Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze jedno zdjecie dla forumowych cioc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/334ad440c977.jpg
Dowiedzialam sie, ze Kamilek ma 49cm i dostal 10/10 punktow
Pozwolili mi go zabrac na godzinke, a juz "na stale" bedzie ze mna od rana
Ze zlych wiadomosci to myslalam, ze to krocze mnie tak boli, a tu jednak bardziej nie wyleczony hemoroid daje o sobie znac..Zrobil sie ogromny :okamciaelcia, nat92, Fatalita, Mycha666, Nynka, Feeva, J.S, amygdala, Mała Matylda, Fermina, Hoope, Sela, Lukrecja, kattalinna, D_basiula, Wowka, Kropka88, Cola87, malwka08, pawojoszka, Tanda, Paula95, Patk, kasiia_p lubią tę wiadomość
-
Wyszłam z domu może na 2 godziny, wróciłam po 5, a tu tyle do nadrabiania.
Dziewczyny wielkie gratulacje. Wasze szczęścia są już z Wami całe i zdrowe. Cieszcie się każdą chwilą macierzyństwa. Tak mi się przypomniało zdanie wypowiedziane przez jakąś dziennikarkę/aktorkę: "Małe dzieci są takie słodkie, że chce się je zjeść, a potem człowiek żałuje, że tego nie zrobił"Obyśmy nie żałowały
Dziś pomimo tej wysokiej temperatury jakoś dałam radę na dworze. Nawet nogi mi specjalnie o dziwo nie dokuczały i nie bolały. Tylko po raz pierwszy spuchły mi stopy. Czy mam się tym przejmować i coś z tym robić? Pewnie o tym pisałyście, ale wtedy mnie to jeszcze nie dotyczyło i specjalnie się na tym nie skupiłam.
Feeva szacun za wzięcie listy rozpakowanych w swoje ręce. Czyli zaczełyśmy identycznie tak jak kwietniówki na bbf.
PS. jutro przywozimy łóżeczko od rodziców i kończę pakować torbę do szpitala. Mobilizacja 100 %.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 20:45
Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
mycha
na ty,m etapie opuchlizna staje się juz normalna, organizm powoli gromadzi wodę...
możesz sobie ulzyć pijąc dużo, ja stosuję profilaktycznie pokrzuwe, chłodne moczenie nóg, uładanie do gory czy maści z kasztanowcem...
ale na końcu może spuchnąc wszystkoMycha666 lubi tę wiadomość
-
Aktualizacja o wymiary i punkty
08.04
LadyInna - godz. 6:32, córeczka Pola, 2845g, 49cm, 10/10pkt (SN)
Katy - godz. 13:40, synek Kamil, 2580g, 49cm, 10/10pkt (SN)
Poród naturalny - 2
Cesarskie cięcie - 0
Cudny Maluszekaż coraz bardziej nie mogę się doczekać swojego maleństwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 20:48
Katy, D_basiula, Hoope, kasiia_p lubią tę wiadomość
-
Katy, śliczny.
Jak sobie patrzę na to małe ciałko na zdjęciach, to zazdroszczę nieziemsko, chociaż nie spieszy mi się z porodem. Z hemoroidem o tyle łatwiej, że teraz masz większy wybór środków do zwalczania skurczybyka. Odpoczywaj.
Ja dziś z gośćmi do teraz siedziałam na dworze i jestem dosłownie czerwona jak burak, bo występowałam w koszulce na ramiączkach i krótkich spodenkach, tak dawało słonko. Piwko przy ognisku też zaliczone.
Feeva, dzięki za ogarnięcie organizacyjne.
Katy, Feeva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaty wrote:Jeszcze jedno zdjecie dla forumowych cioc
Ze zlych wiadomosci to myslalam, ze to krocze mnie tak boli, a tu jednak bardziej nie wyleczony hemoroid daje o sobie znac..Zrobil sie ogromny :o
Synuś jest przepiękny. Gratuluję.Katy lubi tę wiadomość
-
Katy fajnie działa procto glyvenol. Najlepiej maść i czopki. Plus coś na lekką kupę, jak colon c. Do tego coś w tabletkach, choć diosmina nie jest zalecana w czasie kp ale póki jesteś w szpitalu, może warto zapytać o zestaw dla siebie. Może cyclo3 forte albo coś w ten deseń. Czyli coś na hemoroida miejscowo, coś na kupala, żeby szedł lekko i codziennie (konsystencji papki) i coś na wzmocnienie żył. I się wchłonie. Oprócz tego dużo wody niegotowanej.
Śliczny pyszczek, szkoda, że zdjęcia nie oddają tego jak Twój synek malutki jest w rzeczywistości.
Jejku, przebieram już nogami z niecierpliwością, nie mogę się doczekać powrotu do normalności z synkiem.Katy lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Katy, Kamilek wygląda słodko
Ja mam cel się przeprowadzić i mogę rodzićzresztą tak się umówiłam z synem, że nie wychodzi zanim zmienimy miejsce zamieszkania. Jesli złamie obietnicę, to tnę po kieszonkowym
Katy, Mycha666, Mała Matylda, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaty wrote:Jeszcze jedno zdjecie dla forumowych cioc
Ze zlych wiadomosci to myslalam, ze to krocze mnie tak boli, a tu jednak bardziej nie wyleczony hemoroid daje o sobie znac..Zrobil sie ogromny :o
Śliczny jest, nie moge sie napatrzec
Dobrze, że od jutra już razemKaty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny