Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Co za pechowy dzień! Jedno zamówienie z Allegro dotarło niekompletne, brakowało jednej z 3 zamówionych rzeczy, wartość zamówienia ponad 100 zł, sprzedawca nie odbierał telefonu. Na szczęście udało się już wyjaśnić tą sprawę. Inne zamówienie – szyte literki na ścianę – pani napisała, że nie ma jednego z wybranych przeze mnie materiałów. Termin realizacji był określony na 10 dni, akceptowałam to, ale uważam że informację o braku towaru powinnam dostać do razu, a nie po 9 dniach. Najbardziej złościła mnie postawa tej pani, która upierała się, że wszystko jest w porządku, nie miała nawet poczucia że powinna przeprosić, zarejestrowała paczkę do nadania przed kontaktem ze mną i była bardzo zaskoczona że nie godzę się na zamianę i żądam zwrotu pieniędzy. Na deser żelazko zamiast pary wydobyło z siebie wodę i osad z kamienia wymuszając ponowne pranie rzeczy którą aktualnie prasowałam. Aby nie kusić losu resztę dnia spędzę w łóżku
. Będę leżeć i objadać się truskawkami. Nie pachną słońcem, pewnie dostały masę chemii, ale to jednak truskawki
Katy, masz słodkiego synka, niesamowite jakie bujne włoski mu urosły
Patrzę na niego i też chcę już tulić moją kruszynkę
Katy lubi tę wiadomość
-
Nie spodziewalam sie, ze sie urodzi z wlosami,a tu takie geste ma
Wierzac w zabobony to moja zgaga o tym swiadczyla, ale ja w to nie wierze akurat xd
Haha, przez to, ze on ma taka mala glowke, glowa mojego chlopaka wydaje mi sie ogromna xdWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 18:09
-
nick nieaktualny
-
Katy, slodziak
Tez mam literki jak Feeva, takie jakby styropiano podobne, zamawialam na Fabryka Basalyka, calkiem fajne
Bolalo mnie krocze, wszystko nad spojeniem, ja pierdziu jak to moje dziecko wciska ta glowe tam, to jest az przerazajace. Mam wrazenie ze zaraz wyjdzieMała Matylda, Katy lubią tę wiadomość
-
Feeva wrote:Mała Matylda rzeczywiście, jak pech to pech
też bym się wkurzyła i to nieziemsko. Ja mam też literki na ścianę, ale z materiału styropiano-podobnego
Wahałam się czy zamówić z materiału czy takiego tworzywa jak Ty, nawet męża wezwałam na naradę, on jednoznacznie wolał te z materiału, więc na takich stanęło
Jednak na leżąco też może mnie dopaść pech - właśnie rozlałam jogurt, który konsumowałam z truskawkami. Przed przeznaczeniem nie ucieknę... niech ten dzień się skończy
-
Nynka wrote:Kontrolują i wody na razie bez zmian.
Też mnie troche to parcie na siłę do naturalnego denerwowało, bo oni sami z siebie tych cesarek tu unikają wręcz. Ale w końcu sama chciałam przecież naturalnie, i zaczęły mnie te ktg niepokoić, wiec po dzisiejszej rozmowie stwierdziłam, że lepsze to, niż cesarka.
Ale zglupialam, wiem że dla dziecka każdy dzień jest na wagę ...
Ja myślałam, że im bliżej porodu tym mniej zmartwień, a tu nic z tego.
To, że najpierw wolą spróbować naturalnie to chyba akurat dobrze. Cesarka to jednak operacja. Tylko pytanie czy konieczne jest takie pospieszanie na siłę? Wywoływanie kiedy organizm niegotowy (nie wiem jak u ciebie z szyjką i rozwarciem) może skończyć się ciężkim i długim porodem albo właśnie cesarką z braku postępu (po przebiciu wód np.).
Matylda
-
Saperek wrote:Katy cudny jest
A może Ty pamiętasz o co pytaja na porodówce? Słyszałam że jest jakaś mega ankieta
Mała Matylda koniecznie już się połóż nie ten dzień
Troche pytan bylo, raczej nie wszystkie pamietam, ale na pewno pytali o pierwsza miesiaczke, regularnosc, czy obfite czy nie, choroby i leki przyjmowane w ciazy i normalnie, uczulenie na leki i tyle pamietam xd -
Mała Matylda wrote:Wahałam się czy zamówić z materiału czy takiego tworzywa jak Ty, nawet męża wezwałam na naradę, on jednoznacznie wolał te z materiału, więc na takich stanęło
Jednak na leżąco też może mnie dopaść pech - właśnie rozlałam jogurt, który konsumowałam z truskawkami. Przed przeznaczeniem nie ucieknę... niech ten dzień się skończy
Ja mam od tego sprzedawcy
http://allegro.pl/literki-3d-20cm-imie-dziecka-neju-7szt-gratis-i7201754075.htmlPolecam.
Hahhahahaha dzisiejszy dzień Cie nie lubiMała Matylda lubi tę wiadomość
-
Feeva wrote:Ja mam od tego sprzedawcy
http://allegro.pl/literki-3d-20cm-imie-dziecka-neju-7szt-gratis-i7201754075.htmlPolecam.
Hahhahahaha dzisiejszy dzień Cie nie lubi
Dziękuję za link
Dzisiaj już nic nie zamawiam, bo nic dobrego z tego nie wyniknie - skończy się wybrana przeze mnie farba, albo twórca złamie rękę...
Poczekam na jutrzejszy dzień, może okaże się bardziej łaskawy
-
Dzieki za wszystkie opinie
zdalam sie na Meza,.On widzi mnie codziennie. Mowi ze bardzo wyraznie mi opadl. Ale tak jak mowicie- to jeszcze nic nie znaczy wiec na spokojnie
Katy, slooodziak!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 19:31
Katy lubi tę wiadomość
-
Katy, ależ on maleńki! I pomyśleć, że kiedyś też taka byłam
przesłodziak!
Mała Matylda, naliczyłam parzystą liczbę, to chyba dobrze, wszak nieszczęścia chodzą parami. Obyś nie zaczęła nowego.
Jak Was poczytać, to wszystkie zdecydowane jak baby w ciążyraz kwiczą, że nie chcą jeszcze rodzić, że może niech ktoś inny, a pokazać cudnego noworodka to prawie kolejka na porodówkę
Moja wyprawka coraz bardziej kompletna. Nie mam materaca, wanienki, koszul do karmienia i śrub do łóżeczkajakoś przy okazji jeszcze nabędę kolorowe pieluchy do buzi, wycierania, podkładania itp, żeby się odróżniały od tych właściwych, okrycie kąpielowe, bo myślałam, że zamówiłam 2, a jednak jedno. Ale to przy okazji i się nie pali. Ogólnie mogę się pakować. Ale czekam do maja
A propos koszul. Nie wiem która wspomniała o txm, ale przed chwilą byłam u nich na stronie i normalnie mają kilka modeli nadających się do bufetutrzeba będzie się przeturlać i zobaczyć na żywo. Raz nie wydam na przesyłkę
przy okazji sprawdzę w pepco koszulę na imprezę
Mała Matylda, Katy, Hoope lubią tę wiadomość