Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wowka, zazwyczaj nosza paczki do 10kg, a lozeczko wazy 15kg wiec na pewno nie wniesie. Ostatnio paczka z gemini miala 11,3 i nie wniosl jej bo powiedzial mi, ze oni wnosza tylko wlasnie do 10 kg
Ja mowie ze jestem w ciazy, sama w domu a on zebym po kogos zadzwonila, to mowie zeby pojechal i przyjechal po 17 jak ktos w domu bedzie, to laskawie wniosl.
Lubie miec dzien dostaw, dzisiaj tez taki mam, ale niektore paczki oplacone i moj sie pyta co to, a ja ze nie wiem. Pamiec mi szwankuje co ja tam juz nawymyslalam
Dziewczyny pytanko, biustonosz do karmienia z canpola bedzie dobry? Ktos moglby mi pomoc jak go dobrac? Wszystkie biustonosze na codzien nosze dobrane przez brafitierke, mam sie sugerowac tym rozmiarem ktory mam z obecnych stanikow? Czy jakos sie pomierzyc? Kupic wiekszy niz rzeczywiscie?
Kurcze, zglupialam, a chce juz pozamawiac i zamknac ostatecznie torbe do porodu. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/15962a4a9748.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/54cb445dcce5.pngMycha666, Mała Matylda, kattalinna, Kira91, Wowka, Feeva, Katy lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
J.s. oni muszą do 30 kg wnieść, z tym że do 3 piętra ! Więc nie daj się, bo czasami po prostu cwaniaczkują.
Po mojego kiedyś zadzwonil czy mógłby pomoc, bo dwie paczki ma, no to mówię, żeby był miły i zszedł, a na dole okazało się, że dwóch kurierów, więc poradzili by sobie.
Ile Wy energii pozytywnej od samego rana wysyłacie
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
tak do 30kg
łózeczko mega ciężkie, więc nie ma mowy nawet pomagać
takie 60x120 spokojnie wniosą sami (sprawdzone)
te 140x70 plus materac więcej wazyło, poza tym wysokie i kurier ładnie spytał czy ktos pomoże
kiedy przyjechał regał (ponad 30 kg) ja ładnie kuriera poprosiłam o wniesienie (inaczej by musial kombinować z godzinami) bo ja ciężarna z dzuieckiem w domu i nawet do niego nie zejde-sam sie zaoferował, dałam pieniązka -
Cooo wy, a jak raz przyszedl kurier z UPS to mowi, ze ja chyba sobie zarty robie, bo oni paczki wlasnie do 10 kg nosza, to niezle dawalam sie robic w bambuko
Czyli musza mi wnosic, bo ja mieszkam na drugim pietrze, no niezleWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 10:52
-
kattalinna wrote:Ty to zawsze musisz mieć najlepszą historię
I to jeszcze przesłane komuś ode mnie. Wyszło na to, że nie wysłałam, choć obiecałam. Był dym. A listonosz z Warszawy. Niby stolyca i takie bogate miasto
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope wrote:A mi kiedyś listonosz ukradł 500 zł
Mnie od trzech dni pobolewa podbrzusze w ciągu dnia. Raz mocniej raz lżej. Myślicie, że to już te przepowiadajace?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 11:36
-
nick nieaktualnyU mnie z warsztatami sprawa się wyjaśniła.
Lekarz przełożył wizytę na 16 i po warsztatach.... a kolejny wolny termin który pasuje Nam i jemu to dopiero za dwa tygodnie;(
Trudno, ściągnęłam aplikacje o której pisałyście i chyba wystarczy.
Mam nadzieje ze nie będzie trzeba korzystać.
-
nick nieaktualnyFatalita wrote:LadyInna, ja idę po to, aby coś wygrać koniecznie
Dziękuję za kciuki, dzięki nim udało się zdać. Sama jestem w szoku. Ale teraz trudniejsza część.
Katalinna, ciezko nie zestresować się przy przystojniakuale kurczę damy w końcu radę. Jakoś trzeba będzie dowieźć te nasze dzieci na zajęcia dodatkowe
Daj znać jak po warsztatachtrzymam kciuki żebyś coś wygrała
-
nick nieaktualnyJ.S wrote:Wowka, zazwyczaj nosza paczki do 10kg, a lozeczko wazy 15kg wiec na pewno nie wniesie. Ostatnio paczka z gemini miala 11,3 i nie wniosl jej bo powiedzial mi, ze oni wnosza tylko wlasnie do 10 kg
Ja mowie ze jestem w ciazy, sama w domu a on zebym po kogos zadzwonila, to mowie zeby pojechal i przyjechal po 17 jak ktos w domu bedzie, to laskawie wniosl.
Lubie miec dzien dostaw, dzisiaj tez taki mam, ale niektore paczki oplacone i moj sie pyta co to, a ja ze nie wiem. Pamiec mi szwankuje co ja tam juz nawymyslalam
Dziewczyny pytanko, biustonosz do karmienia z canpola bedzie dobry? Ktos moglby mi pomoc jak go dobrac? Wszystkie biustonosze na codzien nosze dobrane przez brafitierke, mam sie sugerowac tym rozmiarem ktory mam z obecnych stanikow? Czy jakos sie pomierzyc? Kupic wiekszy niz rzeczywiscie?
Kurcze, zglupialam, a chce juz pozamawiac i zamknac ostatecznie torbe do porodu.
To na wrednego goscia trafilas. Do mnie jak przyszedl wozek to kurier pomogl wniesc, bo bylam sama w domu. Wlasciwie wniosl go sam, bo nie chcial pomocy od ciezarnej. Zal mi go bylo. Taki chudziutki, ledwo niosl ten wielki karton -
Kwiatkowa, to rzeczywiscie w porzadku kurier, u mnie same mendy widocznie.
Czekam teraz na tego kuriera, zobaczymy czy wniesie mi to lozeczko, jak bedzie sie opieral to mu powiem, ze to jego obowiazek.
Szukam klapek pod prysznic do szpitala, nie wiedzialam ze to taki trudny wybor