Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię wszystkie cierpliwie czekające na swoją kolej
Teraz wychodzę spacerować i jeść lody, mam nadzieję, że Was nie przybędzie do mojego powrotu(poza Katy, jej już się należy rozpakowanie
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 14:08
-
Lady, to ja mialam rodzic nie Ty haha
Gratulacje :*
A ja melduje, ze o 13.40 na swiat przyszedl moj synek Kamil2580 g, niestety nie wiem ile ma cm :p Porod pomimo znieczulenia (szybko przestalo dzialac) nie nalezal do najlatwiejszych, ale juz samo parcie poszlo mi szybko :p Ogolnie nie czuje sie jakbym rodzila i to tyle godzin bo w sumie skurcze zaczely sie kolo 3 w nocy..Musieli mnie naciac niestety bo malemu tetno zaczelo spadac i trzeba bylo sie pospieszyc, ale wiadomo, ze jego zdrowie najwazniejsze
Teraz troche pobolewa mnie krocze i brzuch, ale da sie przezyc
A tu moje malenstwo:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2843b1e5108.jpg
Na razie jest na obserwacji w inkubatorze, a ja odpoczywam:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 14:48
Asix, Feeva, J.S, Paula95, pawojoszka, kamciaelcia, efwka83, Fatalita, Cola87, Sela, Ola_Ola, Mała Matylda, Wowka, Fiorek87, Kira91, Hoope, kattalinna, D_basiula, Nynka, malwka08, Lukrecja, Kropka88, jangwa_maua, Mama32, Mycha666, Witch15, Patk, kasiia_p, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Katy wrote:Lady, to ja mialam rodzic nie Ty haha
Gratulacje :*
A ja melduje, ze o 13.40 na swiat przyszedl moj synek Kamil2580 g, niestety nie wiem ile ma cm :p Porod pomimo znieczulenia (szybko przestalo dzialac) nie nalezal do najlatwiejszych, ale juz samo parcie poszlo mi szybko :p Ogolnie nie czuje sie jakbym rodzila i to tyle godzin bo w sumie skurcze zaczely sie kolo 3 w nocy..Musieli mnie naciac niestety bo malemu tetno zaczelo spadac i trzeba bylo sie pospieszyc, ale wiadomo, ze jego zdrowie najwazniejsze
Teraz troche pobolewa mnie krocze i brzuch, ale da sie przezyc
A tu moje malenstwo:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2843b1e5108.jpg
Na razie jest na obserwacji w inkubatorze, a ja odpoczywam:p
Supeeer gratulacje teraz nacieszzcie się sobą i odpoczywajcie.
-
Dziekuje dziewczyny:* Jeszcze to do mnie nie dotarlo chyba do konca :p Ogolnie polozna mi sie super trafila i nawet mnie pochwalila, ze bylam bardzo dzielna i dobrze mi poszlo :p
Mam nadzieje, ze Kamilek jeszcze dzisiaj bedzie ze mna bo tak mi smutno troche, ze go zabrali -
Katy gratulacje .
Jak ja wam zazdroszczę też już bym chciała być po ale z drugiej strony myślę sobie że jeszcze jestem w ciemnej dziurze z przygotowaniami no i moja kolej jest jeszcze daleko a przecież nie będę się pchać bez kolejkiKaty lubi tę wiadomość
-
Katy gratuluję. Odsapnij troszkę, jeszcze go wytulisz kochana
Szczerze to się wzruszyłam na widok Twojego Kamilka i sama zapragnęłam już tulić swoją małą.
Katy jeszcze raz bardzo gratulujęKaty lubi tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
nick nieaktualny