Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/461afd440306.jpg
Kurcze,nie mam takiego zdjecia w samym staniku
Eee tam pewnie schizuje
Ostatnio tu wrzucalam tez zdjecie, strona 946Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 15:04
-
Mi też opadł ostatnio, nawet wrzucałam zdjęcia do porównania - różnica 5 dni
I póki co cisza. Tyle tylko, że rozstępów więcej się pokazuje
Ale miałam trudny wybór.
Kolejne lody, czy sałatka owocowa.
Wybrałam owoce. Żeby to dziecko chociaż trochę witamin dostałoLoda, już 4-ego dzisiaj, zjem później
kattalinna, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Pochłaniam dziś wszystko jak odkurzacz.
3 lody już wciągnięte i cały czas o nich myślę. Nie wiem co to dzisiaj się dzieje, że aż tak mam na nie ochotę. W ogóle dzisiaj tylko słodkie bym jadła. Dziecko się cieszy, bo czka co chwilę. A ja mam wyrzuty sumienia, że za dużo cukru żrę. Ale nie mogę się oprzeć -
Kira, może troszkę.. Mój opadł ciutkę. Widzę po zdjęciach i po lustrze, ale też czuję Małego bardzo, bardzo nisko, wczoraj wieczorem tak się wwiercał w szyjkę, że nie byłam w stanie siedzieć. Nie przejmuję się, opada przeróżnie, z tego co czytałam/słyszałam, w stosunku do terminu porodu a czasem nie opada wcale.
Ładne brzusie wrzucacie, Dziewczęta.
Nynka, ale że już, teraz? Nie za szybko?
Witaj po latach Kamcia!
Feeva, z Twojego opisu wynika, że możemy sobie przybić piątkę. Też stałam się odkurzaczem, na słodkie zwłaszcza.. Trochę mi przykro, ale cukier przyćmiewa mi zdolność logicznego myślenia.kamciaelcia, Feeva lubią tę wiadomość
-
A mnie się wydaje, że jest bez zmian, a po prostu złudzenie daje inne ujęcie i przede wszystkim ubranie
a jeśli już, to minimalnie.
Usmażyłam racuchy z jabłkami. Miały być na drugie śniadanie, wyszedł z tego lunch bo godzina 13. Cukier po nich w kosmos, ale teraz chodzę i podżeram. No taaaakie dobre -
Mycha666 wrote:Kira wydaje mi się, że trochę opadł. Też bym chciała, żeby mój opadł. Może zgaga by w końcu ustąpiła.
Mycha mi brzuch zaczął opadać już od zeszłego tygodnia, a zgagę jak miałam tak mam, w nocy jeszcze większa niż wcześniejmożliwe ze do dnia porodu będzie nas trzymać, takie mnie słuchu dochodzą, dlatego zaopatrzylamnsie w duże ilości mleka i pije co noc
Oliv
-
nick nieaktualny
-
Kamcia, zacny brzuś. I jaki Piotruś jest do Ciebie podobny
Kattalinna, na fotkach z ubraniem utykałaś sobie jakieś wypełniacze? Bo fotka bez ciuchów pokazuje, że oszukujesz z 9 miesiącem
Wróciłam po fryzjerze. Płaczu za włosami nie będzie, jest super
Aaaa i słuchajcie. Ta sofa co bez niej nie rodze przyjeżdża w sobotękamciaelcia, Kropka88, kattalinna, Katy, Mała Matylda, D_basiula, pawojoszka, Mycha666 lubią tę wiadomość