Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Muminka83 a dlaczego porównujesz pierwszy z ostatnim a dwa ostatnie robiłaś dzień po dniu? Betę robi się co 48 godzin. Nie masz ani jednego badania, które można sensownie porównać. Widać że przyrasta. Pewnie prawidłowo. To tyle.
Marysia tego gina z prywatnych wizyt nazwiska nie pamiętam, po czterech przeprowadzkach nie mam już nawet badań z wizyt. Łączyłam go z wizytami w Dolmedzie u dr. Małgorzaty Płatek i byłam z niej bardzo zadowolona ale widzę, że po latach ma skrajne opinie i przestała przyjmować na fundusz, więc nie wiem co tam się z nią teraz dzieje. Mogę podać speca od usg w Szczecinie (i prywatnie- publicznego ordynatora), tych znam na bieżąco.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 17:20
Klaudiia87, s1985 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope wrote:Muminka83 a dlaczego porównujesz pierwszy z ostatnim a dwa ostatnie robiłaś dzień po dniu? Betę robi się co 48 godzin. Nie masz ani jednego badania, które można sensownie porównać. Widać że przyrasta. Pewnie prawidłowo. To tyle.
Marysia tego gina z prywatnych wizyt nazwiska nie pamiętam, po czterech przeprowadzkach nie mam już nawet badań z wizyt. Łączyłam go z wizytami w Dolmedzie u dr. Małgorzaty Płatek i byłam z niej bardzo zadowolona ale widzę, że po latach ma skrajne opinie i przestała przyjmować na fundusz, więc nie wiem co tam się z nią teraz dzieje. Mogę podać speca od usg w Szczecinie (i prywatnie- publicznego ordynatora), tych znam na bieżąco.Hoope lubi tę wiadomość
-
MysiaMarysia wrote:Hoope podlaabys mi namiary na gina z Wrocka?
Chocklito ja miałam tylozgiecie przed pierwszą ciąża, teraz mam macice w przodozgieciu. Jakimś cudem po ciąży się odgiela
Tak, z tego co czytalam, w wiekszosci ciaz macica powraca do "normalnego" ulozenia pod koniec 1 trymestru. Byc moze tak juz zostaje. -
Hej Kochane to i ja się dołączę, pokazuje mi termin 21.05 Teścik zrobiłam szybko bo 4 dni przed miesiączką w ostatni czwartek i to popołudniu - a tu dwie krechy Szok. Jestem niestety po dwóch ciążach gdzie moje Maleństwa usnęły - 6 i 10 tydzień. Aktualne miewam mocne skurcze albo jajników, albo w dole brzucha - szybkie i krótkie - niezbyt czeste - macie tak również? Jutro idę na bete i białko c i s.
Katka., boduszka, izalika lubią tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
nick nieaktualnyHejka czy są jakieś majowe mamusie z zachodniopomorskiego? Macie do polecenia dobrego ginekologa?
Widzę że tutaj wątek znacznie się rozwinął. U mnie serduszko już widać (uffff...) i beta 18500, do tego ból kręgosłupa w odcinku krzyżowym straszny dość,ale chyba to normalne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 18:48
-
WItaj Edzia mi tez dwie kreseczki wyszły 4dni przed @ Gratuluje i życzę zdrówka i przykro mi z powodu poprzednich ciąż
Rocznikowo podobnie jesteśmy, jeśli dobrze wnioskuje z nicku tylko ze ja rok młodsza
Lukrecja gratuluje serduszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 19:17
Lukrecja lubi tę wiadomość
-
Witam przyszłe majowe mamusie, mam nadzieję że do was dołączę, wg @ to 5 tydz i 2 dni. Dzień po spodziewanym @ robiłam betę i wyszła 101,6 a po 48h wyszło 216,6. Położna mi powiedziała że przyrost jest ale wg niej to za niska ta beta i jutro powtarzam żeby zobaczyć czy jest przyrost. Jak to u was było z tą betą? I najważniejsze jaki wynik powinnam mieć jutro żeby się nie martwić??? To będzie 5 tyg i 3 dni
Katka. lubi tę wiadomość
17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm -
Czesc dziewczyny! Weekend bez internetu i tyle czytania do nadrobienia witam nowe Mamusie, gratuluje kolejnych bijacych serduszek ❤️ A Ci wszyscy ginekolodzy co tak strasza na zapas to sie mineli z powolaniem. Ja sama trafilam na poczatku na bardzo niedelikatna ginekolog, ktora tyle stresu mi zaserwowala, ze wyszlam z placzem z wizyty. A wszystko jest ok jutro zaczynam juz 8 tydzien, jupiiii!
lena77, Lukrecja lubią tę wiadomość
-
Chopinistka bardzo się cieszę że wszystko się wyjaśniło,szkoda że lekarze nie dają szansy naturze ,bo czasami warto zaczekać i wszystko się wyjaśni dla lekarzy liczą się tylko badania usg które jak widać też dają mylny obraz tego co widzą.Jednak trzeba zawsze zasięgnąć opinii innych.28.03.2015 aniołek
26.12.2015 aniołek
22.09.2017 aniołek
[/url] -
Edzia1993 wrote:Hej Kochane to i ja się dołączę, pokazuje mi termin 21.05 Teścik zrobiłam szybko bo 4 dni przed miesiączką w ostatni czwartek i to popołudniu - a tu dwie krechy Szok. Jestem niestety po dwóch ciążach gdzie moje Maleństwa usnęły - 6 i 10 tydzień. Aktualne miewam mocne skurcze albo jajników, albo w dole brzucha - szybkie i krótkie - niezbyt czeste - macie tak również? Jutro idę na bete i białko c i s.Cukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,
-
witamy nowe przyszle mamusie.
Edzia 1993 prykro mi z powodu Twoich wczesniejszych strat. Ja takze niestety poronilam 2 razy, tyle szczescia w nieszczesciu, ze przynajmniej byly to poronienia samoistne.
Zycze Ci, aby tym razem malesnstwo zadmomowilo sie w Twoim brzuszku na 9 miesiecy -
Klaudiia87 wrote:Też chętnie poczytam o dobrych ginekologach z Wrocławia. 5 października lecę do rodziców i chce iść do ginekologa w Polsce. Maja1990 wiesz czy długo się czeka na wizytę na NFZ do tej doktor Korczak?
Ja czekałam na NFZ ok 3 tygodnie w luxmed -
Annqa wrote:MysiaMarysia, byłaś już u gina potwierdzić? Ciekawe czy to nie zaszybko jeszcze, ale najpierw jutro ta beta hcg. Oby wzrosła.
Byłam w 5t3d na usg i był.pecherzyk ciążowy 6,8 mm i ciałko żółte. Idę znowu w środę, liczę po cichu ma serduszko
Jagna 15.04.2018