Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie tez dziś 100dniowka wg terminu z ostatniej miesiączki
wg terminu z usg 105 :p
Balujemy!!!
Miłego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2018, 12:21
kattalinna, Mała Matylda, Wowka, Katka. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dałam radę z glukozą
jestem z siebie dumna hehe
a teraz mi powiedzcie czy te wyniki są ok, czy też nie:
na czczo 80,39
po 1h 143,49
po 2h 111,36
kattalinna, Mała Matylda, kamciaelcia, Ktrina89, Wowka, D_basiula, Cola87, Kropka88, Hoope, pawojoszka lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
A ja jeździłam naszym starym gratem
specjalnie mężowi zasugerowałam, że potrzebny mu sos sojowy, a takie rzeczy kupujemy u Wietnamczyków, gdzie jest duuuuzo pustych parkingów
znaczy normalnie pustych, nie dziś. Ale jeden duży plac pusty, jak się okazało, tylko na takie kółka tam ludzie przyjeżdżają
poza nami dwie eLki i dwa normalne auta, wszyscy się uczyli. Nie rozumiem tylko jaki sens żeby tam eLki tyle czasu jeździły. Ja tam byłam może 10 minut i nuda, a tamci dużo dłużej. Jeszcze rozumiem plac manewrowy, ale taki pusty to bez sensu.
Dziwnie mi było w takim dużym aucie nagle. No i kurde zrywny diabeł, gazu nie zdążę dotknąć a obroty w kosmostylko będziemy mieli z mężem wieczne nerwy o ustawianie fotela i lusterek bo on prawie na leżąco jeździ! Całe szczęście, że na co dzień na będę mieć samochód
-
Sela gratulacje za wyniki i że masz juz to za sobą
co do paznokci to u stop juz od dawna nie maluję, ale rzeczywiście na lato może sobie pozwolę, a u rąk zdjełam jakies 2 tyg hybryde i moje paznokcie są w opłakanym stanie ale kiedyś to musiało nastąpić prędzej czy pozniejna lato zrobię się na bóstwo
Sela lubi tę wiadomość
-
krzywa super
ja nie tyle nie mam nogi do gazu co do sprzęgłajeżdziłam elką z jakimś trefnym sprzęgłem i żeby auto nie gasło, więcej gazu dawałam
do dzis tak mama
a co do siedzeń wauciedo hondy mąz po mnie nawet nie wsiądzie
zawsze prosi, bym przy wysiadaniu odsuneła fotel, hihi zawsze zapominam
w maździe już po sobie możemy siadać, nawet lusterka współgrająSela lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia niech ciągnie ile chce
w przyszlym tyg mam wizyte u lekarza, zobaczymy co mi powie... jak się okaże, że bez dodatkowej suplementacji ani rusz to w mgnieniu oka ją wprowadzę
moja szuflada z lekami wygląda jak u jakiejść babci hehe
W końcu się udało...
-
Sela wrote:och to już w ogóle jestem ucieszona jak mówicie, że wynki są ok
Martwi mnie jeszcze ta moja anemia, niestety dzisiaj powtórzyłam i znowu złe wyniki, ale żelazo w normie
Anemia może też występować przy niedoborze kwasu foliowego.Matylda
-
Gratuluje przezycia glukozy, mnie to czeka w srode albo w czwartek i boje sie wynikow bo w tej ciazy co ja stracilam wyszla mi cukrzyca. Teraz niby kontroluje glukoze i nie jem slodyczy i zazwyczaj byla ok ale teraz juz nie robilam z miesiac wiec mam stracha.
Wczoraj bylismy na USG 3D, do dzis jestem pelna zachwytu nad malenstwem.
Ja mam problem z obcieciem paznokci a juz nie wspomne o malowaniu hehe, musze sie nagimnastykowac.
Co do wozkow to my wybralismy Adamexa Barlette 2w1 choc zastanawialismy sie nad Bebetto Holand.
A tu nasza Olusia:
https://naforum.zapodaj.net/edf2e2403232.jpg.htmlkamciaelcia, Sela, Kropka88, kattalinna, Wowka, Katy, Feeva, Ktrina89 lubią tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024