Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:Dłużej na pewno. Szkoda, że na pierwszej stronie nie mamy żadnej z aktywnych majowek. Ale co tam, jak ktoś śledzi wątek na bieżąco to i lista kopiowana jest czytelna, goście nie muszą śledzić aktualności
Gorrącooo! Byliśmy chwilę na cmentarzu. Dałam radę w koszulce na ramiączkach, reszta poszła do torby. Chyba też już czas na sandały bo mimo gołych nóg, w stopy gorąco przy zakrytych palcach... Teraz leżę w samych majtkach, obok mnie zimne piwerko - normalnie jak menel jakiś: same gacie, browar i wielki, owłosiony brzuch
zapisałam sobie w notesie numer strony, na której zrobiłam listę, więc będzie łatwiej odszukać
Dokładnie, niemajówki nie muszą być na bieżąco, a na pewno nas śledzą
Ja czekam na Męża, aż wróci z chrzcin (zdjęcia robi) i zabiera mnie na lodyJeszcze naciągnę go chyba na piwo. Wczoraj piłam, ale znowu mam ochotę. Te zwykłe niesmakowe bezalko nawet niezłe.
Ciepło jak nie wiem, w mieszkaniu ukrop, pootwierałam okna, ale taki wicher zawiał, że mi wszystkie kwiatki pozrzucał z parapetu, eh. W tym kaktusa, który zaliczył glebę już chyba z 5x
U mnie 23stWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 16:24
-
Ja też ramiączka i na leżaku z gołymi stopami odpoczywałam
24 stopnie
chce się "Ż"
Feeva, dobra robota. Ważne że my będziemy na bieżącoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 16:36
Feeva, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Katy, super - gratulacje!
Na zdjęciu Kamilek wydaje się taki całkiem sporytak mnie aż krocze rozbolało ze stresu, że te dzieciaczki takie duże
Nie żebym nie była świadoma, no ale...
My też dzisiaj po spacerku, a wczoraj miałam sesje brzuszkowąAle do porodu koniec z większymi aktywnościami, małe zakupy i spacer i tyle. Pierdzielę resztę
-
Jak J.S nie zrobi nam i sobie numeru to teraz powinna być jakiś czas cisza z porodami.
Ewentualnie niespodzianki w stylu Lady.
U nas też upał, nie wiosna a lato. Wlokę się za rodziną i pokładam. Chyba czas odpuścić sobie powoli wyjścia z domu, za dużo mnie to kosztuje. Na plaży leżałam jak ten wieloryb, co go woda wyrzuciła, zrobiłam sobie dołki w piasku i mogłam gniazdować.
Opadnięciem brzuszka się nie przejmujcie, może osiąść już w 32 tygodniu. W każdej kolejnej ciąży później. Niestety, bo ja mam go wciąż pod brodą i ledwo dycham.
Ile Wam w pasie przybyło od ostatniego mierzenia? Bo nam wyszło 106 cm, 2 cm więcej.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Dziekuje dziewczyny :* chcialam sie przespac, ale rana w kroczu mnie ciagnie pomimo zazycia paracetamolu i chyba nie pospie
poszlismy sobie z chlopakiem popatrzec na Kamilka, spi sobie slodko :p Wszystko z nim w porzadku wiec noc raczej spedzimy razem
Hoope ja Ci moge powiedziec ile mi ubylo hehehe Nie no, ale tak serio to brzuch mam prawie jak przed ciaza tylko troszke mniej jedrny, ale mam nadzieje, ze to kwestia czasu xdkattalinna, Kropka88, Wowka, J.S, Nynka, D_basiula, Mała Matylda, pawojoszka, Hoope, Cola87, Mycha666, malwka08 lubią tę wiadomość
-
Katy az lezka mi sie zakrecila w oku!!!
Gratulacje!!!
Co do obwodu brzucha to ostatnio bylo 97 a wczoraj 103 na stojaco, z waga to w ciagu 3 tyg. przytylam 1kg nie jest zle.
My tez spedzilismy popoludnie na powietrzu a teraz idziemy rozpalic grila.Katy lubi tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Katy, jak oczywiscie bedziesz chciala, to chwal sie Kamilkiem, chetnie popstrzymy na slodkiego bobaska. Duzo zdrowka dla was :*
Hoope, nie chce sie wtryniac w kolejke... pozostane jednak troche w tyle, nie spieszy mi sie, kwestia pozostala mojego syna czy on dla cioteczek bedzie laskawy i tak szybko nie bedzie chcial sie przywitacKaty lubi tę wiadomość
-
Katy zejdzie brzuch, zejdzie, potrzeba tylko czasu. A ile, trudno powiedzieć. Jesteś młoda, byłaś szczupła, może nawet za 3 miesiące nie będzie śladu. Ja poprzednio potrzebowałam niemal roku ale też niespecjalnie o to dbałam.
Jak z mlekiem stoisz, możesz odciągać trochę dla synka? Teraz masz siarę, jest niezwykle cenna. Na początek nawet naparstka może nie być ale maluch żołądka nie ma jeszcze dużego. Można podawać z kubeczka a nawet łyżeczki. To trochę jak lek teraz. Albo naturalna szczepionka.
Szkoda, że Cię nacięli, jest ciepło, może się babrać. Staraj się, ile tylko możesz, wietrzyć krocze, leżeć bez majtek, nie nosić spodni, często podmywaj letnią wodą. I nie zapomnij o tantum verdeczyli rosa
Szwy rozpuszczalne?
Trzymam kciuki, żeby szybko maluszka oddali. Choćby zaraz.
Ooo to widzę dziewczyny ładny przyrost, dzieci sporo urosły.
Fatalita właśnie nie pamiętam kiedy, może później znajdę siły i poszukam. Możemy zrobić zestawienie.
J.S Tobie nawet nie wolno, nie chcemy tu wcześniakówWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 18:04
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Dziewczyny gratulacje!!!
Wczoraj rozmawialam z kolezabka, ktorej mowilam ze jestem tutaj na forum to mnie nastraszyla ze co rusz jakies akcje trollowe sa
I opowiadala i jakiejs dziewczynie ktora podawala sie za kobiete w ciazy a w rzeczywistości byla trollem. Historia w sumie podobna jak u Katki.Zanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
Zanim się urodziliście- KOCHAŁAM WAS,
Zanim minęła 1 godzina Waszego życia - BYŁAM GOTOWA ZA WAS UMRZEĆ.
2016&2018 -
nick nieaktualny
-
Absolutnie nie sugeruje ze jest.
Za malo przebywam na forum aby ja oceniać.
Ale przekazalam to co kolezanka mowila.
Zanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
Zanim się urodziliście- KOCHAŁAM WAS,
Zanim minęła 1 godzina Waszego życia - BYŁAM GOTOWA ZA WAS UMRZEĆ.
2016&2018