Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kwiatkowa, ja przed ciaza nosilam rozmiar 36 a teraz nie wchodze w rozmiar tych majtek ani 38 ani 40, serio nie wiem czy tak przytylam, ale to jest niemozliwe przeciez. Nie wiem o co chodzi.
Dajcie jakies fajne te gacioszki, najlepiej jeszcze zdjecie podgladowe jak macie sprawdzone. Dobrze ze cos mnie tchnelo zeby je ubrac, bo w szpitalu byloby mega zdziwienie i nerwy. -
Ile żeście naprodukowały dzisiaj
MajowaMamusia - złóż skargę, a co. Kurcze w naszych czasach za uprzejmość chyba trzeba płacić.
Ostatnio narzekałyście na kurierów i pocztę, ja czytałam i cieszyłam się, że nie miałam takich przebojów. No aż do dzisiaj...
Zamówiłam we wtorek wieczorem karmę dla kotów i dzisiaj sms, że między 11-13.15 będzie. No to siedzę i czekam, zrobiłam obiadek i czekam...a chciałam wyjść z domu, bo tata skręcił nogę i chciałam mu zupę przynieść. O 14.00 SMS, że zostawił moją paczkę w punkcie. No jasna ch***! To dzwonię, a on że był u mnie i nikt mu nie otworzył. <Face palm> Więc zadzwoniłam na infolinię i złożyłam skargę (ogólnie liczyłam, że cofną tego kuriera i dostanę te paczkę dzisiaj), gościu na infolinii uprzejmy jak babka z ZUSu, jakby mi łaskę robił, że w ogóle mogę korzystać z usług "jego" firmy.
I najlepsze - dostanę te paczkę w poniedziałek. Półtora dnia szła przez pół Polski, ale 300 metrów od punktu będzie szła do poniedziałku. Mam to gdzieś, za Chiny Ludowe po nią nie pójdę. Między innymi dlatego, że waży ok. 15 kg
Tak czy siak wkurzyłam się niemiłosiernie.
Dobrze, ze napisałyście o tych dziwnych rozmiarach, bo ja planowałam zamówić rozmiar 36To pewnie przez kostki bym nie przełożyła...
Kattalinna, przytulam i odpędzam złe humorki. Zjedz ciacho i uśmiechplus taki, że nie musisz długo czekać na kolejny termin. Ja jak próbowałam zdać to były terminy co 4-6 tygodni, bo to był ten gorący okres. Po trzecim niezdaniu załamałam się i przerwa trwa do teraz. Ale w poniedziałek podchodzimy obie (ja mam teorie) i zdamy to, a jak nie to do skutku
Damy radę
P.S. I tak jak pisze Kamcia, te wielorazowe są z siateczki i one są podobno lepsze. W wyprawce na stronie szpitala mam napisane, ze mają być właśnie siateczkowe, a nie fizelinowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 16:42
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Mam wyniki krzywej.
Pierwsza w 24tyg była taka: 78/126/150, i pani prof nie podobał się mój graniczny wynik w połączeniu z faktem brania kosmicznych ilosci luteiny.
A dzisiaj jest tak: 80/137/154. Ostatni wynik przekroczony, chyba norma do 153?i dlaczego poziom rosnie a nie spada po 2h? Co teraz? Dostane skierowanie do diabetologa i czekaja mnie atrakcje kucia palca?
Co do majtasów to jak chcecie to zrobię Wam foto z miarką tych co mam z canpola -
nick nieaktualny
-
Wowka, to nie takie straszne. A do diabetologa, choćby pani mądra profesor nie chciała dać skierowania, to się upominaj. Specjalista Ci wytłumaczy co i jak. Będzie dobrze, ja się tylko na początku kłułam kilka razy dziennie, teraz tylko na czczo
Wowka lubi tę wiadomość
-
Kattalinna a ja odwrotnie niż reszta dziewczyn, nie podchodziłabym do egzaminu teraz, bo mózgu nie mam w formie. Do tego stres, brak refleksu, przeszkadzający brzuch, pogoda w kratkę. Do niczego nie namawiam ale powinnaś zrobić tak jak Ty czujesz się na siłach.
Wowka przykro mi, wierzę, że to nie jest straszna choroba, choć dla mnie jest. Wszystkim chorobom przewlekłym mówię nie. Nie cierpię lekarzy, wizyt, badań, im dalej od nich tym zdrowiej się czuję. Podobno jeśli pojawi się w ciąży, to przyjdzie też na starość. Nie wiem ile w tym prawdy
Ja w ogóle nie kupuję specjalnych gaci bo dobrze wiem do czego szpitalom te hiper przewiewne. Może poza planowanym cc.
Mam normalne bawełniane, ciążowe, plus duże podpachy z bawełny i nic więcej.Wowka lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Wowka, wspolczuje cukrzycy, kurcze, zawsze cos. Dokladnie upominaj sie o skierowanie do diabetologa, wytlumaczy ci konkretnie wszystko.
Ja w ogole nie wiem co mam spakowac, co juz kupic, zamowilam paczke z gemini ktora przyszla a mam wrazenie ze wydalam kupe kasy na jakies zbedne pierdoly.
Na stronie szpitala nie ma co mam zabrac. Pieprzyc to, zajme sie tym kiedy indziej. Dzisiaj golenie, witaj przygodo.Wowka lubi tę wiadomość
-
Właśnie dziewczyny, ja się wściekam na to, że zanim nie zaszłam w pierwszą ciążę to byłam całkiem zdrowym człowiekiem. A teraz mam wstręt do lekarzy, pobrań krwi, szpitala, pilnowania ciśnienia i łykania pierdyliona proszków, grzebania sobie w kuciapie dwa razy dziennie i kucia się clexanem. Dodatkowo dochodzi do tego to leżenie z szyjką od początku grudnia. I związana z tym samotność.
No to sobie pomarudziłam...
Żebym mogła to walnęłabym drinka. Napije się za to melisyWasze zdrowie