Majowe mamy 2025 🤰🏼❤️👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Na spokojnie Iwish, ja 40+5. Jutro rano kontrola przepływów, a w czwartek na oddział. Od dawna twardnienia i bóle podbrzusza. Czasem tak jak dziś bóle od kręgosłupa aż do odbytu. Ale nic więcej się nie rozkręca. Będę pisać na bieżąco co zaplanują dla mnie na oddziale. W teorii w piątek będą wywoływać. Boję się tego wszystkiego bo nie wiem co mnie czeka, ale to już ostatnia prosta i będzie synek na świecie.
-
To życzę powodzenia i czekam na informacje,może jeszcze coś się ruszy przed wizytą w szpitalu. ☺️ U mnie od 36 tygodnia wszystko wskazywało,że to już niedługo, dziecko główką wstawione w kanał rodny, szyjka się skróciła, nawet lekarz kazał się oszczędzać, a tu ciągle nic.
RóżowaPanda lubi tę wiadomość
-
aleksandrata wrote:Mnie w nocy obudziły mdłości, więc zastanawiałam się czy to „już”, a teraz widzę mocniejsze upławy niż zazwyczaj. Może coś się szykuje. Jutro kontrola
Ja mam sie stawić w 39 i bede miala cc. Ostatnio nic sie nie zapowiadalo teraz mam w czwartek wiec sie okaze. A uplawow tez mam sporo ale nie wiem czy to zwiastuje porod. -
Cześć dziewczyny. Ja urodziłam 09.05.2025
miałam wywołany poród Angustą w 40+3 i rodziłam ok 10 godzin naturalnie, a potem tętno dziecka spadło i miałam cesarkę... Ogólnie nie polecam
u mnie strasznie długo rozwarcie było na poziomie 5 cm... Oszaleć można było.
Teraz dochodzę do siebie po cesarce i też mam przeboje z KP, ale pokarmu mam dużo. Nie umiem jeszcze Mikołaja przykładać, ale dzisiaj mam poradnie laktacyjną, więc zobaczymy -