Majowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
KiNiAW wrote:O kurcze to ciekawe pod koniec 😅 ja siedzę jak na szpilkach do 17.30 co mi powie położna i mam wrażenie że każe mi chyba jechać na szpital nie wiem czemu ale mam dziwne przeczucie😔 bol w plecach nie odpuszcza wogole do tego cały krok obolaly chodzić ledwo chodzę katastrofaSynek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022 -
KiNiAW wrote:Chyba że faktycznie bym musiała jechać do szpitala to zjedzie dziś ale ma 8h jazdy więc będzie w nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2024, 15:39
KiNiAW lubi tę wiadomość
Synek ❤️ 05.2024
Synek ❤️ 06.2022 -
KiNiAW wrote:O kurcze to ciekawe pod koniec 😅 ja siedzę jak na szpilkach do 17.30 co mi powie położna i mam wrażenie że każe mi chyba jechać na szpital nie wiem czemu ale mam dziwne przeczucie😔 bol w plecach nie odpuszcza wogole do tego cały krok obolaly chodzić ledwo chodzę katastrofa
-
Kinia, za dwie godziny będzie wiadomo co zrobic. Ważne, że torba spakowana, a szwagierka Ci dzieci przypilnuje. A nawet jak maz będzie w nocy, to Twoja córa pewnie ogarnie młodego, bo duża dziewczyna. Nie ma coś się martwić na zapas, bo wszystko co mogłaś już ogarnęłaś 💪
Ja mam wrażenie, że porodu jak Legusta pisze, nie da się przeoczyć, przeciwnie może wydawać się, że to już, a później okazuje się, że jeszcze długo nic.
Mam podobnie do Cukierkowej, mogłabym już w na koniec następnego tygodnia rodzić, bo mala ma juz moja wagę urodzeniowa, więc da radę, ale z drugiej strony szkoda mi rezygnować z tego błogiego lenistwa i snu, jak jeszcze kilka tygodni można sobie na nie pozwolić 😂Bożena, legusta, KiNiAW lubią tę wiadomość
-
Sara10 wrote:Kinia, za dwie godziny będzie wiadomo co zrobic. Ważne, że torba spakowana, a szwagierka Ci dzieci przypilnuje. A nawet jak maz będzie w nocy, to Twoja córa pewnie ogarnie młodego, bo duża dziewczyna. Nie ma coś się martwić na zapas, bo wszystko co mogłaś już ogarnęłaś 💪
Ja mam wrażenie, że porodu jak Legusta pisze, nie da się przeoczyć, przeciwnie może wydawać się, że to już, a później okazuje się, że jeszcze długo nic.
Mam podobnie do Cukierkowej, mogłabym już w na koniec następnego tygodnia rodzić, bo mala ma juz moja wagę urodzeniowa, więc da radę, ale z drugiej strony szkoda mi rezygnować z tego błogiego lenistwa i snu, jak jeszcze kilka tygodni można sobie na nie pozwolić 😂 -
Dziewczyny byłam u położnej rozwarcie 3cm przy badaniu położna główkę już czuła więc czekam co mi gin odpisze bo mu napisałam że się źle czuje i czy jechać do szpitala dziś ma dyżur właśnie. Mówiła że według niej może być jeszcze ok ale równie dobrze może być dziś lub w najbliższych dniach trzymajcie kciuki dziewczyny dam znać jakbym w rezultacie była na ktg
legusta, Bożena, Kadża, Cukierkowa, Izulek21, JJJ, Kasia1988, Ilciak33, mama_Klary, Milena96, Agatekk, Ela3, Patrycja_Pata, Madden lubią tę wiadomość
-
KiNiAW wrote:Dziewczyny byłam u położnej rozwarcie 3cm przy badaniu położna główkę już czuła więc czekam co mi gin odpisze bo mu napisałam że się źle czuje i czy jechać do szpitala dziś ma dyżur właśnie. Mówiła że według niej może być jeszcze ok ale równie dobrze może być dziś lub w najbliższych dniach trzymajcie kciuki dziewczyny dam znać jakbym w rezultacie była na ktg
Kochana trzymam kciuki mocno ❤️KiNiAW lubi tę wiadomość
-
KiNiAW wrote:Dziewczyny byłam u położnej rozwarcie 3cm przy badaniu położna główkę już czuła więc czekam co mi gin odpisze bo mu napisałam że się źle czuje i czy jechać do szpitala dziś ma dyżur właśnie. Mówiła że według niej może być jeszcze ok ale równie dobrze może być dziś lub w najbliższych dniach trzymajcie kciuki dziewczyny dam znać jakbym w rezultacie była na ktg
KiNiAW lubi tę wiadomość
Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
Jesteśmy z Tobą!! ♥️ jesteś pod dobrą opieką, teraz tylko czekać na info od gin a jak nic nie odpisze to może jedź sobie dla spokoju ducha sprawdzićKiNiAW lubi tę wiadomość
-
Kurczę dziewczyny jakie emocje. Codziennie teraz któraś ma akcje. Ciekawe czy wszystkie się wysypią przed terminem 🥹
legusta, Izulek21, KiNiAW lubią tę wiadomość
Starania od 2022.
Kwiecień 2023 - pierwsza wizyta w klinice. Wykryte PCOS, badania hormonalne.
Maj 23 - HyFoSy - jajowody drożne
Nasienie w normie.
I cykl Aromek: owulacja podwójna z obu jajników.
II cykl Aromek: owulacja podwójna z obu jajników.
III cykl Aromek: owulacja była.
IV cykl Aromek: owulacja z lewego jajnika.
V cykl Aromek: owulacja z lewego jajnika.
Zły wynik cytologii: ASC, LSIL. Podejrzenie CIN 1. Badanie HPV DNA i białek - wykryte HPV typ 56, CinTec niestety dodatni.
10.10.23r. - ⏸️
11.10.23r. - beta 1527
16.10.23r. - beta 8418
17.10.23r. Kolposkopia i wycinki.
30.10. 23r. CRL 1,55cm, ❤️ 155/min, wynik kolposkopii nienajgorszy, biopsja dobra.
20.11.23r. CRL 4,44cm, ❤️ 164/min.
8.12.23r. CRL 7cm, ❤️ 158/min.
18.12.23r. Synek ❤️
15.01. 24r. 311 gram bobasa
19.02.24r. 700 gram chłopca ❤️
19.03.24r. 1300gram ❤️
15.04.24r. 2 kg ❤️
6.05.24r. 2,5kg ❤️ -
legusta wrote:Dziewczyny a czy ktoras jeszcze bierze magnez? Kojarzy mi sie ze na koncowce trzeba odstawic, ale nie pamietam od ktorego tyg
-
Ja dziś po wizycie, równy 36 tydzień, magnez mam brać jeszcze przez tydzień, mały waży 2780 💙 szyjka krótka ale zamknięta więc pewnie jeszcze pochodzę, ale to dobrze bo jakoś wcale mi się jej spieszy, zaczynam mocno stresować się porodem
Izulek21, hypatia92, Bożena, legusta, Kadża, KiNiAW, Agatekk, Gośka29, Sara10, Kasia1988 lubią tę wiadomość