Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, ja dopiero wstałam
Moja Mała mnie kopała od 8:00. Cała noc bolały mnie biodra, ani na jednym boku, ani na drugim, musiałam znaleźć sobie pozycje ukośną (ani na wznak ani na boku) i jakoś poszło
Żadna nie urodziła, listy aktualizować nie muszę
Piękna pogoda, lecę niedługo na zakupy i spotkać się z kumpela zanim mi w środę znowu do Londynu ucieknieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 09:12
-
Feeva wrote:
Piękna pogoda, lecę niedługo na zakupy i spotkać się z kumpela zanim mi w środę znowu do Londynu ucieknie
Czyżby zbieg okoliczności moja znajoma też w środę do Londynu leci;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 09:16
-
Kropka88 wrote:Dzień dobry
U mnie też włączył się w głowie tryb rodzenie
Śniło mi się, że Hoope urodziła
Po czym ciągle pobolewał mnie brzuchAle to tylko wzdęcia
Kropka nie obraziłabym się
Niestety, nic nie wskazuje na taki rozwój wypadków w najbliższym czasie
Jakoś mam wrażenie, że dziecko poza brzuchem mam bardziej pod kontrolą niż teraz. Mam schizy jak Kattalinna, choć młodzież się nie rzuca. Za to reaguje na każdą moją zmianę pozycji i jak dziś w nocy nie zarejestrowałam ruchów po zmianie z lewego boku na prawy, to się ocknęłam nagle przerażona.
I dlatego chciałabym już. Ale przecież jeszcze żadna z nas nie jest w terminie. A poród w terminie zwykle oznacza, że wszystko jest tak jak być powinno. I powinno nas cieszyć, że do terminu dotrwamy.Kropka88, malwka08 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
Tanda wrote:Katy, ale jaja
Gadałam z siostrą, że majówki nam się zaczynają rozpakowywać i tak jakoś od słowa do słowa doszłyśmy, że zna Cię z forum włosowego
Oo, tego to bym sie nie spodziewala :p Hmm, czyzbys byla siostra Madzi? Bo chyba ona cos wspominala, ze ma siostre w ciazy :p
Jak dobrze pojdzie to moze wyjdziemy jutro, ale to zalezy tylko od wagi Kamilka bo poki co je tylko 10ml wiec malutkoOprocz tego jest zdrowy jak ryba na szczescie
Wystraszyl mnie wczesniej bo mu sie porzadnie zaczelo ulewac, a ja nie wiedzialam jak mu pomoc
A wgl te pieluchy pampersa z Rossamanna sa na niego troche za duze nawet :pKropka88, Nynka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
J.S faktycznie długo trochę ale już lepiej być pod stałą kontrolą niż w domu co chwilę się denerwować.
A maluch niech jeszcze posiedzi.
Myślałam że nie tyje. A jednak heh
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/742c67147092.jpgFeeva, efwka83, kamciaelcia, Hoope, D_basiula, Mała Matylda, Sela, Nynka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Asix wrote:Czyżby zbieg okoliczności moja znajoma też w środę do Londynu leci;)
A może, może
Hoope, moja mnie obkopuje po każdej zmianie pozycji. Każdej. A wyjątkowo, jak robię siusiu
J.S bidoto... Ale lepiej być pod kontrolą specjalistów, niż sama sobie w domu. Trzymaj się Kochana :*
Katy superCieszę się, że wszystko w porządku i niedługo wyjdziecie do domciu.
Dziwisz się, że za duże, jak takie Maleństwo urodziłaś
Zazdroooooszczę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 10:30
Katy lubi tę wiadomość
-
Katy wrote:Oo, tego to bym sie nie spodziewala :p Hmm, czyzbys byla siostra Madzi? Bo chyba ona cos wspominala, ze ma siostre w ciazy :p
Dokładnie
Wspomniałam, że pierwsze dzieci nam się wczoraj urodziły a ona mi mówi, że jej koleżanka z forum z terminem na maj też wczoraj urodziłaKaty, kattalinna lubią tę wiadomość
Matylda
-
Tanda wrote:Dokładnie
Wspomniałam, że pierwsze dzieci nam się wczoraj urodziły a ona mi mówi, że jej koleżanka z forum z terminem na maj też wczoraj urodziła
Ahh ta magia internetow
Kamcia, wlasnie sie balam troche, ze nas beda dluzej chciec trzymac, ale skoro jest wszystko ok to nie ma takiej potrzebyTylko, ze dzisiaj juz spadla waga do 2300, ale jak mi sie uda rozkrecic laktacje to moze zacznie przybierac
-
katy
to wypuszczenie do domku to tylko dowód, ze jest bardzo dobrze
fizjologicznie dziecko moze stracic do 10% swojej masy urodzeniowej, spadek jest naturalny, niech po prostu ta waga trzyma sie bo co w domu, to w domu-tylko lepiej
moje dzieci gubiły dwie doby ale na trzecia juz tylko w góre(tyle u nas trzymaja po cc)Katy lubi tę wiadomość
-
Kira daj znać co Ci lekarz zalecił na opuchliznę.
Asix jesteś w ciąży więc nie kombinujja też robiłam sobie wczoraj porownawcze zdjecie bo mówią mi że brzuch mi się obniżył ale ja nie widzę różnicy..
Ja śpię niepokojnie w nocy bo po 1. sprawdzam co jakiś czas czy mi nie lecą wodya po 2.mam tak zapchany nos ze nie pozwala mi normalnie oddychać, sucho w nosie, a jak juz uda mi się wysmarkać to z krwią..
dziewczyny z innej beczki, mąż ma za 12 dni imieniny, zamówiłam mu koszulkę taką jaką sobie wybrał ale chciałabym mu jeszcze coś dokupić, jakąś niespodziankę żeby miał, macie jakieś pomysły??? -
Efwka ja problemy z krwawieniem z nosa mam od samego początku ciąży
Jak miałam zapalenie zatok miesiąc temu, to więcej krwi wylatywało, niż glutów
W kwestii prezentów na imininy/urodziny nie pomogę, bo ja też mam z tym zawsze problem -
Ja też mam non stop w nocy zapchany nos, a jak wydmuchuje to często leci krew
Do to prezentu też mam zawsze ten problem, ale dzięki że przypomniałaś bo muszę cos dla męża wymyslić na 30 urodziny teraz bo ma urodziny akurat na termin porodu więc chce mieć juz ogarnięteAle nie mam pomysłów