WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2025 🤰🏼❤️👶🏼
Odpowiedz

Majowe mamy 2025 🤰🏼❤️👶🏼

Oceń ten wątek:
  • aleksandrata Debiutantka

Wysłany: 13 maja, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w nocy obudziły mdłości, więc zastanawiałam się czy to „już”, a teraz widzę mocniejsze upławy niż zazwyczaj. Może coś się szykuje. Jutro kontrola

preg.png
  • IWish Debiutantka

Wysłany: 13 maja, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majowa mama po raz 2 wrote:
    Ja tez ide 20.05 do szpitala

A dzieje się cokolwiek? Ja już głupieję, wczoraj jakby miało się coś zacząć, w nocy ćmiło mnie podbrzusze, a dzisiaj znowu nic. :(

• RóżowaPanda Debiutantka

Wysłany: 13 maja, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na spokojnie Iwish, ja 40+5. Jutro rano kontrola przepływów, a w czwartek na oddział. Od dawna twardnienia i bóle podbrzusza. Czasem tak jak dziś bóle od kręgosłupa aż do odbytu. Ale nic więcej się nie rozkręca. Będę pisać na bieżąco co zaplanują dla mnie na oddziale. W teorii w piątek będą wywoływać. Boję się tego wszystkiego bo nie wiem co mnie czeka, ale to już ostatnia prosta i będzie synek na świecie.

• IWish Debiutantka

Wysłany: 13 maja, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To życzę powodzenia i czekam na informacje,może jeszcze coś się ruszy przed wizytą w szpitalu. ☺️ U mnie od 36 tygodnia wszystko wskazywało,że to już niedługo, dziecko główką wstawione w kanał rodny, szyjka się skróciła, nawet lekarz kazał się oszczędzać, a tu ciągle nic.

RóżowaPanda lubi tę wiadomość

• majowa mama po raz 2 Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrata wrote:
    Mnie w nocy obudziły mdłości, więc zastanawiałam się czy to „już”, a teraz widzę mocniejsze upławy niż zazwyczaj. Może coś się szykuje. Jutro kontrola

Ja mam sie stawić w 39 i bede miala cc. Ostatnio nic sie nie zapowiadalo teraz mam w czwartek wiec sie okaze. A uplawow tez mam sporo ale nie wiem czy to zwiastuje porod.

• Kasia0504 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja urodziłam 09.05.2025 :) miałam wywołany poród Angustą w 40+3 i rodziłam ok 10 godzin naturalnie, a potem tętno dziecka spadło i miałam cesarkę... Ogólnie nie polecam :D u mnie strasznie długo rozwarcie było na poziomie 5 cm... Oszaleć można było.

Teraz dochodzę do siebie po cesarce i też mam przeboje z KP, ale pokarmu mam dużo. Nie umiem jeszcze Mikołaja przykładać, ale dzisiaj mam poradnie laktacyjną, więc zobaczymy

preg.png
‹‹ 647 648 649 650 651
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ