie chce was pocieszać ale z tymi remontami to im szybciej tym lepiej bo z tygodnia na tydzień wcale lżej nie będzie. Ostatnio malowaliśmy śnieżka i zapach miała znośny coś jakby miętowy ,chociaż przy olejnej to wyprowadzka obowiązkowa. My zaczynamy remont na poważnie jak tylko dostanę kasę
-
nick nieaktualnyMała Matylda nasza faworyt to nr 1, tylko mało opinii na necie jest, ale w sumie może to i lepiej. Biorę się za wyprawkę, bo mało co mam. Ostatnio mojej koleżanki siostra urodziła miesiąc przed terminem, babka od której kupiliśmy bujaczek, też miesiąc wcześniej i mówiła, ze połowę wyprawki mąż latał kupować jak była w szpitalu, jak słyszę te historie to stwierdzam, że chyba już czas się brać konkretnie za kupowanie.
Tak się ociągałam z nawilżaczem powietrza, dzisiaj w nocy myślałam ze oszaleje, sucho w nosie i gardle, pić, siku co chwila, do 2 nie mogłam usnąć (a może to ekscytacja i mętlik w głowie z powodu wózków) Rano wstałam i stwierdziłam, ze zamawiam nawilżacz.
-
Wowka wrote:Jaki spokój wieczorem
wszystkie śpią?
ja miałam pracowity dzień, wybrałam i zamówiłam szafki do kuchni i nawet mi je zrobią do końca marca
jestem zadowolona
Katy, jak tam sytuacja na froncie nerkowym?
A dziekuje, ze pytaszUdało sie przetrwac noc bez bolu do 5, potem dostalam paracetamol i jeszcze sobie drzemalam
Takze powoli wracam do zywych
Wowka, D_basiula lubią tę wiadomość