Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Fermina, dzieki :*
Saperek, nie bede rodzic w moim miescie, ale Pani mowila ze w kazdym urzedzie to juz bedzie, a dodatkowo mamy kartke z podpisem i pieczatka, ze ojcostwo zostalo uznane, ale mowila ze problemu nie bedzie, bo oni sobie to skopiujaFermina lubi tę wiadomość
-
Fermina serio?
Ja rodzić będę w koszulce MężaPotem raczej pójdzie do kosza
A sukienki byłoby mi szkoda
O kurde, zeżarłam 2 lody pod rząd.
I przeraża mnie szybkość pojawiania się rozstępów na brzuchu. Czyżby to moje dziecko w tak zawrotnym tempie przybierało na wadze?
Będę flakiemR.I.P.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 10:45
Fermina lubi tę wiadomość
-
Feeva, serio serio, narazie ponoć bardziej popularne sukienki są za oceanem, ale i do nas na pewno moda przyjdzie.
Poza tym popularne jest ponoć wykonywanie sobie selfie z łożyskiem (to już widziałam na instagramach) i kąpanie dziecka w wydzielinie z pochwy matki. Drogie Forumowiczki! Jesteśmy do tyłu!
Nie chce mi się wstać z łóżka.. Niech któraś mnie kopnie. -
Wyobraziłam to sobie.
Nie dowierzam...
Co zostało zobaczone, już się nie odzobaczy. Nawet w myślach
Mi też się nie chce nic. Tyle tylko co byłam w labu oddać próbkę na GBS, wróciłam do domu i siedzę. Muszę się zebrać w końcu krokiety zrobić, ale jakoś nie mogę...Fermina, Alicja81 lubią tę wiadomość
-
Fermina wrote:Feeva, serio serio, narazie ponoć bardziej popularne sukienki są za oceanem, ale i do nas na pewno moda przyjdzie.
Poza tym popularne jest ponoć wykonywanie sobie selfie z łożyskiem (to już widziałam na instagramach) i kąpanie dziecka w wydzielinie z pochwy matki. Drogie Forumowiczki! Jesteśmy do tyłu!
Nie chce mi się wstać z łóżka.. Niech któraś mnie kopnie.
Masakra! A do tego jeszcze dochodzi moda na zjedzenie łożyska -
Ja kupilam koszule do porodu w chinczyku i nie da jej sie juz doprac wiec nie ma co szalec z tymi koszulami :p
A ja poszlam dzisiaj w nocy spac w koszuli do karmienia i nie wlozylam sobie wkladek bo w sumie nie było jak po za tym nie spodziewalam sie, ze mnie mleko zaleje xd No i musialam sie przebierac w nocy bo cala gora koszuli byla przemoczona -
Ależ się z rana towarzystwo rozpisało! I znowu te porodowe sprawy
Skoro bbf twierdzi, że 9, to niech będzie 9, a na pewno 36 tydzień
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/18f77a009ba8.jpgFeeva, Kira91, Mała Matylda, amygdala, Kropka88, efwka83, Nynka, Katy, D_basiula, pawojoszka, Sela, malwka08, Cola87, Mycha666, Wowka, Patk, J.S, pumka1990, Hoope, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Mój nawet w lustrze jest ogromny
Boże, mam taką fazę na żarcie dzisiaj, że do jutra się będę turlać. To przez tą pogodę i przez to, że grzeję doope na kanapie i się tylko zastanawiam co by tu jeszcze zjeść. Mam ochotę na loda, znowu. W zamrażarce chyba z 6 sztuk jeszcze. Boję się, że je dzisiaj wszystkie pożrę. A miały mi starczyć na kilka dniWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 12:09
-
Hahaha, Feeva, dlatego w mojej zamrażarce nie ma zapasów takiego asortymentu
przecież wiadomo, że do póki lody są, to krzyczą przez te drzwiczki: zjedz mnie!
Ja jestem głodna i myślę co zjeść... Bo robić się nie chce. Ale chyba usmażę racuchów, od dawna za mną chodzą. Tylko nie wiem co na obiad... -
Ja zrobiłam zapas, bo jak nie mam w zamrażarce to biegam po ścianach i suficie
Ja zrobię te krokiety. Ale robić mi się nie chceMam jeszcze rosół.
Najchętniej bym tylko coś zamawiała, żeby nie trzeba było przy garach stać. Ale już nie będę przesadzać, bo 2 dni temu była pizza, wczoraj kebab
Zapisałam się na badania USG z przepływami itd do swojego szpitala na czwartek na 15:00Wreszcie poznam wagę Małej i zobaczę jej Mordkę słodką
No i oswoję się z tym szpitalem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 12:25
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny