Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj znowu wizytą i powiem wam że oo ostatniej odechciało mi się na nie chodzić. Ciekawe czy dzis tez wysle mnie do szpitala? Oczywiscie nie ma takiej mozliwosci bo jutro muszę być z córka w Olsztynie na kontroli u ortopedy i pozalatwiac reszte spraw ktore zwalalam na ostatnia chwile (w tym moj pit- A byłam w urzędzie rozliczać mojego to od razu swój mogłam załatwić, prawda? ) no i też do piątku czekam na paczki bo nie będzie miał kto odebrać inaczej a rzeczy jak się może okazać niezbędne mają dojść w tym kombinezon do odbioru małego ze szpitala bo ha to jakoś przestałam wierzyć że na tyle ciepło będzie by bez tego się obeszło. Ogólnie od 3 dni zauważyłam na składkach taka żółto-zielona wydzieline jak galaretka czyzby juz czop? Pocieszające jest to że nie jest tego dużo i że szop może nawet 3 tygodnie wcześniej zacząć odchodzićNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
J.S wrote:Wowka, czekam na swoje wlasnie, mam nadzieje ze do 15 sie wyrobi
Jak sie dzisiaj czujesz? Mi dzis mija dopiero 5 dzien lezingu i dola jakiegos mam, plakac mi sie chce i wgl, naprawde cie podziwiam ze juz tyle trwasz.
Dziękuję, że pytaszdzisiaj czuję się nieźle, bo dużo się dzieje.
Psychicznie ja też co jakiś czas dostaje kota. Ale nie poddaję się, staram się nie analizować sytuacji. To że mamy takie zalecenia to nie jest nasz wybór. Jedyne co możemy zrobić teraz i co jest naszym wyborem, to znieść ten czas jak najlepiej. Głowa do góry, to przejściowy stanJ.S lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam, że mnie ostatni tydzień strasznie twardniał brzuch, co się okazało, teraz jak już 4 dni nie jem słodyczy to jest ciszaaa (nie wiem czy to przez to, bo przed ciążą jak jadłam słodycze to miałam często wzdęcia, a teraz ich nie widać, to całkiem możliwe, że teraz też to były wzdęcia a ja panikowałam, że to brzuch twardnieje i coś się dzieje. Sama nie wiem) Chociaż bez słodyczy mi straaaaasznie źle i jak czytam tu o tych nutellach itp to mnie skręca.
Upiekłam właśnie babke i zobaczymy czy wytrzymam (a wiecie jak ona na mnie patrzy)W końcu się udało...
-
Taka koszula to dwa w 1 raz że idealna do karmienia A dwa poduszka dla dziecka. Ehh... chyba jeszcze zdążę domówić
Wczoraj się dowiedziałam że w sobotę mojej znajomej odeszły wody i tak leży w szpitalu że skurczamu do tej pory A oni ani oksytocyny ani masażu szyjki jej nie zrobili tylko ktg ma cały czas podłączone. Ciekawe czy to dziecku nie zaszkodzi 4 dzień bez wód.Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Tanda wrote:A ja chyba zamówię pod prysznic klapki w decathlonie, darmowa dostawa, klapki od 8,99 zł, bez wychodzenia z domu.
Ja - zakupoholik ostatnio przechodzę jakiś kryzys i nie chce mi się nawet po podstawową spożywkę do sklepu wchodzić.
Mam podobnie żadne zakupy mnie nie podniecaja
Dla siebie już dawno nic ciekawego nie widziałam ani nie kupiłam dla małej też średnio dobrze że już wszystko mam znaczy taka podstawe żadnego wielkiego WOW
Body pajace spodnie bluze
Ehh nie wiem co się ze mną dzieje
Ja kupiłam klapki w ccc zwykle czarne gumowe -
Ja tam zakupiłam gumowe klapki basenowe za jakieś 8 zł (bo się okazało że sklep likwidują i -50% na wszystko było.) Tylko jakoś nie mam natchnienia po koszule iść do sklepu A przez Internety nawet nie chce mi się zamawiać już. Nigdy nie lubiłam zakupów A teraz to już w ogóle. Zastanawiam się czasami czy ja ogólnie jestem córka swojej matki która torbami wszystko znosi. Znowu kupiła ubranka "ba wyjście ze szpitala- to już chyba 30 zestaw także ten... Muszę jakoś te 120 km odległości rozłożyć na cały miesiąc. 4 km dziennie będę piechotą chyba wedle niej przemierzaćNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
kattalinna wrote:Wiadomo, coś wygodnego do karmienia https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e64250719aac.png
A do tego wielorazowe majtki poporodowe, IDEALNE!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8f138eef175.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 15:23
kattalinna, Wowka, J.S, Mała Matylda, Sela, Mycha666, pawojoszka lubią tę wiadomość